19 / 04 / 2024

nissan juke zam

nissan juke zam

2022 model Nissan Juke'ta son dakika 0 faiz kampanyası başladı. Peki Juke'un Ağustos 2022 fiyatları kaç TL? En ucuz Nissan Juke fiyatları ne kadar? 0 faiz kampanyalı Juke fiyat listesi 29 Ağustos 2022...

Nissan Juke'a 2 günde 19.400 TL zam! 2 Nisan 2022 Fiyat Listesi...

2022 model Nissan Juke, fiyatları son zamanlarda artışa geçti. Yeni bir ay ile birlikte tam 19 bin 400 lira daha zam geldi! Peki, Nissan Juke Nisan fiyatları ne kadar? İşte 2 Nisan 2022 Fiyat Listesi...

Nissan'dan Mart kampanyası! Qashqai, Juke ve X-Trail modellerinde 150 bin TL indirim başladı!

Nissan Türkiye’nin birbirinden cazip fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanını bir arada barındıran kampanyaları mart ayına damga vurdu. Nissan'ın Qashqai, Juke ve X-Trail modellerinde 150 bin TL indirim ve sıfır faiz kampanyası başladı.

Nissan Juke'ta 150 bin TL'ye sıfır faiz 12 ay vade fırsatı başladı! İşte Nissan Juke Aralık 2023 fiyat listesi

Nissan Juke'ta ayın sın kampanyası başladı. Araba almak isteyenler için Nissan Juke'ta 150 bin TL'ye sıfır faiz 12 ay vade fırsatı devam ediyor. Peki Nissan Juke Aralık 2023 fiyatı ne kadar? İşte Nissan Juke Aralık 2023 fiyat listesi.

Nissan Qashqai’de nakit alımlarda tamı tamına 125 bin TL indirim! İşte Nissan Qashqai kasım ayı fiyat listesi...

Nissan, kasım ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini güncelledi. Bu kapsamda, Qashqai’nin de fiyat listesini paylaşan Nissan, bu modele 30 bin TL zam yaparken, peşin alımlarda da 125 bin TL indirim yapacağını duyurdu.

Nissan Juke modelinde tam 50 bin TL’lik indirim kampanyası! Juke modelinin indirimli fiyatları ne kadar?

Nissan’dan ekim ayına girilmesiyle beraber hem modellerinin fiyat listelerinde güncelleme ve hem de indirim haberi geldi. Ekim ayı kapsamında Juke modelinin fiyat listesini revize eden Nissan, aynı zamanda 50 bin TL kampanya indirimi uygulayacağını açıkladı.

Nissan X-Trail’e 60 bin TL zam geldi! 100 bin TL takas destekli yeni fiyatı belli oldu!

Nissan; temmuz ve ağustos aylarında olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini tek tek revize etti. Bu kapsamda, X-Trail modeline 60 bin TL zam geldiği öğrenildi. Bunun yanı sıra, X-Trail’de 100 bin TL takas destekli fiyat listesi de belli oldu.

Nissan Juke modelinin Eylül 2023 fiyatı belli oldu! Yeni fiyatları görenler neye uğradığını şaşırdı!

Nissan’ın en çok satan modellerinden Juke’un yeni fiyat listesi paylaşıldı. Nissan, eylül ayı kapsamında belirlediği Juke modelinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştı.

Nissan X-Trail’e 34 bin 800 TL zam geldi! X-Trail’in yeni fiyatı herkesi resmen şoke etti!

Nissan 2023 yılı Ağustos ayı kapsamında X-Trail modeline 34 bin 800 TL zam yaptığını açıkladı. X-Trail modelinin yeni fiyat listesi Nissan’ın resmi internet sitesinde paylaşıldı.

Nissan Juke modeline hem zam hem indirim! 41 bin 500 TL zamlanırken nakit alımlarda 25 bin TL indirim yapılacak!

Nissan, ağustos ayına girer girmez Juke modelinin liste fiyatında güncellemeye gitti. Temmuz ayına göre Juke modelinde 41 bin 500 TL zam yapan Nissan, nakit alımlarda ise 25 bin TL indirim yapacağını açıkladı.

Nissan’dan Qashqai’ye akıllara zarar zam geldi! En düşük Qashqai tam bu kadar oldu!

Nissan’ın en efsanevi modellerinden biri olan Qashqai’ye bu ay dev zam geldi. Nissan, bu zammı temmuz ayı kapsamında yaptığını duyururken, Qashqai’ye yeni zam gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Nissan Juke modelinin yeni fiyatı açıklandı! Ne kadar zam geldi? En uygun modeli kaç TL oldu?

Nissan, yaptığı açıklamada tüm modellerinin fiyatını güncellediğini ve bu kapsamda Juke modeline yap yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından Nissan Juke modelinin yeni fiyatı merak konusu oldu.

Nissan’ın elektrikli aracı X-Trail’e gelen zam herkesi şaşkına çevirdi! En düşük X-Trail ne kadar oldu?

Nissan’ın X-Trail modeline resmen akla zarar zam geldi. Nissan, yaptığı açıklamada X-Trail modeline temmuz ayı kapsamında zam yaptığını açıkladı. Peki, Nissan X-Trail’in temmuz ayı fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Nissan Juke Haziran zammı belli oldu! Bayilerdeki uygun kredi imkanlarını kaçırmayın

Juke, güvenliğinize önem verir. Nissan bayilerinde 120.000 TL krediye 12 ay yüzde 1,29 oranında faiz avantajı ile sahip olabilirsiniz. İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi

2023 Mayıs ayı fiyatı belli olan Nissan Juke’a 59.200 TL’ye varan zam geldi! Nissan Juke’un yeni fiyatı ne kadar oldu?

Türkiye’deki otomobil markaları her ay fiyat listelerini güncellerken, Nissan da araç fiyatlarında güncellemeye gitti. Hal böyle olunca, Nissan Juke’a mayıs ayı kapsamında tamı tamına 59.200 TL’ye varan zam geldi.

nissan juke zam Haberi

nissan juke zam

Otomobil devleri arasında yer alan Nissan'ın en sevilen modelleri arasında yer alan Juke'ta şimdi 0 faizli yaz kampanyası başladı. Yeni bir araba almak isteyenlerin en çok beğendiği modeller arasında bulunan 2022 model Nissan Juke'un fiyatları da araştırılıyor.

Peki Juke'un Ağustos 2022 fiyatları kaç TL? En ucuz Nissan Juke fiyatları ne kadar? 0 faiz kampanyalı Juke fiyat listesi 29 Ağustos 2022...

Yüzde 0 faiz kampanyasının başladığı Nissan Juke keskin çizgileri ve çarpıcı farlarıyla otomobil severlerin en çok beğendiği modeller arasında bulunuyor.

Resmi olarak açıklanan Ağustos ayı fiyat listesi merak edilen ve araştırılan Nissan Juke geniş iç hacmi , ileri teknolojisi, modern tasarımı ve geliştirilmiş sürüş sistemleri ile de sürücülerin gözdesi olmaya aday.

Nissan Juke'un merakla beklenen yeni kampanyası kapsamında 70 bin liralık  kredi...