27 / 04 / 2024

Zam yağmuru devam edecek mi? İşte son dakika açıklaması...

Zam yağmuru devam edecek mi? İşte son dakika açıklaması...

ASO meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Nurettin Özdebir, kur yükselişinin ve zam yağmurunun devam edeceğine dikkat çekerek acilen enflasyon programı uygulanmasını talep etti. 



Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, 2022 yılı süresince kur yükselişinin ve 'zam yağmurunun' süreceğine ilişkin uyarı yaparak, acilen enflasyon programı uygulanmasını talep etti. 

Zam yağmuru devam edecek mi? İşte son dakika açıklaması...

Sözcü'den Erdoğan Süzer'in haberine göre; ASO meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Nurettin Özdebir, IMF'nin FED'in beklenenden daha hızlıca faiz yükselişleri uygulamasının, finansal piyasaları sarsabileceği, gelişmekte olan ülkelerde sermaye çıkışlarına ve para birimlerinde değer düşüşlerine sebep olabileceği uyarısı yaptığına dikkat çekerek, bu durumun dolara erişim maliyetini önemli ölçüde yükselteceğini belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön