19 / 04 / 2024

Nuri Özelmacıklı altın emlak

Nuri Özelmacıklı altın emlak

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı, 23 Kasım pazartesi geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Nuri Özelmacıklı kimdir?

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı kimdir? Nuri Özelmacıklı hangi görevlerde bulundu?

Yatırımcılar borsada altın sertifikasına saldırdı: Gram altın karşısında yüzde 17 primlendi! Mantıklı yatırım mı?

Altın sertifikası ile spot gram altın yatırımına ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Ekonomist İris Cibre, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda altın sertifikası ile spot gram altını karşılaştırdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İslam Memiş madde madde anlattı: Altın genelgesinin ardından cevap bekleyen 4 önemli soru

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın altın konusundaki yeni genelgesi, vatandaşların kafasında bazı soru işaretleri oluşturdu. Bu noktada, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yayımlanan genelge hakkında merak edilen sorulara açıklık getirdi.

SON DAKİKA Altın fiyatları 3 Temmuz 2023: Ons altın yükselişte, gram altın ve çeyrek altın değişiyor!

3 Temmuz Pazartesi günü itibarıyla altın, ülkemizdeki en güvenli yatırım araçları listesinde hala ilk sıralarda yerini koruyor. Bu kapsamda, gram, çeyrek, yarım, tam, cumhuriyet ve ata altın fiyatları, arama motorlarında sıklıkla sorgulanıyor. 3 Temmuz  2023 canlı altın fiyatları...

Dünya Altın Konseyi’nden tüm hesapları alt üst edecek yeni tahmin!

Dünya Altın Konseyi’nden kritik bir açıklama geldi. “Altın fiyatlarının 1.900 doların altına düşme ihtimalini ortaya çıkaracak ters rüzgârlar esmeyi sürdürecek” yorumunda bulunan uzmanlar, 100 dolarlık gerilemede bile piyasanın hâlâ sağlıklı olduğunu ifade etti.

Altın için kar dönemi başlıyor! İslam Memiş lafı dolandırmandan olacakları açıkladı

Altında tarihi gün yaklaşıyor. Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, 'Büyük Plan' başlıklı videosunda piyasalara dair bazı iddialar öne sürdü. İşte tüm detaylar...

Tiny House Alırken 4 Altın Kurala Dikkat! Yako Groups'tan öneriler!

Türkiye'nin ilk Tiny House üreticisi Yako Groups, satın almadan önce dikkat edilmesi gereken 4 altın kuralı açıkladı. Depreme dayanıklı ve konforlu yaşam için önemli ipuçları! İşte ayrıntılar...

Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı!

14 Mayıs seçiminden sonra düşüşe geçen altın fiyatları yatırımcılar tarafından hayal kırıklığına neden olurken Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? sorusu merak ediliyor.  Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı...

Emtia piyasasında sert düşüşler hakim: Altın, gümüş, petrol, buğday, mısır fiyatlarında son dakika!

Emtia piyasasındaki son durum sıklıkla araştırılıyor. Peki emtia piyasasında geçtiğimiz hafta neler oldu? Altın, gümüş, petrol, buğday, mısır fiyatlarında son dakika!

Gram altın 3 bin TL olacak! Çantasını alan herkes hemen şimdi kuyumcuya ışınlanacak! 

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'ın son açıklamaları, büyük yankı uyandırdı. Kolçak'ın tahmini, çeyrek altın fiyatlarında deprem etkisi yarattı ve Kapalıçarşı'nın adeta tıklım tıklım olduğu bildirildi. Kolçak'a göre, çeyrek altın fiyatları, belirtilen tarihte 3000 TL'ye ulaşacak.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşü takip ediyor. Gümüşün yükselip yükselmeyeceğini merak den yatırımcılar araştırıyor. Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

Altın alacaklar acilen buraya bakmalı! Fiziki altın almak mı? Bankada altın hesabı açmak mı? İşte yanıtı!

Altın her zaman dikkat çeken bir yatırım aracıdır. Son dönemde banka altın hesabı hizmetlerine ilgi arttı. Altına yatırım yapmak isteyenler genellikle kuyumcudan fiziki altın almanın veya bankada altın hesabı açmanın avantajlarını araştırıyorlar. Bu yüzden uzmanlar da bu soruya açıklık getirdi.

Altının rotası belli oldu! Altın düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanı resmen yanıtladı!

Rakamı görenler gözlerine inanamadı: Altının gerçek değeri bu değil dedi, rakamı net olarak açıkladı. O seviyeye hazırlıklı olun diyen ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'nun altın tahmini olay yarattı.

Altına ilişkin ne dediyse çıktı! Şimdi “Altın 1550 TL olacak” dedi ve ekledi! Duyan, kulaklarına inanamadı!

Meydana gelen deprem felaketinin ardından ekonomik olarak da sıkıntılı süreçler yaşayan Türkiye'de insanların hangi yatırım araçlarına yatırım yapacakları konusunda kafa karışıklıkları bulunurken, Altın kahini olarak bilinen İslam Memiş'ten gram altın için önemli uyarılar yapıldı.

Nuri Özelmacıklı altın emlak Haberi

Nuri Özelmacıklı altın emlak

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı, 23 Kasım pazartesi geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Merhumun cenazesi bugün saat 12:00’de Eyüp Sultan Camiinden kaldırılıp, Eyüp Sultan Kabristanındaki aile mezarlığına defnedilecek.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz.

Nuri Özelmacıklı...