23 / 04 / 2024

ödül alan konut projeleri

ödül alan konut projeleri

Markalı konut üreticileri dikkat çeken projeleriyle ödül almaya devam ediyor. Ekim ayı içinde özellikleriyle ön plana çıkan ve ödüllere layık görülen 3 firma bulunuyor. İşte Ekim ayında ödül alan markalı projeler...

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

O ilde 2 yıl taksitle konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan konut alanı imarlı iki arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte o ihale ilanı...

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi emlak sektörünü nasıl etkileyecek? Konut fiyatları düşecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eylül ayında açıkladığı TOKİ Sosyal Konut projesine başvurular tam gaz devam ediyor. Peki TOKİ Sosyal Konut projesi, kur ve enflasyondaki artış ile her geçen gün darbe alan konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? TOKİ 250 bin sosyal konut projesi ev fiyatlarını düş

Yabancıya konut satışı düzenlemesiyle lüks konut piyasası hareketlenecek!

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, yabancıya konut satışı düzenlemesiyle birlikte daha yüksel profilde yatırımcının Türkiye’ye geleceğini ve lüks konut piyasasının hareketleneceğini dile getirdi.

Lüks semtlerde satılık konut kalmadı!

İstanbul genelinde gayrimenkullerin satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışlar özellikle lüks semtlere  yansıdı. Lüks Konut Uzmanı Sezgi Bilge yaşanan artışı değerlendirdi.

Kredi faizleri düştü, satılık konut piyasası hareketlendi!

Emlak piyasasının verilerini ortaya koyan “sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporu açıklandı. Rapora göre, konut kredisi faiz oranlarının düşmesiyle beraber satılık konut piyasası hareketlendi.

Düşük faizli konut kredisi kampanyası ev satışlarını nasıl etkiledi?

Konut kredisinde olağanüstü avantaj sunan koşullar sona erince ipotekli satışlar yavaşladı. Peki yaz aylarında hayata geçirilen düşük faizli konut kredisi kampanyası ev satışlarını nasıl etkiledi?

Sıfır konutta düşük faizli konut kredisi nasıl hesaplanır?

Kamu bankaları 4 yeni kredi paketini hayata geçirdi. Pakette en çok merak edilen konut kredisi faizleri oldu. Peki sıfır konutta düşük faizli konut kredisi nasıl hesaplanır? İşte konut kredisi hesaplama...

Düşük faizli konut kredisi nasıl hesaplanır 2020?

Ev satışlarında rekor kırılırken konut sahibi olmak isteyenler de düşük faizli konut kredisinin nasıl hesaplandığını araştırıyor. Peki düşük faizli konut kredisi nasıl hesaplanır? işte detaylar...

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Güdül 2. Etap projesinde yer alan 200 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak. Projede yer alan 200 adet konut hak sahipleri bugün belli olacak.

ödül alan konut projeleri Haberi

ödül alan konut projeleri

1-) Nivo İstanbul 

Cathay Group 25 senelik deneyimiyle Türkiye’ye değer katan projelere imza atmaya devam ediyor. Nivo İstanbul projesi, European Property Awards tarafından 3 kategoride ödüle layık görüldü.

Bu yıl 27’ncisi yapılan International Property Awards 2018’in Avrupa ayağı olan European Property Awards bu sene de gayrimenkul sektörünün devlerinin projelerine ev sahipliği yaptı. 

Cathay Group’un Basın Ekspres’te yer alan projesi Nivo İstanbul, European Property Awards’ta “Türkiye’nin en iyi karma projesi”, “Türkiye’nin en iyi ofisi projesi” ve “Türkiye’nin en iyi konut projesi” kategorilerinde 3 ayrı ödül aldı. 

Nivo, İstanbul’un yeni ikonu olma özelliği taşıyan yapıları ve eşsiz sosyal donatılarıyla rakiplerinden ayrışarak 3 ödüllü tek proje olmaya da hak kazandı. 



Nivo İstanbul projesi hakkında:

Metro durağının yanında konumlandırılan proje 6 bloktan meydana gelen Nivo...