25 / 04 / 2024

Nurol GYO'dan 276.5 milyon TL'lik satış!

Nurol GYO'dan 276.5 milyon TL'lik satış!

Nurol GYO'nun portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin satışlara devam ediyor ve Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life Projelerinde ön satışlar dahil toplamda 276.5 milyon TL'lik satış işlemi gerçekleştirdi.



Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2019 yılı satış işlemleri hakkında açıklama yayınladı.

Nurol GYO'nun portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin satışlara devam ediyor ve Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life Projelerinde ön satışlar dahil toplamda 276.5 milyon TL tutarında  (KDV hariç) satış işlemi gerçekleşti. Nurol GYO'nun portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak yıllık kira bedeli toplamı KDV hariç yaklaşık 2.8 milyon TL olan kira sözleşmesi imzalandı.

Nurol GYO KAP açıklaması:
2019 yılı içerisinde, Şirketimiz portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak, satışların devam ettiği Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life Projelerinde ön satışlar dahil toplamda 276.5 milyon TL tutarında  (KDV hariç) satış gerçekleşmiştir. Yine Şirketimiz portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak yıllık kira bedeli toplamı KDV hariç yaklaşık 2.8 milyon TL olan kira sözleşmesi imzalanmıştır. 

Saygılarımızla,


Geri Dön