29 / 03 / 2024

Nurol GYO denetim raporu

Nurol GYO denetim raporu

Nurol GYO, 9 aylık ara dönem bağımsız denetim raporlarına rapor teslim tarihine ek 10 gün süre dahil etti. Kararı KAP'ta yayınladı.

Nurol GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Nurol GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Nurol GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Nurol GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 9 aylık faaliyet raporu, denetim raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Nurol GYO 2017 yılına ait 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Nurol GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı.

Nurol GYO Nurol Life Seyrantepe fiyatlar!

Nurol Life projesi 50 katlı tek kule olarak İstanbul Seyrantepe'de Nurol GYO imzasıyla yükseliyor. Projedeki ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı bulunuyor...

Nurol GYO'dan insan odaklı çözümler!

Kurulduğu ilk günden itibaren kalite ve güven esaslarına bağlı kalarak, yaşadığı topluma ve dokunduğu her bireye fayda sağlamayı misyon edinen Nurol GYO, geliştirdiği insan odaklı yaklaşımlarını, “Nurol Çözümleri” (N Çözümleri) başlığı altında tanıttı.

Nurol GYO 2017 kar dağıtım bildirisini açıkladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO 2017 kar dağıtım bildirisini açıkladı.

Nurol GYO genel kurul bildirisini yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO genel kurul bildirisini yayınladı.

Servet GYO denetim şirketini seçti!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO denetim şirketini seçti.

Nurol GYO 2017 hesap dönemi için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Nurol GYO PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi.

Nurol GYO'nun PR ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu!

Gayrimenkul sektörünün köklü ve lider markalarından Nurol GYO'nun iletişim ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu.

Nurol GYO 9 aylık denetim raporuna ek 10 gün süre dahil etti!

Nurol GYO, 9 aylık ara dönem bağımsız denetim raporlarına rapor teslim tarihine ek 10 gün süre dahil etti. Kararı KAP'ta yayınladı.

Nurol GYO basın toplantısı 2 Mayıs'a ertelendi!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 2 Mayıs Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Nurol GYO basın toplantısı 25 Nisan'da!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 25 Nisan Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Nurol GYO denetim raporu Haberi

Nurol GYO denetim raporu

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 9 aylık ara dönem bağımsız denetim raporlarına  rapor teslim tarihine ek 10 gün süre dahil etti. Kararı KAP'ta açıkladı. 


Açıklamalar


Şirketimizin 2017/3 ve 2017/9 aylık ara dönem bağımsız denetim raporları bağımsız denetim firması tarafından incelemeden geçirilerek hazırlanacağından, ara dönem raporlarımızın normal rapor teslim tarihine ek 10 (on) günlük sürenin de dahil edilerek gönderileceği hususunu,

Kamuoyunun bilgilerine...