23 / 04 / 2024

Nurol GYO sektör toplantısı erteleme

Nurol GYO sektör toplantısı erteleme

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 2 Mayıs Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Nurol GYO ara dönem faaliyet raporunu yayımladı! İşte şirketin elde ettiği hasılat tutarı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından yayımlanan konsolide faaliyet raporuna göre, şirketin toplam kaynakları ve 30 Eylül 2023 döneminde elde ettiği hasılat miktarı belli oldu.

Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne atandı. 

Nurol GYO sermayesini artırıyor!

Nurol GYO tarafından 400 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla, her biri 1,00-TL nominal değerde paylardan oluşan toplam 310 milyon 200 bin TL olan çıkarılmış sermayesinin toplam nominal sermaye tutarı kadar artırılmasına karar verildi.

Emlak sektörü 2 sene daha kral olacak!

Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, dövizlerde meydana gelen artışın, gayrimenkul sektörünü daha sonra etkileyeceğini söyleyerek gayrimenkul sektörünün iki sene daha kral olacağını dile getirdi. 

Nurol GYO ilk 9 ayda ne kadar kira geliri elde etti?

Nurol GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirketin 30 Eylül 2021 itibarıyla toplam aktif büyüklüğü 1.502.646.111 TL olup, hasılatı 292.512.176 TL oldu. Şirket, cari dönemde yatırım amaçlı gayrimenkullerden 15.117.452 TL kira geliri elde etti.

Nurol GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi tadil edildi!

Nurol GYO'nun tamamlanan tahsisli sermaye artırım süreci sonucunda oluşan yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin tadil metni onaylandı.

Nurol GYO, Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik pay sattı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırım süreci tamamlandı. Bu kapsamda ihraç edilen 15 milyon 200 bin TL nominal değerdeki paylar, 12,50-TL birim fiyat üzerinden, toplam satış hasılatı 190 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol GYO'dan 15.2 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Nurol GYO'nun sermaye artırımına konu payların TSP Prosedürü'ne göre belirlenen satış fiyatının 12,50-TL ve tahsisli sermaye artırım tutarının ise 15 milyon 200 bin TL olarak belirlenmesi suretiyle hazırlanan ihraç belgesi SPK'ya iletildi.

Nurol GYO sektör toplantısı erteleme Haberi

Nurol GYO sektör toplantısı erteleme

Deneyimi ve bilgi birikimi ile inşaat sektörünün lider markalarından Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini paylaşıyor.

Basın toplantısı Nurol GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Çarmıklı ve Nurol GYO Pazarlama Direktörü Mustafa Tayfun’un katılımlarıyla 2 Mayıs Salı günü...