18 / 04 / 2024

Doğa Konakları'nda yaşam Ekim ayında başlıyor!

Doğa Konakları'nda yaşam Ekim ayında başlıyor!

Beza İnşaat tarafından İstanbul Pendik Velibaba'da hayata geçirilen Doğa Konakları'nda yaşam bu yılın Ekim ayında başlıyor. Firma, şu anda yaklaşık yüzde 70'ini tamamladığı projenin Aralık sonunda planlanan teslimlerini 2 ay öne çekti...




Beza İnşaat tarafından İstanbul Pendik Velibaba'da hayata geçirilen Doğa Konakları'nda yaşam bu yılın Ekim ayında başlıyor. Firma, şu anda yaklaşık yüzde 70'ini tamamladığı projenin Aralık sonunda planlanan teslimlerini 2 ay öne çekti. 


PEŞİN ALIMA İNDİRİM 


Tamamı 95 metrekare büyüklüğünde 2+1 tipte toplam 103 dairenin yer aldığı proje, Aydos Ormanları'nın hemen yanı başında, Pendik Sahili'ne de oldukça yakın bir mesafede bulunuyor. Doğa Konakları'nda daire fiyatları 165 bin ile 200 bin TL arasında değişirken, peşin alımlarda ise yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor. Projenin etrafında; Sabiha Gökçen Havalimanı, Marmara Üniversitesi Hastanesi, İstanbul Park, Organize Sanayi Bölgeleri, Viaport AVM ile birçok üniversite yer alıyor. Toplam 4 bin 500 metrekare alan üzerinde kurulu Doğa Konakları'nda ısıtma sistemi, kablo tv, otopark, çocuk oyun alanı, depolar ve 24 saat güvenlik hizmeti standart olarak sunuluyor. Doğa Konakları projesinin içerisinde ayrıca, küçük bir de alışveriş merkezi bulunuyor. 


Takvim 


Tel: (0216) 702 10 40 - 50

Web: www.dogakonaklari.com


Geri Dön