28 / 03 / 2024

NŞehir Esenyurt Konutları nerede

NŞehir Esenyurt Konutları nerede

Esenyurt'ta yükselen ve 8 bloklu proje olan NŞehir Esenyurt Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Projede 2+1 konutlar 154 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 36 ay vade imkanını kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Fuzul Yapı’dan geldi. Başakşehir Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor.36 ay vade imkanı yeni yatırımcılarını bekliyor.

Başakşehir Avrasya Konutları 2 ön satışta! Başakşehir'e 420 yeni konut geliyor!

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de ön satışlar başladı. Proje 1,5 milyar TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor...

Kayaşehir Avrasya Konutları ön talep topluyor! Yeni proje!

Başakşehir'deki 11. projesi için düğmeye basan Fuzul Yapı, Kayaşehir Avrasya Konutları için ön talep sürecini başlattı.

Başakşehir Avrasya Konutları'nın değeri belli oldu!

Başakşehir Avrasya Konutları'nın 2021 yılsonu değerleme raporu yayınladı. Peki Başakşehir Avrasya Konutları'nın değeri ne kadar?

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Nevşehir Emlak Konutları'nın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin kabul tutanağı 20 Aralık'ta onaylandı...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İhalesi şimdiye kadar iki kez ertelenen Mahmutbey Bahçeşehir Esenyurt metro hattı 31 Mart 2017 tarihinde ihaleye çıktı. Metro hattının yapım ihalesine 12 şirket ön yeterlilik başvurusunda bulundu.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular bugün son!

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular için bugün son gün. 23 Aralık'ta başlayan talepler alımı bugün bitiyor.

Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu!

Yenişehir’in merkezi Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu. Milyonluk evlerin satışa çıktığı bölgede metrekare fiyatları 4 bin 500 lirayı buldu.

Nevşehir Emlak Konutları'nın değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nevşehir Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Nevşehir Emlak Konutları'nın değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları son başvuru günü!

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları son başvuru günü 22 Temmuz olarak belirlendi. Toplamda 106 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 140 bin 157 TL'den başlıyor.

NŞehir Esenyurt Konutları nerede Haberi

NŞehir Esenyurt Konutları nerede

Satışların yüzde 1 KDV ile yapıldığı ve toplam 678 konutu bünyesinde barındıran NŞehir Esenyurt Konutları'nda 30 bin 108 metrekare arsa alanı bulunuyor. 


NŞehir Esenyurt Konutları, 8 bloktan meydana geliyor. Özyurtlar İnşaat tarafından konumlandırılan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


NŞehir Esenyurt Konutları'nda daire teslimleri 2014 yılında yapılacak. Projede yüzde 25 peşinat ödendikten sonra banka kredisi le ödeme yapılabiliyor. 


NŞehir Esenyurt Konutları projesinde dilerseniz firma bünyesinde yer alan ödeme seçeneklerinden de yararlanabiliyorsunuz. Firma kendi büneysinde de 24 aya kadar vadelendirme yapabiliyor.


NŞehir Esenyurt Konutları 678 konut ve 136 dükkanı bünyesinde barındırıyor. Projedeki; 1+1 dairelerin alanları 70 metrekare, 2+1 dairelerin alanları 82 metrekare, 3+1 dairelerin alanları 140 metrekare olarak belirlendi.


Esenyurt'ta yükselen N Şehir Evleri'nde;...