26 / 04 / 2024

NLive Bahçeşehir nerede

NLive Bahçeşehir nerede

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projeleri uluslararası yatırımcıdan tam not aldı. Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te her iki projeye de uluslararası yatırımcı yoğun ilgi gösterdi

NLive Bahçeşehir daire fiyatları!

Toplam 98 adet daire ve 6 adet asma kat dükkandan oluşan proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. NLive Bahçeşehir daire fiyatları 2+1'lerde 329 bin TL'den başlıyor.

NLive Bahçeşehir lokasyon bilgileri!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa edilen proje 21 kat şeklinde hayata geçirilecek. NLive Bahçeşehir lokasyon bilgileri kapsamında Marmarapark AVM 'ye 5 dakika mesafede inşa ediliyor.

NLive Bahçeşehir satış fiyatları!

Ödemelere göre kişiye özel ödeme seçenekleri uygulanabilen proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. NLive Bahçeşehir satış fiyatları 2+1 dairelerde 379 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir ulaşım!

İnşaat çalışmalarına bu ay sonu başlanacağı projede bloklar 21 kat şeklinde yükseliyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir ulaşım bilgisine göre Marmarapark AVM'ye 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

NLive Bahçeşehir fiyatları!

Blokların 21 kat şeklinde yükseleceği proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Proje TÜYAP'a 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. NLive Bahçeşehir fiyatları kapsamında 2+1 daireler 379 bin TL'den başlıyor.

NLive Bahçeşehir ödeme planı!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa edilen proje 21 kat şeklinde yükselecek. Proje TÜYAP'a 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. NLive Bahçeşehir ödeme planı kapsamında banka kredisi ile ödeme sağlanıyor.

NLive Bahçeşehir lokasyon!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme imkanı uygulanıyor. NLive Bahçeşehir lokasyon bilgisi kapsamında TÜYAP 'a 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir görselleri!

NLive Bahçeşehir'de teslimlerin 12 ay içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede toplam 98 daire ve 6 asma kat dükkan yer alıyor. İşte Özyurtlar NLive Bahçeşehir görselleri...

Özyurtlar İnşaat NLive Bahçeşehir Projesi!

Özyurtlar İnşaat NLive Bahçeşehir Projesi 3 bin 778 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Toplam 98 daire ve 6 asma kat dükkanın yer aldığı proje banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

NLive Bahçeşehir iletişim bilgileri!

Konum bilgisine göre TÜYAP'a 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. NLive Bahçeşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0850 460 27 27 olarak belirlendi.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir teslim tarihi!

Toplam 18 bin 500 metrekare inşaat alanında yükselecek olan proje Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselecek. Özyurtlar NLive Bahçeşehir teslim tarihi olarak 18 ay şeklinde belirlendi.

NLive Bahçeşehir Projesi!

Özyurtlar İnşaat'ın yeni projesi olarak inşa edilen proje toplam 18 bin 500 metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. NLive Bahçeşehir Projesi inşaat çalışmaları bu ay sonu başlanacak.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi!

Toplam 18 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan projede 98 adet daire ve 6 adet asma kat dükkan yer alıyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi kapsamında daireler 379 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir'de 379 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Özyurtlar İnşaat'ın yeni projesi NLive Bahçeşehir'in inşaatı ay sonunda başlıyor. NLive Bahçeşehir projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Projede 24 ay sıfır faizle ödeme imkanı sağlanıyor...

Artea Bahçeşehir nerede? Artea Bahçeşehir fiyat listesi! 

Artea Yapı tarafından inşa edilen Artea Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Artea Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve Artea Bahçeşehir fiyat listesi...

Botanika Bahçeşehir nerede? Botanika Bahçeşehir fiyat listesi!

‘Botanika Bahçeşehir Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Botanika Bahçeşehir Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir fiyat listesi 2022!

Mevsim İstanbul Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve Mevsim İstanbul Bahçeşehir fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

Yuvam Bahçeşehir nerede?

Yuvam Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yuvam Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bahçeşehir Platinum nerede?

Bahçeşehir Platinum projesi 142 adet daire, 8 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Bahçeşehir Platinum nerede yer alıyor?

Nlive Bahçeşehir'de teslimler başladı!

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding'in Bahçeşehir'deki projesi Nlive Bahçeşehir projesinde daire teslimleri başladı.

Strada Bahçeşehir nerede?

Strada Bahçeşehir Evleri, Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte daire seçenekleri sunuluyor..

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de 0,70 faizle!

2017 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de yüzde 20 peşinde kalan bedel 0,70 faizle 120 ay vade fırsatı sunuluyor..

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de 120 aya varan vadeyle!

Özyurtlar'ın Bahçeşehir'de konumlandırdığı Nlive Projesi, 4 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 98 adet konut ve 6 dükkan yer alıyor..

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de 0,70 faiz imkanı!

Nlive Bahçeşehir projesinde yüzde 20 peşinat sonrasında 0,70 faiz oranı sunuluyor. Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 98 adet konut ve 6 dükkan yer alıyor.

Nlive Bahçeşehir'de 0,70 faizle 120 ay taksit avantajı!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Nlive Bahçeşehir'de fiyatlar 430 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 20 peşinatla daire sahibi olunuyor.

Nlive Bahçeşehir Özyurtlar daire fiyatları!

Nlive Bahçeşehir Özyurtlar daire fiyatları 430 bin liradan başlayarak değişiyor. Nlive Bahçeşehir projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

NLive Bahçeşehir nerede Haberi

NLive Bahçeşehir nerede

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olarak kabul edilen ve dün sona eren Cityscape Global 2015’te Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıttı. Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir, Körfez ülkelerinden gelen ziyaretçilerin yanı sıra uluslararası yatırımcılardan da büyük ilgi gördü. Türkiye’nin gayrimenkul yatırımları açısından cazip bir ülke olduğunu belirten Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Standımızı ziyaret eden herkes ‘Sorunların gelip geçici olduğunu biliyoruz. Bu nedenle Türkiye’den gayrimenkul almaya devam ediyoruz’ şeklinde konuştu. Bu bizim için son derece önemli” dedi. Nlive Bahçeşehir’in ilk lansmanını Türkiye’den önce Dubai’de yaptıklarını belirten Özyurt, “Projemizin gördüğü ilgiden ve satışlarımızdan son derece memnunuz. Biz Cityscape’de Nlive Bahçeşehir’in yanı sıra diğer projelerimiz Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’nın da satışını gerçekleştirdik. İleriye...