19 / 04 / 2024

Novi Bazaar konum

Novi Bazaar konum

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde hayata geçirilen Novi Bazaar'da daire teslimlerinin 2019 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. Novi Bazaar fiyatları 398 bin TL'den başlıyor. 

Konum Kapadokya Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konum Kapadokya Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Karain tarafından kuruldu.

Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum dataları tamamlandı...

Dünya Gaztesi'nden Ferit Barış Parlak'ın yazısına göre; Coğrafi Bilgi Sistemleri ve akıllı kentler sektöründe faaliyet yapan Başarsoft tarafından 16’ncısı gerçekleştirilen ‘Teknoloji Günü’nde açıklamalar yapan Yönetim Kurulu Başkanı Alim Küçükpehlivan, Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum datalar

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Özdemir tarafından kuruldu.

Teknik Yapı Divan Residence nerede? Divan Residence konum bilgisi!

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Divan Residence projesinde 422 adet konut yer alıyor. Peki Teknik Yapı Divan Residence nerede? İşte Divan Residence konum bilgisi...

Kiler GYO Referans Göktürk nerede? Referans Göktürk konum bilgisi!

Kiler GYO Referans Göktürk nerede sorusunun yanıtı ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep sürecinin başladığı Referans Göktürk'te 182 adet konut ve 1 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Avrupa Konutları Esentepe nerede? Avrupa Konutları Kartal konum!

Avrupa Konutları Esentepe nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Kartal konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları....

Teknoloji devi Meta kripto cüzdanı Novi'yi kapatma kararı aldı!

Teknoloji devi Meta, yaptığı açıklamada1 Eylül tarihinde kripto cüzdanı Novi'yi kapatacağını ve 20 Temmuz tarihinin fon eklemek için son gün olduğunu duyurdu.

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Tamer tarafından kuruldu.

Hava Kent Sancaktepe konum!

Hava Kent Sancaktepe projesi ön satışa sunuldu. Hava Kent Sancaktepe konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hava Kent Sancaktepe konum bilgisi ve proje detayları...

İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İstinye Park İzmir konum bilgisi!

İstinye Park İzmire nasıl gidilir nasıl gidilir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İşte İstinye Park İzmir konum bilgisi...

Sur Yapı Sancaktepe konum!

Sur Yapı Sancaktepe projesi ön satışa sunuldu. Sur Yapı Sancaktepe konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Sancaktepe konum bilgisi ve proje detayları...

Novi Orman Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Novi Orman Ürünleri  Anonim Şirketi  Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli Burak  Çelikyay tarafından kuruldu.

Novi Bazaar konum Haberi

Novi Bazaar konum

Novi Yapı imzası taşıyan Novi Bazaar toplam 160 adet konut, 5 katlı ofis bloğu ve 20 adet mağazadan meydana geliyor. Projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. 

İstanbul’un dönüşerek gelişmekte olan ve en iyi prim yapan bölgelerinden biri olan Gaziosmanpaşa'da yükselen Novi Bazaar'da konut teslimlerinin bu yıl içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 

Novi Bazaar'da 1+1'lerin büyüklükleri 58 metrekare ile 79 metrekare arasında, 2+1'lerin büyüklükleri 102 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede fiyatlar 398 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Novi Bazaar fiyat listesi:

1+1 normal tip dairelerin fiyatları 398 bin TL ile 566 bin TL arasında,
2+1 A tip dairelerin fiyatları 653 bin TL ile 765 bin TL arasında, 
2+1 B tip dairelerin fiyatları 732 bin TL ile 809 bin TL arasında değişiyor. 

Gaziosmanpaşa Novi Bazaar...