25 / 04 / 2024

nilüfer park projeleri

nilüfer park projeleri

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kurtuluş Mahallesi’ne yapılacak 3 park için Görükle Konut Yapı Kooperatifleri Birliği (GÖRKOOP) yönetimi ile protokol imzaladı.

Nilüfer’in 235’inci parkı Odunluk’a!

Engelli çocukların gönüllerince oynayabilecekleri Nuri Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı, Odunluk Mahallesi’nde hizmete açıldı. Nilüfer Belediyesi ve Aslanoba Ailesi işbirliğiyle hayata geçirilen park çocukları sevince boğdu

Nilüfer'in en büyük parkı Üçevler'e inşa edilecek!

Nilüfer Belediyesi tarafından, Üçevler Mahallesi Denizciler Caddesi üzerinde bulunan alana yapılması planlanan park alanı için Nilüfer Kent Konseyi'nin organizasyonuyla Üçevler Mahalle Komitesi ve bölge halkı bir araya gelerek karar verdi.

Bursa Nilüfer'deki kaçak bina yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesindeki Atapark alanına imar planında park olan yere ruhsatsız olarak yapılan binanın yıkımına başladı.

Nilüfer'de kaçak yapıya geçit yok!

Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol ekipleri, bir işletmenin park alanına yaptığı ek yapıyı yıkarak yerle bir etti.

Bursa Nilüfer'e çocuk sokağı yapılacak!

Nilüfer Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan ve 6 yaş grubundaki çocukların tasarlayacağı Çocuk Sokağı projesinde yer alan minikler, benzer bir çalışma olan Oyun Engel Tanımaz Parkı’nı inceleyerek proje hakkında bilgi edindi.

Nilüfer Kültür Mahallesi’ne yeni pazar yeri inşa edilecek!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanı ile makamını Kültür Mahallesi’ne taşıdı. Vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Başkan Bozbey, Kültür Mahallesi’ne pazaryeri ve 3 yeni park yapacaklarını söyledi.

Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesinde erken teslim sürprizi!

Ergün Kent İnşaat tarafından yapımı sürdürülen Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesi, Başkan Altepe’nin yakın takibi ve destekleriyle yükselmesi, hak sahiplerine derin bir nefes aldırıyor.

Bursa Nilüfer'deki park sayısı 250'ye çıktı!

Nilüfer Belediyesi’nin yeni düzenlemelerle kente kazandırdığı ATA Park ve Nilüfer Teraspark, halka yeşil alanda nefes alabilme, huzurlu ve iyi vakit geçirme imkanı sunuyor.

Bursa Nilüfer'e 3 yeni park!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kurtuluş Mahallesi’ne yapılacak 3 park için Görükle Konut Yapı Kooperatifleri Birliği (GÖRKOOP) yönetimi ile protokol imzaladı.

Bursa Nilüfer'e 3 yeni park yapılacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kurtuluş Mahallesi’ne yapılacak 3 park için Görükle konut Yapı Kooperatifleri Birliği (GÖRKOOP) yönetimi ile protokol imzaladı.

Bursa Nilüfer'deki park sayısı 244’e yükseliyor!

Nilüfer’in parklarına bir yenisi daha ekleniyor. 29 Ekim Mahallesi’nde 3 bin 900 metrekare alanda yapılacak yeni parkla Nilüfer’deki park sayısı 244’e yükseliyor.

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

Nilüfer Demirci'ye park ve aile sağlığı merkezi müjdesi!

‘Başkan Burada’ projesi kapsamında makamını Demirci Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Demirci mahallesi sakinlerine park ve aile sağlığı merkezi müjdesi verdi.

Bolu'da Nilüfer ve Bonsai Ağacı Üretim Parkı kurulacak!

Türkiye'de Belediyecilik anlamda ilklere imza atmaya devam eden Bolu Belediyesi, bu anlamda bir ilke daha imza atarak Alpağutbey Mahallesi'ne ‘Nilüfer ve Bonsai Ağacı Üretim Parkı’ kuracak.

Nilüfer’in 235’inci parkı Odunluk’a!

Engelli çocukların gönüllerince oynayabilecekleri Nuri Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı, Odunluk Mahallesi’nde hizmete açıldı. Nilüfer Belediyesi ve Aslanoba Ailesi işbirliğiyle hayata geçirilen park çocukları sevince boğdu

nilüfer park projeleri Haberi

nilüfer park projeleri


Nilüfer’deki park sayısı her geçen gün artıyor. Nilüfer Belediyesi desteğiyle Görükle Konut Yapı Kooperatifleri Birliği’nin (GÖRKOOP) Kurtuluş Mahallesi’ne yapacağı 3 park için daha protokol imzalandı. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde düzenlenen törende, protokolü Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile GÖRKOOP Başkan Yardımcısı Demirhan Arslan imzaladı. Yapısal imalatları ve uygulamalarının GÖRKOOP tarafından yapılacağı parkların 6 ay içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulması planlanıyor. Protokol töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeşile ve çevreye önem veren bir kurum olduklarını vurgulayarak, “Son protokollerle park sayımız 250’ye ulaştı. Nilüfer’in şahıs ve kurum katkılarıyla yeşil ve çevreci kent olduğunu daha belirgin gözlemleyeceğiz. Ben GÖRKOOP ailesi ve yönetimine Nilüfer ve çevre adına teşekkür ediyorum. GÖRKOOP’un çevreye verdiği değeri görmüş olduk. Çevreye ve yeşile sağladıkları duyarlılıktan dolayı...