19 / 04 / 2024

2022 zamları

2022 zamları

ASO meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Nurettin Özdebir, kur yükselişinin ve zam yağmurunun devam edeceğine dikkat çekerek acilen enflasyon programı uygulanmasını talep etti. 

Doğalgaz kısıtlamasıyla yeni zamlar kapıda! Beyaz eşyadan otomobile...

BOTAŞ'ın sanayiciye verdiği doğalgazda önce kısıtlama sonra tarife değişikliği yapmasının faturası, bu durumun sürmesi durumunda vatandaşı etkileyecek. Kesintinin 10 günden uzun sürmesi durumunda beyaz eşyadan otomobile kadar yeni zamların geleceği öngörülüyor.

Enza Home'dan halı ve aydınlatmada 2'inci ürüne yüzde 50 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Enza Home'da 31 Aralık 2022'de sona erecek kampanyada 2023 zamları gelmeden önce halı ve aydınlatma ürünlerinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası sürüyor. Kampanyadan yararlanmak için son günler...

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen düştü! 19 Aralık 2022 demir fiyat listesi 

İnşaat maliyetlerinin fazla olmasından dolayı inşaat malzeme fiyatlarına gelen zamlar tek tek geri çekilmeye başladı. Bugün inşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen düştü! 19 Aralık 2022 demir fiyat listesi...

Benzine 60, motorine 80 kuruş indirim geliyor! Sürücülere müjde! BP, PO, Opet, Shell 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Geçtiğimiz günlerde benzin ve motorine gelen zamların ardından fiyatlar yeniden 25 lira seviyesine kadar yükseldi. Milyonlarca sürücüye şimdi indirim müjdesi geldi. İşte ayrıntılar ve BP, PO, Opet, Shell 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mercedes EQA bir kez daha zamlandı! Fiyatını duyanlar şaştı kaldı! İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Farklı donanım paketleri ile yeniden güncellenen Mercedes EQA, sportif modern ve sofistike görüntüsüyle dikkat çekiyor. Peki Mercedes EQA fiyatları son zamların ardından kaç TL oldu? Mercedes EQA ne kadar zamlandı? İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

"Bu kadar da olmaz" dedirtti! Mercedes-Benz S Serisi'ne 1 ayda 356 bin TL zam geldi! İşte 10 Aralık 2022 fiyat listesi

Mercedes-Benz’in lüks modeli S Serisi’nin son zamların ardından fiyatı oldukça yükseldi. İşte, Mercedes-Benz S Serisi 10 Aralık 2022 fiyat listesi…

Mercedes-Benz A Serisi'ne 116 bin TL zam! İşte 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz’in A Serisi’nin Aralık ayı fiyatları belli oldu. A serisinin Kasım ayı fiyatları dikkate alındığında oldukça fazla zamlandığı dikkatlerden kaçmadı. İşte, Mercedes-Benz A Serisi'ne gelen zamlar ve 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına büyük zam! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına haftanın son günü büyük zam geldi. Gelen zamlar bakır ve demir hurdanın fiyatlarını uçururken vatandaşlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 Hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? 30 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları 30 Kasım 2022 Çarşamba günü de yakından takip edilmeye devam ediyor. Son günlerde hurdaya gelen zamlar hurda fiyatlarını resmen fırlattı. Peki bugün bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 30 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 26 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Vatandaşlar ve sektör temsilcileri güncel hurda fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde hurda fiyatlarına peş peşe zamlar geldi. Gelen zamlarla beraber hurda fiyatları yükseldi. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? 26 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 26 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına gelen zamlar inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor. Demir fiyatlarına bu hafta peş peşe zamlar gelmeye başladı. Gelen zamlar ile demir fiyatları resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 26 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı! 26 Kasım 2022 güncel beton ve çimento fiyat listesi

Çimento sektöründe fiyat oynaklığı devam ediyor. Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı. Peki güncel çimento ve beton fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel çimento ve beton fiyat listesi...

Demir fiyatları durmak bilmiyor! Peş peşe gelen zamlar demir fiyatlarını uçurdu! 25 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son bir  haftadır aralıksız gelen zamlar demir fiyatlarını resmen uçurdu. Peki demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 25 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatları resmen fırladı! 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demire büyük zam geldi. Gelen zamlar inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı. Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira? 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

2022 zamları Haberi

2022 zamları

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, 2022 yılı süresince kur yükselişinin ve 'zam yağmurunun' süreceğine ilişkin uyarı yaparak, acilen enflasyon programı uygulanmasını talep etti. 

Sözcü'den Erdoğan Süzer'in haberine göre; ASO meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Nurettin Özdebir, IMF'nin FED'in beklenenden daha hızlıca faiz yükselişleri uygulamasının, finansal piyasaları sarsabileceği, gelişmekte olan ülkelerde sermaye çıkışlarına ve para birimlerinde değer düşüşlerine sebep olabileceği uyarısı yaptığına dikkat çekerek, bu durumun dolara erişim maliyetini önemli ölçüde yükselteceğini belirtti.

Özdebir, içeride enflasyon eğilimlerinin gün geçtikçe daha da bozulduğunun altını çizerek şu ifadeleri kullandı:

“Enflasyon son dönemlerde yapısal bir soruna dönüşürken aralıkta beklentilerin üzerinde açıklanan enflasyon, ekonominin geneline yayılan maliyet tarafı güçlü bir enflasyonla karşı karşıya kaldığımızı ve sonraki aylarda fiyat artışlarının devam edeceğine işaret ediyor”