29 / 03 / 2024

Ödül Yapı yeni projeleri

Ödül Yapı yeni projeleri

Kayseri'de 2006 yılında kurulan ağırlıklı olarak marka konut ve ticari alanlar üreten Ödül Yapı, bu ay bunlara ilave olarak 4 yeni projeye daha başladı. Ödül Yapı şuan Kayseri’de mevcut 12 şantiyede konut ve ticari alan üretiyor.

Ödül Yapı'dan daire alacaklara 'Referans Kampanyası'!

ÖDÜL Yapı yine çok ses getirecek yeni bir kampanya ya daha imza attı. Müşterilerine sağlam estetik güvenilir konutlar üreten Ödül Yapı düzenlemiş oldukları kampanyalar ile de Kayseri de tercih edilmeye devam ediyor...

Kentsel dönüşüm nedir, kentsel dönüşüm nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm, bir bölgenin riskli yapıların yerine yeni ve dayanıklı yapıların inşa edilmesine denir. Bu ifade, belirli bir süreçten oluşur ve süreçte bazı kurallara uyulması gerekir. Peki kentsel dönüşüm nedir ve kentsel dönüşüm nasıl yapılır? İşte kentsel dönüşüm hakkındaki detaylar...

Tapuda yeni dönem resmen başladı! Noterde tapu devri nasıl yapılır? Tapu sahipleri hemen bakın!

Tapuda yeni dönem resmen başladı... Noterde tapu devri nasıl yapılır? Tapu sahipleri hemen bakın!...

EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Kahramanmaraş depremi sebebiyle EYT düzenlemesiyle ilgili görüşmeler başlamadı. EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Ödül Yapı Revan Köşk satışta!

Ödül Yapı imzasını taşıyan Revan Köşk projesi satışa çıktı. Kayseri Altınoluk Mahallesi'nde 4+1 şeklinde 13 villadan meydana gelen projede kaba inşaat devam ediyor.

Ödül Yapı Alyans fiyatları!

Ödül Yapı Alyans fiyatları haberimizde yer alıyor. Kayseri İldem bölgesinde hayata geçirilen projede 144 konut bulunuyor.

Yeni imar yönetmeliği ile yoldan kotlandırma nasıl yapılacak?

Yoldan kotlandırma uygulaması, Ekim 2017'de yürürlüğe girecek yeni imar yönetmeliği kapsamında yeniden düzenlendi. Peki, yeni imar yönetmeliği ile yoldan kotlandırma nasıl yapılacak?

Yeni imar yönetmeliği ile ifraz ve tevhit nasıl yapılacak?

İfraz ve tevhit işlemleri Ekim 2017'de yürürlüğe girecek Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yeniden düzenleniyor. Peki, ifraz ve tevhit işlemleri nasıl yapılacak? Yapılan düzenlemeler nelerdir?

İnsay Yapı, Yeni Sahra ve Beykoz Soğuksu’da dönüşüme giriyor!

Kısa süre içinde adını sıkça duyduğumuz İnsay Yapı, 2016 yılında gerçekleştirdiği projelerle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. İnsay Yapı yeni yılda, Yeni Sahra ve Beykoz Soğuksu’da yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Arıkan Yapı'ya European Property Awards’tan 4 ödül!

Arıkan Yapı, European Property Awards’ta iki farklı kategoriden toplamda dört ödülün sahibi oldu.

Bankacılık sektörü konut kredisi faizlerinde üzerine düşeni yapıyor!

HSBC Türkiye Genel Müdürü Selim Kervancı, "Bankacılık sektörü bence üzerine düşeni yapıyor. En son geçtiğimiz bir iki hafta içerisinde özellikle konut kredilerinde yapılan faiz indirimleri bence bunun güzel bir örneği." dedi.

3. havalimanına Uluslararası Mimarlık Ödülü!

İstanbul Yeni Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesive Teknik Binası, 370 proje arasında yapılan değerlendirme sonucunda Uluslararası Mimarlık Ödülü'nü değer görüldü

Ödül Yapı yeni projeleri Haberi

Ödül Yapı yeni projeleri

Kayseri'de 2006 yılında kurulan ağırlıklı olarak marka konut ve ticari alanlar üreten Ödül Yapı, kendine özgü mimarisi ve ürün kalitesi ile Kayseri halkının takdirini ve beğenisini kazandı.


Kurulduğu günden bu yana güven ve doğruluk ilkeleri ile hareket etmeleri sayesinde pazarda hatırı sayılır bir yer edindiklerini belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, "Ödül Yapı olarak, "Mutlu başlangıçlara" sloganı ile ürünlerimizi sunuyoruz. Projelerimizde "huzurlu hayat" prensibini benimseyerek, insana ve doğaya verdiğimiz değeri, sosyal sorumluluk misyonuyla birleştiriyoruz. Eğitime, doğaya ve insana yatırım yapmayı önceliklerimiz arasına koyuyoruz." dedi.


Şuan Kayseri’de mevcut 12 şantiyede konut ve ticari alan üreten firma, bu ay bunlara ilave olarak 4 yeni projeye daha başladı. Devam eden projelerin büyük bir kısmının satıldığını belirten Kahraman, yıl sonuna kadar 4 yeni...