29 / 03 / 2024

Nurettin Özdebir asgari ücret açıklaması

Nurettin Özdebir asgari ücret açıklaması

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve bu konuya ilişkin kanuni düzenleme yapılabileceğinin altını çizdi.

Asgari ücrete zam sinyali! Kanuni düzenleme yapılabilir! 

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve bu konuya ilişkin kanuni düzenleme yapılabileceğinin altını çizdi.

Zam yağmuru devam edecek mi? İşte son dakika açıklaması...

ASO meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Nurettin Özdebir, kur yükselişinin ve zam yağmurunun devam edeceğine dikkat çekerek acilen enflasyon programı uygulanmasını talep etti. 

İNTES'in acı günü! Oya Özdebir vefat etti!

Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir'in eşi Oya Özdebir vefat etti. İNTES taziye ilanı yayınladı.

ASO Başkanı Özdebir: Döviz borçluluğuna tedbir alınmalı!

ASO Başkanı Nurettin Özdebir, mevcut ortamda reel sektörün uzun vadeli planlama yapmakta zorlandığını söyledi. Açık pozisyonun firmaların borç/özkaynak dengesini bozduğunu belirten Özdebir, "Kur rejiminden vazgeçmeden reel sektörün yabancı para borçluluğuna tedbir alınmalı" diye konuştu.

Nurettin Özdebir: Hangi ürünleri Çin'den sağlıyoruz tespit edilmeli!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, yeni tip koronavirüs salgınının Türkiye ekonomisine etkilerinin ortaya çıkarılması gerektiğini belirterek, "Hangi ürünleri Çin'den sağladığımız ve nasıl etkileneceğimiz tespit edilmeli" dedi.

Nurettin Özgenç: İmar affı ödemelerine ek süre verilsin!

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, "İmar başvurusu yapan vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri ve İmar Barışından beklenilen gelirin elde edilebilmesi için son kez yapılacak ek süre ve taksitlendirme şarttır'' dedi.

Asgari ücret açıklandı!

Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı ilgilendiren asgari ücret görüşmelerinde ve yeni rakamı belirleme çalışmalarında sona gelindi.

Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ikinci toplantısı başladı!

İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2020'de geçerli olacak asgari ücreti belirleme görüşmeleri kapsamında ikinci kez toplandı.

Nurettin Canikli: Kanal İstanbul inşa edilecek!

TBMM Genel Kurulunda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, "Kanal İstanbul inşa edildiğinde, Montrö Boğazlar Sözleşmesi burası için geçerli değil, yani buradan geçecek gemilerden ücret alacağız. Kanal İstanbul inşa edilecek" diye konuştu...

Nurettin Canikli: 10 milyon aile, refahı yükseltilecek şekilde ev sahibi yapıldı!

Konut sahibi olmanın refahın en önemli unsurlarından bir tanesi olduğunu ifade eden AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, 17 yılda 10 milyonun üzerinde konutun üretildiğini ve satıldığını belirtti...

Asgari Ücret Tespit Komisyonunda ülke ekonomisi gündeme alındı!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2020'de geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında ikinci toplantısını gerçekleştirecek. Komisyonda, ekonomik ve sosyal gelişmelere dair sunum yapılması ve 2020 hedeflerinin paylaşılması bekleniyor.

Asgari ücretliye konut kredisi fırsatı!

Kredi faizlerinin düşüp düşmeyeceği, konut alacak vatandaşların özellikle araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki asgari ücretliler ne kadar kredi alabilir? 

Asgari ücret tespiti için ilk toplantı 2 Aralık'ta yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, "Asgari Ücret Tespit Komisyonumuz ilk toplantısını 2 Aralık'ta gerçekleştirecek." dedi.

Nurettin Özdebir asgari ücret açıklaması Haberi

Nurettin Özdebir asgari ücret açıklaması

Afyonkarahisar'da gazetecilerle görüşen Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, gündemle ilgili soruları cevapladı ve asgari ücretle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Son günlerde asgari ücrete 2. zam yapılıp yapılmayacağı gündemden düşmüyor. ASO Başkanı Nurettin Özdebir, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Özdemir'in o açıklamaları...

Asgari ücretin, enflasyonda yaşanan yükselişle hızlıca eridiğinin altını çizen Nurettin Özdebir, yaşam standartlarının eriyen ücretlerin karşısında düzeltilmesinin gerekli olduğunu vurguladı. 

Özdebir, asgari ücretle ilgili kanuni bir düzenleme yapılabileceğine dikkat çekti ve işletmelerin mali bünyeleri ve karlılıkları kapsamında direnç gösterebilecekleri oran neyse onu yapacaklarının altını çizdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "Karlılığı yüksek olan firmada daha yüksek oranda olur, düşük olan firmalar da yapabildiği kadar yapar" ifadelerini kullanan Özdebir, devlet yükseltmese de bir şekilde işletmelerin bunu...