26 / 04 / 2024

ödemiş kuyu

ödemiş kuyu

İZSU Genel Müdürlüğü, su sıkıntısı çeken Ödemiş’in sorununa 8 kuyu ile çözüm buluyor. 5 kuyunun sondaj çalışması tamamlandı. Kalan 3 kuyunun da bir ay içinde açılması planlanıyor. İlçe bundan böyle yaz aylarında su sıkıntısı çekmeyecek.

Demi Moore New York'taki evini 45 milyon dolara sattı!

Hollywood yıldızı 54 yaşındaki Demi Moore, New York'taki Central Park'a bakan tripleks villasını sattı. Moore, 75 milyon dolar istediğini evini 45 milyon dolara sattı.

Ödemiş Salı Pazarı için ilk kazma vuruldu!

Ödemiş Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Salı Pazarı için ilk kazma vuruldu. Proje 8 ay içerisinde tamamlanacak.

İzmir Ödemiş modern mezbahaya kavuşuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Ödemiş Mezbahası baştan aşağı yenilendi. Mezbaha Avrupa Birliği standartlarındaki yeni donanımıyla Temmuz'dan itibaren hizmete giriyor.

İzmir Ballıkuyu kentsel dönüşümle kurtulacak!

İzmir Ballıkuyu'da kentsel dönüşüm başlıyor. Projede sosyal donatı alanları ile çocuk oyun alanı, parklar ve yeraltı otoparkları yer alacak.

İzmir Ödemiş'e iki yeni halı saha!

Ödemiş Belediyesi’nin hizmete sunduğu Ertuğrul ve Kızılcavlu Mahallelerinde yapılan halı sahalar vatandaşların hizmetine açıldı.

Ödemiş Belediyesi'nden iki yeni halı saha!

Merkeze uzak mahallerde yaşayan vatandaşların sosyal aktivitelerine katkı sağlamak amacıyla yatırım yapan Ödemiş Belediyesi yaptığı halı sahalara iki yenisini daha ekledi.

İzmir Ödemiş'teki düğün salonları yenileniyor!

Ödemiş'te merkeze uzak bölgelerde yaşayan vatandaşların düğün, nişan, sünnet gibi özel günlerinde kullanacağı düğün salonları yenileniyor.

Ödemiş Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in girişimleri sonucunda ilçeye kazandırılacak olan Ödemiş Gençlik Merkezi’nin inşaatına başlandı.

Ödemiş Lübbey Köyü'nde 48 ev tescillendi!

İzmir Ödemiş'te bulunan Lübbey Köyü'nde 48 ev tescillendi. "Hayalet Köy" diye anılan Lübbey Köyü, turizme açılacak.

İzmir Ödemiş Yeni Devlet Hastanesi Haziran'da açılacak!

İzmir'de depreme dayanıksızlığı nedeniyle yıkımına karar verilen eski Ödemiş Devlet Hastanesi'nin yerine yapılan yeni hastanenin Haziran ayında açılması planlanıyor. Hastanenin 5 yıldızlı otel görünümünde olacağı belirtildi.

Ödemiş TOKİ Konutları için imzalar atıldı!

Ödemiş Belediyesi'nin TOKİ ile birlikte hayata geçireceği Ödemiş TOKİ Konutları için imzalar atıldı.

Gebze Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı tamamlandı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapımı tamamlanan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı ve yapımı hızla süren Mevlana Modern Kapalı Pazarı’nda incelemelerde bulundu.

Ödemiş OSB tanıtıldı!

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın meclis toplantısında Ödemiş OSB hakkında bilgiler verdi.

ödemiş kuyu Haberi

ödemiş kuyu


Su sıkıntısı çeken çevre yerleşimlerde 2006 ile 2014 yılları arasında 246 sondaj kuyusu açarak 15 milyon liranın üzerinde yatırıma imza atan İZSU Genel Müdürlüğü, Bütünşehir Yasası ile sınırlarına dahil olan yeni ilçelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz yaz kuyulardaki yer altı su seviyeleri düşen Ödemiş’te yaşanan su sıkıntısına çözüm bulmak için harekete geçen İZSU, ilçenin ihtiyacını karşılamak için Seyrekli Mahallesi’nde 8 kuyu açma kararı aldı. 5 kuyunun sondaj çalışması tamamlanırken, diğer 3 kuyunun da bir ay içinde açılması planlanıyor. İZSU ekipleri ayrıca, kendi ekipleriyle kuyu sularını terfi merkezine ulaştırmak için 8 kilometre uzunluğunda iletim hattı döşüyor. İlçedeki mevcut kuyuların su seviyelerinin düştüğünü, kaynak suyunun da yaz aylarında tarımsal sulamada kullanıldığını belirten İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, “Geçtiğimiz yaz ayında ilçede su...