28 / 03 / 2024

Ekim ayında ödül alan markalı konut projeleri!

Ekim ayında ödül alan markalı konut projeleri!

Markalı konut üreticileri dikkat çeken projeleriyle ödül almaya devam ediyor. Ekim ayı içinde özellikleriyle ön plana çıkan ve ödüllere layık görülen 3 firma bulunuyor. İşte Ekim ayında ödül alan markalı projeler...



1-) Nivo İstanbul 

Ekim ayında ödül alan markalı konut projeleri!

Cathay Group 25 senelik deneyimiyle Türkiye’ye değer katan projelere imza atmaya devam ediyor. Nivo İstanbul projesi, European Property Awards tarafından 3 kategoride ödüle layık görüldü.

Bu yıl 27’ncisi yapılan International Property Awards 2018’in Avrupa ayağı olan European Property Awards bu sene de gayrimenkul sektörünün devlerinin projelerine ev sahipliği yaptı. 

Cathay Group’un Basın Ekspres’te yer alan projesi Nivo İstanbul, European Property Awards’ta “Türkiye’nin en iyi karma projesi”, “Türkiye’nin en iyi ofisi projesi” ve “Türkiye’nin en iyi konut projesi” kategorilerinde 3 ayrı ödül aldı. 

Nivo, İstanbul’un yeni ikonu olma özelliği taşıyan yapıları ve eşsiz sosyal donatılarıyla rakiplerinden ayrışarak 3 ödüllü tek proje olmaya da hak kazandı. 


Ekim ayında ödül alan markalı konut projeleri!


Nivo İstanbul projesi hakkında:

Metro durağının yanında konumlandırılan proje 6 bloktan meydana gelen Nivo İstanbul projesi Cathay İnşaat imzasını taşıyor. 

42 dönüm arsa alanına sahip Nivo İstanbul'da toplamda 1.404 daire bulunuyor.  1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer verilen projenin 6 bin metrakarelik kısım yeşil alana ayrıldı. 

Nivo İstanbul, E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan bir kavşak noktasında konumlandırılıyor.  Birçok sosyal alana sahip projede yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark, fitness, sauna mevcut. 
 

Tel : 0212 244 45 45  
Web : http://www.nivoistanbul.net

 

2-) Tema İstanbul

Ekim ayında ödül alan markalı konut projeleri!

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi olan proje Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden 6 ödül aldı. 

Mesa, Artaş, Kantur – Akdaş ortaklığıyl hayata geçirilen Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde (European Property Awards – EPA) 6 kategoride ödül aldı.

Tema İstanbul Ortak Girişimi inşası ve satışı süren etabı Tema İstanbul Bahçe ve Tema World ile “Avrupa’nın En İyi Konut Projesi”, “Avrupa’nın En İyi Karma Projesi”, “Avrupa’nın En İyi Eğlence Parkı” ve “Avrupa’nın En İyi Eğlence Parkı Mimarisi” ödüllerinin sahibi oldu.

Tema İstanbul Bahçe projesi ayrıca en iyi konut dalında 5 yıldız ödülüne layık görüldü. Proje, Türkiye'yi Avrupa kıtasındaki benzer projelerle Avrupa'nın En İyi Konut projesi yarışması için jüri tarafından özel olarak davet edildi.

Dört kategoride ödül alan Tema İstanbul projesi, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri jürisi tarafından iki özel ödüle daha layık görüldü.


Ekim ayında ödül alan markalı konut projeleri!

Tema İstanbul projesi hakkında:

Büyüklükleri 79 metrekare ile 216 metrekare arasında farklılık gösteren “Tema İstanbul Bahçe” etabında  1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar 363 daire bulunuyor. 

Markalı konut sektöründe aile odaklı konut projesi özelliği ile yer edinen Tema İstanbul projesi “Tema İstanbul Bahçe” etabında da en yaşanabilir proje niteliğini arttırarak sürdürüyor.

Kanal İstanbul hattına komşu olan Tema İstanbul Bahçe projesi ayrıcalıklı yaşam imkanı sağlıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu, TEM bağlantı yolları, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Metro, Hastaneler ve Yeni Havalimanı gibi dev projelerin çevrelendiği bölgede yükselen proje yatırımcısına donatılarıyla özel fırsatlar sunuyor.

Tel: 0212 970 0000
Web: http://www.temaistanbul.com/

 

3-) Sur Yapı Antalya  

Ekim ayında ödül alan markalı konut projeleri!

Sur Yapı’nın Antalya projesi ödül almaya devam ediyor. Proje  Avrupa Birliği’nin 2020 programında “Akıllı Kent” olmak için yarıştığı 17 proje arasında ilk üçe girdi. Sur Yapı Antalya ayrıca, sürdürülebilir yeşil tasarım ürünlerini onurlandırmak amacıyla verilen Green GOOD DESIGN Ödülü’ne layık görüldü.

Sur Yapı Antalya projesi, Avrupa Birliği’nin 2020 programında “Akıllı Kent” olmak için 17 projenin içinden yarışarak ilk 3 projeden birisi seçildi.


Green GOOD DESIGN Ödülü kazandı

Sur Yapı Antalya 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Gren GOOD DESIGN kapsamında ödül kazandı. 

2009 yılından bu yana Avrupa Mimarlık Sanat Tasarım ve Kentsel Araştırmalar Merkezi ile Chicago Athenaeum Mimarlık ve Tasarım Müzesi tarafından verilen Green GOOD DESIGN; ürün tasarımı, ulaşım, mimarlık, kentsel planlama gibi farklı disiplinlerden projeleri uluslararası düzeyde ödüllendiriyor. 

Buna göre Sur Yapı Antalya projesi ‘‘NEW KEPEZ GREEN HUB’’ (YENİ KEPEZ YEŞİL MERKEZ) teması ile 2018 Green GOOD DESIGN ödülünü almaya hak kazandı. 

Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde “En İyi Dönüşüm Projesi” seçildi.

Management Plus tarafından her yıl organize edilen “5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi”nde  “En iyi Dönüşüm Projesi” seçildi.


 
Sur Yapı Antalya projesi hakkında:

Sur Yapı Antalya projesi tamamlandığında 70 bin kişinin yaşaması bekleniyor.

Projede müzeler, teknokent, hastane, alışveriş merkezi ve caddeler, amfi alanları, süs havuzları, piknik alanı, göletler, okullar, dev şehir parkı, pergola altı dinlenme alanları ve gölet kafeleri yer alıyor. 

2019 yılında ilk teslimlerin yapılması öngörülen Sur Yapı Antalya projesinde  konutların yanı sıra anaokul, ilkokul, ortaokul, lise olmak üzere; 11 adet okul, 3 adet Sağlık Ocağı, 3 adet camii, bir adet organik pazar yeri, bir adet spor ve kültür merkezi, bir adet alışveriş merkezi, dev şehir parkı, büyük bir hastane, bir müze alanı ve akaryakıt istasyonu olacak. 
  


Sur Yapı Antalya fiyat listesi:
2+1 fiyatları 260 bin TL'den,
3+1 fiyatları 370 bin TL'den başlıyor.

Tel: 444 5 787        
Web: http://antalya.suryapi.com.tr

 

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


 


Geri Dön