26 / 04 / 2024

ofton bomonti

ofton bomonti

Ofton İnşaat, 2017 yılı başında İstanbul Şişli-Bomonti bölgesinde üç yeni projesini lanse edecek.

Ofton Bomonti`ye yeniden dönüyor

Kurtuluş'un ilk ve tek site ölçekli projesi Elysium Cool'a başlayan Ofton İnşaat, 2008'de Kasımpaşa ve Bomonti'de proje üretmeye hazırlanıyor.

Elysium Fantastik Bomonti projesinin havadan yeni görüntüleri!

Ofton İnşaat'ın hayata geçirdiği Elysium Fantastik Bomonti projesinin havadan yeni görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Ofton Bomonti'de üç yeni projesini 2017'de satışa çıkaracak!

Ofton İnşaat, 2017 yılı başında İstanbul Şişli-Bomonti bölgesinde üç yeni projesini lanse edecek.

Ofton İnşaat Elysium Art projesinde son 50 daire!

Gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı'nda projelerini tanıttı. Bu projelerden biri Elysium Art Şişli.Bomonti'de 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen proje, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor.

Bomonti Art Şişli'de son 50 konut satışta!

Art Şişli'de satışlar sürüyor Ofton inşaat'ın imzasını taşıyan Art Şişli'de son 50 daire yatırımcılarını bekliyor. Bomonti'de 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen proje, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor.

Ofton Elysium Art Şişli'de 700 bin TL'ye daire!

Ofton İnşaat Şişli Bomonti'de inşa ettiği Elysium Art Şişli projesinin, kültür ve sanatla iç içe bir proje olmasını hedefliyor. Bunu da sosyal imkânlarından, daire konseptine kadar hayata geçireceği avantajlarla gerçekleştirme yolunda.

Bomonti Elysium Art Şişli satılık!

Bomonti Elysium Art Şişli satılık daire alanları 67,92 metrekareden başlıyor, 74,87 metrekareye kadar ulaşıyor. Ofton İnşaat imzası ile yükselen proje 2 bin 950 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Ofton Elysium Art Şişli lansman fiyatları!

Ofton Elysium Art Şişli lansman fiyatları 700 bin TL’den başlıyor. Şişli, Bomonti ve Kağıthane tünellerinin kesişim noktasında yükselen projede toplam 214 adet daire yer alıyor.

Ofton İnşaat Koşuyolu, Kandilli ve Bomonti'de projelere hazırlanıyor!

"Elysium" markası ile konut projeleri geliştiren Ofton İnşaat, 2015 yılında da yeni projelere hazırlanıyor. Ofton İnşaat İstandul'da Koşuyolu, Kandilli ve Bomonti'de yeni projeler inşa edecek.

Ofton İnşaat'tan yatırımcıyı sanatla buluşturan proje: Elysium Art Şişli!

Ofton inşaat, son beş yıldır geliştirilen A plus otel, işyeri ve konut projeleriyle farklı bir vizyon kazanan, İstanbul'un en merkezi,en gözde semtlerinden biri olan Şişli Bomonti bölgesinde yeni bir projeye imza atıyor.

Ofton İnşaat'tan yeni Elysium projesi!

Ofton İnşaat, Şişli Bomonti bölgesinde yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Mimari yapısı, iç dekorasyon ve yaşam stiliyle sanatı ön planda tutan "Elysium Art Şişli" projesinde yer alanlar, sanatsal faaliyetleri yanı başlarında bulacaklar.

Ofton İnşaat'tan Şişli'ye yeni proje geliyor!

Ofton İnşaat, Şişli Bomonti bölgesinde yeni bir projeye başlıyor. Elysium Art Şişli projesi A plus işyeri, otel ve konut ihtiyacının aynı anda karşılanabileceği özel bir konsepti bünyesinde barındıracak.

Elysium Art Şişli Bomonti Ofton İnşaat

Elysium Art Şişli Bomonti Ofton İnşaat projesinde; fitness center, kapalı otopark, 180 metrekarelik kat bahçesi, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar mevcut. Proje, 29 bin 244 metrekare inşaat alanına sahip...

Bomonti Elysium Art telefon!

Konut alanı dışında 392 metrekare ticaret alanının yer aldığı Bomonti Elysium Art telefon numarası şu şekilde: 444 5 350. Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen projede banka kredisi kullanmak mümkün...

ofton bomonti Haberi

ofton bomonti

Ofton İnşaat, Bomonti'de üç yeni projeye başlayacak. Ofton Bomonti projelerinin lansmanı 2017'nin başında yapılacak.


Satışları başlayan Elysium Es Beykoz projesinde metrekare birim fiyatı 9 bin TL'den başlıyor. 7 katlı tek blokta 100 daire ve 15 dükkandan oluşan Elysium Es Beykoz projesinde 1+1, 2+1 ve dubleks daireler yer alıyor. Projede daire alanları 80 metrekare ve 227 metrekare arasında değişiyor. Elysium Es Beykoz projesi Nisan 2018'de teslim ediliyor.


Ofton'un Elysium Serenity Kandilli projesinde yüzde 90'ı satıldı. Elysium Soul Beyoğlu projesinde satışlar yüzde 40'a yakın. Elysium Elit Koşuyolu projesi ARalık sonu teslim edilecek.


Web: http://www.ofton.com.tr/

Gülcihan...