25 / 04 / 2024

ofis tercihi

ofis tercihi

OP Grup Başkanı Ünal Pala, firmaların yeni nesil ofis tercihlerini değerlendirdi. Pala, artık apartman dairesinden bozma, “2 oda 1 salon” ofislerin tercih edilmediğini açıkladı.

Ankara iş dünyasının ofis tercihi değişti!

Ankara’da iş dünyasının ofis tercihi de değişti. Dar, kullanışsız, ‘apartman dairelerinden’ çıkan firmalar, modern, kaliteli ve teknolojik plazalara yönelirken, maddi olarak da yük olmayacak iş merkezlerini tercih ediyor.

Skyland İstanbul Ofis Kulesi’nin tercihi DOKA!

Avrupa’nın simge yapılarından biri olacak Skyland İstanbul projesinin tercihi, DOKA oldu. 304 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek binası olan Skyland İstanbul'da en güvenli sistem DOKA SCP otomatik tırmanır kalıp sistemi kullanılıyor.

Skyland İstanbul projesinin tercihi DOKA oldu!

Mimarisi ile sadece İstanbul’un değil, Avrupa’nın da simge yapılarından biri olacak Skyland İstanbul projesinin de tercihi, DOKA.. Tamamlandığında 304 metre yüksekliğe varacak olan Skyland İstanbul Ofis Kulesi projesi gelişiyor.

Yabancı şirketlerin ofis kiralamadaki ilk tercihi İstanbul!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield, en pahalı 20 ofis pazarı arasında yer alan İstanbul’un yabancı şirketler için cazibe merkezi olduğunu duyurdu.

Y jenerasyonu ofiste 'yeşil konfor' istiyor!

Yüksek donanımlı çalışanların ofis tercihi değişiyor. Küresel ısınmanın olumsuzluklarıyla birlikte çevreye yönelik artan farkındalık, gayrimenkul pazarında yeşil bina olarak adlandırılan çevre dostu yapılara ilgiyi artırdı.

Y jenerasyonu ofiste 'yeşil konfor' istiyor!

Yüksek donanımlı çalışanların ofis tercihi değişiyor. Küresel ısınmanın olumsuzlarıyla birlikte çevreye yönelik artan farkındalık, gayrimenkul pazarında yeşil bina olarak adlandırılan çevre dostu yapıları öne çıkarıyor.

Park Oran Ofis projesi 22 katlı tek blok halinde yükseliyor!

Ankara Oran’da yüksek teknoloji ile inşa edilen ParkOran Ofis, Ankara’da faaliyet gösteren pek çok firmanın ilk tercihi oldu...

ParkOran Ofis’te Yaşam Başladı!

Türkiye’nin kalbi Ankara’da, başkentin seçkin semti Oran Şehri’nde eşsiz bir atmosfer ve manzaranın, yüksek teknoloji ve çağdaş altyapıyla birleştiği ParkOran Ofis, Ankara’da faaliyet gösteren pek çok firmanın da ilk tercihi oldu.

Ofis Pazarı'nda kullanıcıların tercihi düşük dekorasyon maliyeti!

İstanbul Ofis Pazarı'ndaki kiralanan alanlar, genellikle ortak alanları hazır halde, ofis içi ise şap&beton şekilde teslim ediliyor

Cellini Boss, çalışırken masaj yaptıran ofis koltuğu!

Masaj koltuğunun Türkiye'deki lider markası Cellini, ‘'Boss'' modeliyle ofis dekorasyonuna şık bir hava katmak isteyen, sağlığına ve rahatına düşkün yöneticilerin tercihi

İtower Sinpaş 'ta 13 bin 250 dolar peşinatla A+ ofis!

İtower projesi şžişli Bomonti 'de bir ilki yaşatıyor. “Kat be kat ayrıcalıklı ” sloganıyla satışa sunulan İtower projesi A+ ofis sistemini Bomonti 'ye taşıyor. Esnek ofis katlarıyla sınırsız özellikler sunan İtower 'de ofis fiyatları 265 bin dolardan, pe

Marmara Royal 'de kira garantili 73 metrekare ofis 147 bin liraya! 120 ay 0,79 faizle!

Marmara Royal projesinde kira garantili 73 metrekarelik ofislerin fiyatları 147 bin lira ile 224 bin lira arasında değişiyor. Projede 120 ay vadede faiz oranları yüzde 0,79 'dan başlıyor. Özka Ortaklar İnşaat, Marmara Royal 'den ofis alanlara kira garanti

Fiyapı 20 günde 500 konut, Sinpaş 6 ayda 270 konut, Ağaoğlu 1 günde 50 ofis sattı!

Bir yandan kredi faizlerinin artacağı beklentisi, bir yandan yatırımcıların iştahı, konutta satışları canlandırdı. Fiyapı, 20 günde 500 konut, Sinpaş 6 ayda 270 konut, Ağaoğlu 1 günde 50 ofis sattı. 2010 yılının ilk yarısında durgun seyreden konut sektörü

ofis tercihi Haberi

ofis tercihi

Yeni nesil iş merkezleri, artık firmaların markalaşma süreçlerine de doğrudan etki ediyor. Firmalar, ofislerini daha donanımlı, prestijli ve işlerine de katkı sağlayacak hizmetlerle kurgulanan ofislere taşırken, özellikle kendini kanıtlamış firmaların hayata geçirdiği iş merkezlerini tercih etmeleri ile marka değerlerini daha üst seviyelere taşıyor.


Firmalar rakiplerinden bir adım daha öne çıkabilmek için yürüttükleri süreçte, ofis seçimlerini de markalarının gelişimini düşünerek yapmaya başladı. Artık apartman dairesinden bozma, “2 oda 1 salon” ofislerin tercih edilmediğinin altını çizen OP Grup Başkanı Ünal Pala, firmaların kendilerini özel hissedecekleri yeni nesil iş merkezlerine yöneldiğini kaydetti.


İş dünyasının istediği prestijin, donanımlı ve markalı iş merkezi projelerinde olduğunu vurgulayan Ünal Pala, şunları söyledi:

“Otopark sorunu olan, adres tarifinde zorlandığınız, apartmandan bozma ofis mi prestijli, yoksa girişinden itibaren misafirlerinizin kendini özel...