20 / 04 / 2024

Numara 4 Ofis Yönetimi ve Danışmanlık adres

Numara 4 Ofis Yönetimi ve Danışmanlık adres

Numara 4 Ofis Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi, Umbrella Holdings S.A.R.L. tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Şişli, Ayazağa'da kuruldu.

Alternatif Bank’tan İK alanında dev adım! Banka çalışanları 4 hafta ofis dışından çalışabilecek!

Alternatif Bank Türk bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak ‘Alternatif Yaz’ uygulamasını başlattı. Genel müdürlük çalışanları, yaz aylarında 4 boyunca ofis dışından çalışabilecek.

Belediyeden büyük fırsat! 4 ofis ve iş yeri satacak!

Afyonkarahisar İli Emirdağ Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar İncili Mahallesi'nde yer alan 4 adet ofis ve iş yerini satışa çıkardı.

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile IWG GROUP Holdings S.à.r.l tarafından kuruldu.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 4.99 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2019 1. Çeyrek Raporu'na göre, 2019 birinci çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 4.99 milyon metrekareye ulaştı...

İstanbul A sınıfı ofis arzı 4.84 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre, 2018 dördüncü çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 4.84 milyon metrekareye ulaştı...

Alibeyköy Atmaca Plaza'daki 4 ofis 16.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Alibeyköy Mahallesi'nde yer alan 4 adet ofis vasıflı gayrimenkul toplamda 16 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İstanbul A sınıfı ofis arzı 4.75 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 3. Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapora göre; 2018 üçüncü çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 4.75 milyon metrekareye ulaştı.

Numara 21 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 21 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Umbrella Honding tarafından Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Umbrella Holding tarafından Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İstanbul Ofis Pazarı 2017 4. çeyrek raporu yayınladı!

Propin tarafından her üç ayda bir hazırlanan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 4. Çeyrek'' raporu yayınlandı. 

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İstanbul'daki A sınıfı ofis arzı 4,9 milyon metrekareye ulaştı!

Bu yılın ilk çeyreğinde ofis ve lojistik sektörleri büyüdü. Turizmde ise kısmi düşüş var. İstanbul'daki A sınıfı ofis arzı, bir yıl öncesine göre 500 bin metrekare artarak 4,9 milyon metrekareye ulaştı.

Numara 4 Ofis Yönetimi ve Danışmanlık adres Haberi

Numara 4 Ofis Yönetimi ve Danışmanlık adres

Numara 4 Ofis Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi, Umbrella Holdings S.A.R.L. tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu. 


Numara 4 Ofis Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; İş merkezi (ofis) kurmak işletmek, diğer Regus grup şirketlerinin faaliyette bulunacakları iş merkezleri için uygun alanlar bulmak, bu alanlar için kira sözleşmeleri akdetmek, gerçek ve tüzel kişilere iş merkezi ve ofis hizmetlerinde gerekli olan her türlü personel, sekretarya, bilgisayar, posta kutusu, telekonferans, telefon, faks ve benzeri hizmetler sunmak ve bu hizmetler için gerekli diğer altyapı ve donanımları sağlamak, hazır yemek servisi temin etmek, toplantı salonlarını konferans, kongre, seminer ve benzeri etkinlikler için tahsis etmek ve ayrıca şirketin amacına yönelik olarak söz konusu hizmetler için personel eğitim programları hazırlamak ve uygulamak,...