19 / 04 / 2024

Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesinde erken teslim sürprizi!

Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesinde erken teslim sürprizi!

Ergün Kent İnşaat tarafından yapımı sürdürülen Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesi, Başkan Altepe’nin yakın takibi ve destekleriyle yükselmesi, hak sahiplerine derin bir nefes aldırıyor.




Ergün Kent İnşaat tarafından yapımı sürdürülen Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesi, Başkan Altepe’nin yakın takibi ve destekleriyle yükselmesi, hak sahiplerine derin bir nefes aldırıyor.

Park Nilüfer kentsel dönüşüm projesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katkılarının beklentilerinin çok üzerinde olduğunu söyleyen Ergün Kent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, elde edilen başarıda Başkan Altepe’nin imzasının olduğunu söyledi. 

Kısa bir süre önce temeli atılan Park Nilüfer Kentsel dönüşüm alanında inşaat çalışmalarının aksamadan devam ettiğini ve binaların projeye uygun olarak yükseldiğine dikkat çeken Adanur, çalışmaların hız kesmeden devam ederek çalışmalarının verilen tarihten önce bitirilebileceğini ve hak sahiplerine dairelerinin teslim edileceğini belirtti.


BAŞKANIN İMZASI


Ergün Kent Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, başta Nilüfer Kent olmak üzere Akpınar ve diğer projelere destek veren Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin beklenenin çok üzerinde katkısı olduğunu hatırlatarak, kısa bir süre önce temeli atılan Park Nilüfer’de inşaatların bu kadar hızlı yükselmesinde Başkan Recep Altepe’nin imzası olduğunu vurguladı. Adanur, “Her fırsatta çalışmalarımızı kontrol eden Sayın Başkan bu davranış ve duyarlılığı ile hem bize hem de kat maliklerine güven ve güç veriyor” dedi.

Çalışmalarda hak sahiplerinin de kendilerine destek verdiğine değinen Adanur, bu durumda inşaatın verilen tarihten önce bitirilerek kat maliklerine evlerinin teslim edileceğinin garantisinin yattığının altını çizdi.        

                           
YEŞİL ALANLARIN ÖNEMİ


Kentsel dönüşüm projelerinde yeşil alana çok önem verdiklerini vurgulayan Adanur, inşaat alanlarında yüzde 70’lere varan yeşilin korunduğunu, özellikle sportif amaçlı kullanılan tesis, yaya yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve gençler için her tür spor faaliyetlerini yürütebilecekleri mekanlara yer verdiklerini kaydetti.

Bursa ve çevresinin her geçen gün betonlaşarak yeşil alanların azaldığına dikkat çeken Emin Adanur, tüm çalışmalarda yeşili korumayı amaçladıklarını ve tüm projelerinde yeşil alanlara daha çok yer verdiklerini söyledi.


CAN GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ


Proje kapsamında yapılan tüm çalışmalarda can güvenliğinin kendileri için vazgeçilmez olduğuna dikkat çeken Park Nilüfer Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Onur da, 18 bin 100 metrekare alan üzerine kurulan Ergün Kent Nilüfer Park kentsel dönüşüm projesinin güvenilir kalitesinden asla ödün vermeyen güçlü ve güvenilir yapısıyla fark oluşturduğunu bildirdi.


Teknoloji ve insan gücünü birleştirerek sağlam, güvenli, ferah, düzenli ve ekonomik yapılar inşa ettiklerini savunan Onur, Ergün Kent İnşaat’ın yapmış olduğu tüm işlerde teknoloji ve insan gücünü birleştirdiklerini belirtti. Metin Onur, sağlam, güvenli, ferah, düzenli ve ekonomik yapılar inşa ederken, tüm projelerin zemin etütlerini Jeofizik Mühendisleri Odası ve buna bağlı kuruluşlarla birlikte gerçekleştirdiklerini ifade etti.


MUAZZAM BİR PROJE


Akpınar Kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığında, Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olacağına dikkat çeken Dernek Başkanı Mutlu Altın da, katkı ve destekleri nedeniyle başta Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe olmak üzere projeye hayat verecek olan Ergün Kent İnşaat yönetimine teşekkür etti. Altın, böylesine muhteşem projelerin ancak belediye, vatandaş ve müteahhit işbirliğiyle ortaya çıkabileceğine vurgu yaptı.

Altın, öncelikle planlı bir şehirleşme ve depreme dayanıklı binalara sahip olmanın çağdaş ve daha yaşanılabilir bir yapıya kavuşmanın kaçınılmaz bir gerçek olduğunu kaydetti. Mutlu Altın, güvenli bir ortamda günün koşullarına uygun projelerin üretilmesinin vazgeçilmez unsur haline geldiğini dile getirerek, Akpınar projesinin 429 bin metrekare arazi üzerinde uygulanarak Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olacağının altını çizdi.



Yeni Marmara Gazetesi


Geri Dön