28 / 03 / 2024

nişantaşı Özge Ulusoy

nişantaşı Özge Ulusoy

Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan bir ev daha aldı. Podyumdan ve reklamlardan kazandıklarını gayrimenkule yatıran Ulusoy'un yeni için 2 milyon 300 bin TL ödediği iddia edildi.

Halk GYO Nişantaşı'ndaki binasının değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Nişantaşı'ndaki binasının değerleme raporunu yayınladı.

Özge Ulusoy 2 milyon 3 yüz bin liralık ev aldı!

Geçtiğimiz yıl ayrıldığı iş adamı Hacı Sabancı ile yeniden bir araya gelen ve aşklarına tam gaz devam eden manken Özge Ulusoy, sevgilisiyle birlikte gittiği Maldivler tatilinden birkaç gün önce döndü.

Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan ev aldı!

Özge Ulusoy, birikimlerini gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Daha önce Nişantaşı'ndan bir ev alan Ulusoy, ikinci dairesi için de aynı semti seçti. Evin değerinin yaklaşık 2 milyon 300 bin TL

Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan bir ev daha aldı!

Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan bir ev daha aldı. Podyumdan ve reklamlardan kazandıklarını gayrimenkule yatıran Ulusoy'un yeni için 2 milyon 300 bin TL ödediği iddia edildi.

Ağaoğlu-Nişantaşı Üniversitesi Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi için başvuru 3 Aralık'ta bitiyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor. 6 Aralık 2014-25 Ocak 2015 tarihleri arasında ücretsiz olarak gayrimenkul sertifika eğitimleri yapılacak.

Konutder ve Nişantaşı Üniversitesi'nden akademik işbirliği!

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi, işbirliğine gitti. Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerem Alkin ve KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik imzaladığı protokol imzaladı...

Ağaoğlu-Nişantaşı Üniversitesi Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi son başvuru tarihi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile başlayacak olan ‘gayrimenkul uzmanlığı’ sertifika programına başvuru için son tarih 3 Aralık Çarşamba... Programda yer almak isteyenler 3 Aralık tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

Nişantaşı Üniversitesi ve KONUTDER işbirliği yapacak!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği ile Nişantaşı Üniversitesi, üniversite ve inşaat sektörü işbirliğinin temelini attı. Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik konut ile ilgili konuştu...

Konutder ile Nişantaşı Üniversitesi iş birliği protokolü imzaladı!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "2023 ve sonrasında, ülkemizin konut ihtiyacına, yeni vizyona göre çözümler üretmek için yapacağımız çalışmalarda akademisyen desteğini Nişantaşı Üniversitesinden alacağız" dedi.

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi'nden işbirliği protokolü!

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi, konut sektörünün 2023 için işbirliği protokolüne imza attı. KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, "İhtiyacımız olan akademik konularda üniversiteden destek alacağız." dedi.

Ağaoğlu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek!

Gayrimenkul sektör lideri Ağaoğlu ilklerine bir yenisini daha ekliyor. Yaşam Mimarı İnşaat sektörüne vizyon kazandırarak yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor.

Erkek giyim mağazası Taji Nişantaşı'nda açıldı!

İşadamı Tacettin Şeker, önceki akşam Nişantaşı'nda Taji adlı erkek giyim mağazasını açtı. Davete; cemiyet ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Açılışta Yılmaz Ulusoy kurdele kesti...

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek!

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 6 Aralık-25 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar Ağaoğlu bünyesinde istihdam edilecek

nişantaşı Özge Ulusoy Haberi

nişantaşı Özge Ulusoy

Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan bir ev daha aldı. Podyumdan ve reklamlardan kazandıklarını gayrimenkule yatıran Ulusoy'un yeni için 2 milyon 300 bin TL ödediği iddia edildi. Ünlü manken mesleğinin ilk yıllarında ilk evini Nişantaşı'ndan almıştı.


VENEDİK’ten sonra Malpler tatiliyle aşk tazeleyen Özge Ulusoy- Hacı Sabancı çifti herkesi imrendirecek fotoğraflar paylaşıyor. Ayrı ayrı kareler veren ikili bu kez kuralı bozdu. Fotoğrafçı Murad Osman'ın sevgilisinin elini tuttuğu efsane pozu taklit eden Sabancı, fotoğrafı “Abisi özendik napalım!" notuyla...