29 / 03 / 2024

Nilüferliler kentsel dönüşüm istemiyor!

Nilüferliler kentsel dönüşüm istemiyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, ‘'Nilüferliler kentsel dönüşüm istemiyor. İnsanlar yaşadıkları konutlardan memnunlar'' diye konuştu.



Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile röportaj yaptı. Özdal, Başkan Erdem ile yaptığı röportajını bugünkü köşesinden okuyucularıyla paylaştı.

Erdem: 'Nilüfer'de kentsel dönüşüme ihtiyaç yok'

Önceki gün Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i, Halk Evi'nde ziyaret ettim. Ziyaret diye yazdığıma bakmayın, aslında söyleşi amaçlı bir buluşmaydı.Erdem, belediyenin mali durumundan, kentsel dönüşüme, Bozbey ile arasının bozuk olduğu iddialarından, belediyedeki değişime, Dubai projesinden, ilçe kongresine kadar sorularıma sarsıcı yanıtlar verdi.Biliyorsunuz Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer'de yarım kalan 5 bin konutluk kentsel dönüşüm projesini, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onaylayacağı plan değişikliğiyle çözeceklerini söylemişti.

Peki Erdem ne düşünüyor?

Erdem, söz konusu plan değişikliğiyle ilgili bilgisi olmadığı için cevap veremediğini söyledi. Ayrıca sarsıcı bir iddia ortaya attı:

Nilüferliler kentsel dönüşüm istemiyor ve aslında Nilüfer'de kentsel dönüşüme ihtiyaç yok

Erdem tam olarak şu açıklamalarda bulundu:


Geri Dön