24 / 04 / 2024

Mercedes-Benz A Serisi'ne 116 bin TL zam! İşte 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mercedes-Benz A Serisi'ne 116 bin TL zam! İşte 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz’in A Serisi’nin Aralık ayı fiyatları belli oldu. A serisinin Kasım ayı fiyatları dikkate alındığında oldukça fazla zamlandığı dikkatlerden kaçmadı. İşte, Mercedes-Benz A Serisi'ne gelen zamlar ve 7 Aralık 2022 fiyat listesi...



İç mekanı çok geniş olan Mercedes-Benz A Serisi'nin gösterge paneli, orta konsol ve kapı kaplamaları arasındaki geçişler, akıcı bir görüntü oluşturuyor. Otomobildeki süsleme ve her şeyi daha da şık gösteren ambiyans aydınlatması opsiyonlarıyla alıcılar aracı istedikleri gibi özelleştirebiliyor.

AMG Tasarım Paketi ile daha yüksek bir performansa çıkan Mercedes-Benz A Serisi, 5 çift kollu tasarıma sahip 18 inç AMG hafif alaşım jantları, krom süslemeleri ve tekli çıtaya sahip elmas görünümlü radyatör ızgarası ile kullanıcılarına görsel bir şölen sunuyor.

Ses sistemi ile sürüş keyfini akustik olarak da yukarı çekiyor ve bu serinin iç mekana mükemmel bir şekilde uyarlanmış olan hoparlör sistemi sayesinde dinamik bir müzik keyfi araç sahiplerini bekliyor.

Peki, Mercedes-Benz A Serisi'nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz A Serisi'nin teknik özellikleri ve 7 Aralık 2022 fiyat listesi…


Geri Dön