26 / 04 / 2024

odtü öğrencileri Ons İncek

odtü öğrencileri Ons İncek

ODTÜ'nün öğrencileri, İncek'te yapımı devam eden ve WAF-Mimarlık Festivali kapsamında "dünyanın en değerli 14 projesi" arasına giren Ons İncek Residence projesini ziyaret etti.

ODTÜ'lü öğrenciler Samsun'u planladı!

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü dördüncü sınıf öğrencileri, Samsun için hazırladıkları projeleri tamamladı.

ODTÜ Mimarlık öğrencilerinden Mehmet Kocadon’a ziyaret!

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ile son sınıf öğrencileri, Bodrum’daki Çatal Ada’da başlattıkları öğrenci projesi kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri Bafra'da!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ODTÜ’lü şehir planlayıcı adaylarını konuk etti. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerine Bafra Öğretmen Evi’nde Belediye İmar Müdürlüğü yetkilileri tarafından ilçe hakkında brifing verildi.

ODTÜ'de mescid inşaatı durduruldu!

ODTÜ Üniversite'sinin öğrencileri, mevcudu yetmediği ve maksada uygun düşmediği için yeni bir mescid yapılmasını istemişlerdi, inşaat ihale edilerek yapımı başlamıştı, mescid karşıtlarının baskın tepkileri sebebiyle inşa durduruldu.

ODTÜ Şehir Planlama öğrencileri Balıkesir'de araştırma yapacak!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri bir yıl boyunca şehir planlaması açısından Balıkesir’de araştırma yapacak.

ODTÜ öğrencileri Ons İncek Residence projesini ziyaret etti!

ODTÜ'nün öğrencileri, İncek'te yapımı devam eden ve WAF-Mimarlık Festivali kapsamında "dünyanın en değerli 14 projesi" arasına giren Ons İncek Residence projesini ziyaret etti.

Geleceğin mimarları Ons incek Residence'ı ziyaret etti!

ODTÜ'nün öğrencileri, İncek'te yapımı devam eden ve WAF-Mimarlık Festivali kapsamında "dünyanın en değerli 14 projesi" arasına giren Ons İncek Residence projesini ziyaret etti.

Odtü mimarlık öğrencileri Ons İncek Residence'ı gezdi!

ODTÜ’nün öğrencileri, İncek’te yapımı devam eden ve WAF-Mimarlık Festivali kapsamında “dünyanın en değerli 14 projesi” arasına giren Ons İncek Residence projesini ziyaret etti.

15. Yalıtım Yarışması'nda öğrenciler Kazakistan’dan ödülle döndü!

15. Yalıtım Yarışması'nın uluslararası aşaması sonuçlandı. Ülkemizi Kazakistan'daki finalde temsil eden Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğrencileri Mirbek Bekboliev, Kutay Can Biberoğlu ve Burak İlhan, birinci Jüri Özel Ödülünü kazandı.

ODTÜ Mimarlık öğrencileri Manisa imar çalışmalarını inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerinin Manisa...

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi'nin ODTÜ imar planı açıklaması!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi, 20 Mayıs'ta onaylanan ODTÜ Koruma Amaçlı imar planı iptali için 21 Temmuz 2014 tarihinde dava açtı. İşte TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi'nin ODTÜ planlarına ilişkin 21 Temmuz tarihli açıklaması...

Ons İncek Residence World of Ararchitecture Festival'de finale kaldı!

ONS İncek Residence, Dünya Mimarlık Festivali kapsamında düzenlenen ve mimarlık dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen WAF ( World of Ararchitecture Festival) 2014'de finale kalma başarısını gösterdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ODTÜ imar planı ile ilgili açıklama!

29 Mayıs'ta askıya çıkarılan ODTÜ Koruma Amaçlı imar planı ile Eymir Gölü ve çevresinin yapılaşmaya açılacağı gündeme gelmişti. İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın konuyla ilgili açıklaması...

odtü öğrencileri Ons İncek Haberi

odtü öğrencileri Ons İncek

Dünya Saygınlık Sıralaması"nda en saygın 100 üniversite listesinde yer alan ilk ve tek T ürk üniversitesi olma unvanım taşıyan ODTÜ'nün öğrencileri, İncek'te yapımı devam eden ve WAF-Mimarlık Festivali kapsamında "dünyanın en değerli 14 projesi" arasına giren Ons İncek Residence projesini ziyaret etti. Dünyanın en saygın üniversitelerinden biri olan Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nden bu yıl mezun olmaya hak kazanan geleceğin mimarları, İncek'te yapımı devam eden Ons İncek Residence projesi şantiyesini ziyaret ederek, projenin ödüllü mimarı Dr. Kerem YAZGAN'dan bilgi aldılar. Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan ve Dünya Mimarlık Festivali jürisine yaptığı sunumla Ons İncek Residence projesinin dünyanın en değerli 14 yapısı araşma girmesini sağlayan Dr. Mimar Kerem YAZGAN, bu sefer geleceğin mimarlarına projenin şekillenmesinde rol oynayan faktörleri aktardı. 


Öğrenciler şantiye gezisi sırasında Mimar...