29 / 03 / 2024

Nurol Parkta ofisler satışa çıkıyor

Nurol Parkta ofisler satışa çıkıyor

Nurol GYO'nun, Basın Ekspres'te hayata geçirdiği Nurol Park'ta ofisler satışa çıkıyor. Projede sıfır peşinatla, kira öder gibi ofis sahibi olma fırsatı var. İşte projenin ayrıntıları...

Nurol Life Nurol GYO fiyatları 2017!

Nurol GYO tarafından İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen Nurol Life projesinde konut ve ofisler yer alıyor. Projedeki ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı bulunuyor...

Nurol Park Ofis satışa çıkıyor! Sıfır peşinatla!

Nurol GYO’nun, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park’ta ofisler satışa çıkıyor. Nurol Park Ofisler 4 metre tavan yüksekliği, açılır pencereleri ve sunduğu ayrıcalıklarla iş hayatınızı farklı bir boyuta taşıyor.

Nurol Park'ta ofisler satışa çıkıyor!

Nurol GYO'nun, Basın Ekspres'te hayata geçirdiği Nurol Park'ta ofisler satışa çıkıyor. Projede sıfır peşinatla, kira öder gibi ofis sahibi olma fırsatı var. İşte projenin ayrıntıları...

Bağcılar Nurol Park ödeme koşulları!

Bağcılar Nurol Park ödeme koşulları kapsamında faizsiz, vade farksız, KDV'siz daire sahibi olunabiliyor. Nurol GYO imzası ile hayata geçirilen projede konut ve ofisler yer alıyor.

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları!

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire ve ofisler yer alıyor.

Seyrantepe Nurol Life'ın örnek dairesi hazır!

Nurol GYO’nun Seyrantepe’deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ın örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor. Nurol Life projesinde stüdyodan 4+1’e kadar kule daireler, penthouselar, teras evler ve ofisler bulunuyor.

Nurol Park Güneşli ödeme planı!

Nurol Park Güneşli ödeme planı olarak 50 ayda 0 faiz sağlanıyor. Nurol GYO tarafından hayata geçirilen projede 836 tane towers daire, 84 tane loft daire, 544 tane rezidans daire ve ofisler bulunuyor.

Nurol Park Ofis'ten balkonlu, teraslı ofisler!

Nurol GYO İstanbul’un önemli semtlerinden biri olan Güneşli’de hayata geçirdiği Nurol Park projesi hızla yükseliyor. Nurol Park'ta 99 metrekareden 900 metrekareye kadar ofis seçenekleri bulunuyor.

Güneşli Nurol Park'ta nefes alan ofisler hayata geçiriliyor!

Güneşli'de konumlanan ve Nurol GYO imzası taşıyan Nurol Park, konut, ofis ve alışveriş caddesi aynı çatı altında buluşuyor. Proje, mahalle konsepti ve 5 futbol sahası genişliğindeki peyzaj alanıyla dikkat çekiyor.

Nurol Tower Şişli satılık! 1 Haziran'da teslim!

Nurol Tower Şişli satılık ofis bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Nurol GYO'nun Mecidiyeköy projesi Nurol Tower'da ofisler 1 Haziran 2014 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Nurol Tower Çağlayan ne zaman teslim?

Nurol Tower Çağlayan ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılının Ekim ayında cevabı veriliyor. Mecidiyeköy Nurol Tower projesinde ofisler minimum 468 bin dolardan başlayarak yükseliyor...

Şişli Nurol Tower fiyatları!

Şişli Nurol Tower fiyatları kapsamında projede yer alan ofisler minimum 468 bin dolardan başlayarak, maksimum 1 milyon 200 bin dolara kadar yükseliyor. Nurol Tower projesinde teslimler 2014 Ekim'de gerçekleşecek...

Şişli Nurol Tower fiyat!

Şişli Nurol Tower fiyat listesine göre home ofisler 491 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Şişli Nurol Tower projesinde home ofislerin Ekim 2014 yılında teslim edilmesi hedefleniyor...

Nurol Parkta ofisler satışa çıkıyor Haberi

Nurol Parkta ofisler satışa çıkıyor
Nurol GYO'nun, Basın Ekspres'te hayata geçirdiği Nurol Park'ta ofisler satışa çıkıyor. Projede sıfır peşinatla, kira öder gibi ofis sahibi olma fırsatı var. Üstelik teslimatlar yılın ilk yarısında yapılacak. 


Nurol Park, toplam 19 bin metrekarelik ofis alanlarında teknoloji ve fonksiyonelliği bir arada kullanarak, mükemmel bir çalışma ortamı sağlıyor. Ofisler, 99 metrekareden bin 454 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. 


4 metre tavan yüksekliği ve açılabilir pencereleriyle geniş ve nefes alan ofislerde teras ve balkon seçenekleriyle de havadar bir çalışma ortamı yaratılıyor. Ayrıca projede dükkanlar, mağazalar, restoranlar ve kafeler bulunuyor. 


İş Bankası da Basın Ekspres'in ilk A plus ofis projesi olan Nurol Park Ofis kalitesini tercih ederek, 10 yıllığına bu özel projede yerini aldı. 


Atatürk Havalimanı ve 3. Havaalanı Projesi'nin ulaşım alternatiflerine çok yakın olan Nurol Park'ın hemen...