27 / 04 / 2024

nisan 2021de kiraya kaç lira zam gelecek

nisan 2021de kiraya kaç lira zam gelecek

Ev sahipleri ve kiracıların merakla beklediği enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından 5 Nisan tarihinde açıklandı, böylece Nisan 2021 kira artış oranları da belli oldu. Peki bu ay kiraya kaç lira zam gelecek?

Belediye 20 adet gayrimenkulü yıllık 6500 TL’den kiraya veriyor! 5 Nisan 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar dikkat! Belediye 20 adet gayrimenkulü yıllık 6500 TL’den kiraya vereceğini duyurdu. İhalenin tarihi 5 Nisan 2023 olarak duyuruldu. İşte detaylar…

TEFE TÜFE Nisan 2022 kira artış oranı detayları! Bu ay kiraya ne kadar zam gelecek?

TEFE TÜFE Nisan 2022 kira artış oranı detayları bugün itibariyle resmen açıklandı. Peki bu ay kiraya ne kadar zam gelecek? İşte TEFE TÜFE Nisan 2022 kira artış oranı detayları...

2022 Nisan ayı kira artış oranları belli oldu! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!

Kira kontratı bu ay içerisinde yenilenecek olan ev sahipleri ve kiracılar kira artış oranlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki bu ay kiraya ne kadar zam gelecek? İşte 2022 Nisan ayı kira artış oranları...

Bu ay kiraya kaç lira zam gelecek?

Ev sahipleri ve kiracıların merakla beklediği enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından 5 Nisan tarihinde açıklandı, böylece Nisan 2021 kira artış oranları da belli oldu. Peki bu ay kiraya kaç lira zam gelecek?

ANFA 40 adet gayrimenkulünü kiraya veriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Genel Müdürlüğü; şehir içerisinde yer alan çay bahçesi, futbol, basketbol ve halı saha, kafe, büfe ve dükkanları ihaleyle kiraya verecek. 40 adet taşınmazın ihalesi 15 ve 16 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. 

2020 Nisan ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiren enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından bugün açıklandı. Böylece 2020 Nisan ayı kira artış oranları da belli oldu. Peki bu ay kiraya ne kadar zam gelecek? İşte 2020 Nisan ayı kira artış oranları...

2020 Nisan ayı kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri kira artış oranlarını merak ediyor. Peki 2020 Nisan ayı kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

3 soruda kira artış oranı Nisan 2019!

Gayrimenkul kira sözleşmesi Nisan ayında yenilenen kiracıların zam hesaplamasında kullanılan enflasyon oranları açıklandı. Peki Nisan'da kiraya ne kadar artış yapılacak? İşte 3 soruda kira artış oranı Nisan 2019...

Yıllık gelir vergisi beyannamesi için son gün 1 Nisan!

2018 yılında sahip oldukları gayrimenkulleri de kiraya verenler veya elden çıkartanların Yıllık Gelir Vergisi Beyannamesi verilme süreleri 1 Nisan 2019 tarihine kadar uzatıldı. 

Bayraklı'da akaryakıt istasyonu kiralama ihalesi 24 Nisan'da!

İzmir Bayraklı Belediyesi Salhane Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonunu ihale ile kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Nisan'da gerçekleşecek..

Kira artış oranları Nisan 2015!

Gayrimenkul kiralamalarında kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde, kira bedeline enflasyon oranlarına göre zam yapılıyor. Peki, bu ay kiraya ne kadar zam yapılacak? İşte TÜİK tarafından açıklanan kira artış oranları Nisan 2015...

Aliağa Belediyesi arsa kiralama ihalesi 30 Nisan'da!

Aliağa Belediyesi, Çaltılıdere ve Karaköy mahallesinde bulunan yedi adet tarlayı kiraya veriyor. Taşınmazlarını üç yıllığına kiraya verecek olan Aliağa Belediyesi ihaleyi, 30 Nisan Perşembe günü gerçekleştirecek..

Sincan Belediyesi çok katlı otopark ihalesi 24 Nisan'da!

Sincan Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Mahallesi'nde bulunan çok katlı otopark ve kültür merkezi binasının çok katlı otopark kısmının 5 yıllığına kiraya verilmesi işi 24 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

nisan 2021de kiraya kaç lira zam gelecek Haberi

nisan 2021de kiraya kaç lira zam gelecek

Ev sahipleri ve kiracıların merakla beklediği Nisan 2021 kira artış oranları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Kira sözleşmeleri Nisan ayında yenilenecek olan kiracılara senelik şekilde belirli oranlarda zam yapılıyor. Kiracılara yapılacak zamlar Borçlar Kanunu kapsamında hesaplanıyor. 

2018 yılında enflasyon oranlarında yaşanan yükselişlerin kira bedellerine olumsuz olarak yansıması nedeniyle kira artışı hesaplamalarında bazı değişiklikler yapılmıştı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji Bütçe Başkanlığı tarafından açıklanan Orta Vadeli Ekonomi Programı (2019-2021) 2018 Eylül tarihinde resmen açıklanmıştı. Duyurulan Yeni Ekonomi Paketi'ne göre kira zam oranları artık üretici fiyat endeksi oranlarına göre değil  kira artış oranına dair üst sınır tüketici fiyat endeksi (TÜFE) oranlarına göre hesaplanıyor.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) merakla beklenen enflasyon rakamlarını 5 Nisan tarihinde açıkladı. Konut veya  iş yeri kira sözleşmesi Nisan 2021'de...