24 / 04 / 2024

Ofis Yönetim Sistemi nedir

Ofis Yönetim Sistemi nedir

Ofislerin fiyatlarının 193 bin TL'den başlangıç gösterdiği DAP Vadisi projesinin içerisinde; ; Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projeleri bulunuyor. Projedeki 400 adet ofis satışa sunuldu...

DAP Vadisi'nde 193 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İçerisinde; Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinin yer aldığı DAP Vadisi projesi, DAP Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede ofislerin başlangıç fiyatı 193 bin TL olarak belirlendi...

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Ofis Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Ofis Yönetim Anonim Şirketi kuruldu.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Depozito Yönetim Sistemi'nin Kurulması ve İşletilmesi Faaliyetlerine İlişkin Usul ve Esaslar belirlendi!

Türkiye Çevre Ajansı tarafından 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 3 Üncü Maddesi'nin (J) Bendi Kapsamında Depozito Yönetim Sistemi'nin Kurulması ve İşletilmesi Faaliyetlerine İlişkin Olarak Yapılacak Mal ve Hizmet Alımlarına Daire Usul ve Esaslar Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Emlak danışmanlarının dijital yönetim aracı RE-OS!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için  RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemi Genel Müdürü Hüseyin Öztürk ile RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemlerini masaya yatırdı.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Massena, Ahmet Semih Mumtas, Akın Arın ve Fibrobeton Yapı Elemanları Sanayi İnşaat ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Pia Ofis Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Pia Ofis Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Şaşmaz tarafından kuruldu.

Knauf çevre yönetim sistemini inşaat sektörüyle buluşturuyor!

Knauf; doğal kaynak kullanımını düşürmek, toprağa, suya, havaya verilen zararın minimum seviyey indirilmesini planlayan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeli çalışmaları, LEED V4 esasları ve eko-inovasyon faaliyetlerini inşaat sektörüyle buluşturarak daha yeşil bir dünya yaratımına destek veriyor

Garentim Gayrimenkul Yönetim Sistemi Anonim Şirketi kuruldu!

Garentim Gayrimenkul Yönetim Sistemi Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kibriye Karakuş ve Tuna Amaç ortaklığında kuruldu.

Workist Ofis Kiralama Yönetim Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Workist Ofis Kiralama Yönetim Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

BEDAŞ en yeşil ikinci ofis oldu!

BEDAŞ, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) kullanarak "kağıtsız ofis" uygulamasına geçen şirketin ofisi "En Yeşil Ofis" araştırmasında ikinci oldu.

DASK Afet Yönetim Sistemi dünyaya referans olacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kayacı yaptığı açıklamada "Afet derecesinde sayılabilecek olası büyük depremler için gerçekleştirdiğimiz yeni DASK Afet Yönetim Sistemi projemiz, konusunda dünyaya referans olabilecek yatırım ve iş birlikleriyle yürütülüyor." dedi..

Boğaziçi İmar Kurulu, Yerel Yönetim Politikaları Kurulu’na verildi!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle bir çok kurum ve kuruluşun devir işlemleri devam ederken  bunlardan en dikkat çekeni, Boğaziçi İmar Kurulu oldu. Boğaziçi İmar Kurulu, Yerel Yönetim Politikaları Kurulu’na verildi.

Ofis Yönetim Sistemi nedir Haberi

Ofis Yönetim Sistemi nedir

Türkiye'de ilk defa “Ofis Yönetim Sistemi” kullanılacak olan DAP Vadisi projesi, DAP Yapı projesi olarak yaşama geçiriliyor. Projede satın alınan ofisler kendi kendini 8 ila 12 yılda amorti ediyor. 


İstanbul Avrupa yakası Kağıthane ilçesine bağlı Çağlayan bölgesinde konumlanan DAP Vadisi Çağlayan projesinde yer alan ofislerden 400 tanesinin satışlarına başlandı.


Ofislerin 193 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Çağlayan DAP Vadisi projesinde yer alan ofislerin alanlar 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiyor.


Banka kredisi ile ofis sahibi olunan DAP Yapı DAP Vadisi projesinin sosyal alanları arasında;  7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizleme, kuaför ve terzi mevcut. 


Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Merve...