26 / 04 / 2024

Hükümetten asgari ücrete ikinci zam sinyali geldi! Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması

Hükümetten asgari ücrete ikinci zam sinyali geldi! Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması

Asgari ücrete ikinci zam geleceği geçen haftalarda gündeme gelmişti. Milyonlar, uzun zamandır asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? sorusunun yanıtını araştırıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...



Temmuz ayında asgari ücrete bir zam faha geleceği gündeme gelmişti. Normal şartlarda asgari ücrete senede bir defa zam yapılıyordu fakat bu sene Rusya Ukrayna Savaiı'nın vermiş olduğu ekonomik yıkım tüm ülkeleri olduğu gibi Türkiye üzerinde de olumsuz etkiler bırakması asgari ücrete ikinci zammı gündeme getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön