24 / 04 / 2024

Noter satışıyla arsa almak

Noter satışıyla arsa almak

Posta yazarı Tamer Heper, '2012‘de dedemden noter satışlı arsa aldım. Psikiyatri doktor raporu var. Amcam ve halamlar tarafından aldığım arsa bozulabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı satıyor! Arsa alacaklara yüzde 20 indirim fırsatı! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte arsa satışı ile ilgili merak edilen her şey...

Beyaz yakalılar 2020 itibarıyla arsa yatırımcısı olmaya başladı!

Türkiye'de yılda 750 milyon dolar değerinde ve minimum 5 milyon metrekare büyüklüğünde arazi satışı yapmak istediklerini söyleyen arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, 2020 yılı itibarıyla beyaz yakalıların arsa yatırımcısı olduğunu söyledi.

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Ankara’da bir arsa satılacak! Fiyatı belli oldu!

Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 18 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.

Başkentte 150 adet arsa satılıyor! TOKİ'den 48 ay vade fırsatıyla arsa müjdesi! 

TOKİ, Ankara'daki 150 adet arsayı satıyor. Peki Ankara'da satışa sunulan arsalar hangi ilçelerde? Ödeme seçeneği nasıl? İşte detaylar...

Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan 13 arazi ile 3 arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Antalya Korkuteli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 23 arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor! arsa ve arazi alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Merkez, Gölyaka ve Gümüşova ilçelerinde yer alan 23 arazi ile 1 adet arsayı 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla arsa ve arazi satıyor! Aman bu fırsatı kaçırmayın! 

Kayseri Milli Emlak Şefliği, Kayseri ili, Develi ilçesinde yer alan 1 adet arsa ile 7 adet arazi yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satılıyor. 

Ev, arsa satışları artık çok daha hızlı yapılacak!

Ev, arsa gibi taşınmazların satış işlemleri artık Noter kanalıyla yapılacak ve çok daha hızlı tamamlanacak. Yeni düzenleme 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren başlıyor.

Kelepir arsa arayanlar bu habere hemen bakın! Milli Emlak'tan her bütçeye uygun arsa satışı başladı

Bursa Nilüfer ilçesinde Milli Emlak aracılığı ile yapılacak arsa satışıyla alakalı ayrıntılar açıklandı. Milli Emlak, Bursa Nilüfer'de 2 bin 450 TL karşılığında arsa satışı yapacağını ilan etti. Satışa ait ayrıntılar haberimizde.

İstanbul'un o ilçesinde yüzde 40 peşin ve 2 taksit fırsatıyla arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi aman kaçırmayın!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli'de yer alan arsayı yüzde 40 peşin ve 2 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Pendik'teki arsanın fiyatı ne kadar? 

O ilde 47 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın! 

Niğde ili Konaklı Belediyesi, Niğde ili, Konaklı ilçesinde yer alan 10 adet arsayı 47 bin 771 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Arsa almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın! 

Noter satışıyla arsa almak Haberi

Noter satışıyla arsa almak

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun '2012‘de dedemden noter satışlı arsa aldım. Psikiyatri doktor raporu var. Amcam ve halamlar tarafından aldığım arsa bozulabilir mi?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

2012‘de dedemden noter satışlı arsa aldım. Psikiyatri doktor raporu var. Amcam ve halamlar tarafından aldığım arsa bozulabilir mi? M. M.

Okuyucum noter satışı ile aldığı arsanın bozulup bozulmayacağını soruyor ya, hemen söyleyeyim ortada bozulacak bir şey yok. Zira okuyucum bu arsanın sahibi olmadı ki! Bir gayrimenkul ancak tapuda alınır ve satılır, noterde alınmaz satılmaz. Dolayısıyla okuyucum bu arsayı satın alamamış.

Daha önce defalarca yazdım, noterde yapılan satış olamaz, satış vaadi olabilir. Okuyucumun durumu bu ancak dede kendisine satış vaadinde bulunmuş. Bu satış vaadi sözleşmesinin içeriğinin incelenmesi gerekir...