19 / 04 / 2024

OGS depozitoları iade edilecek mi

OGS depozitoları iade edilecek mi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı son zamanlarda sık sık gündeme gelen "OGS depozitoları ne olacak?" sorusunu yanıtladı. Peki OGS depozitoları ne olacak? OGS depozitoları iade edilecek mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Doğalgaz faturası yüksek gelenler! Bu rakamdan fazla geliyorsa 300 TL iade!

Doğalgaz faturasının fazla gelmesinden bıkanlar ve ödemekte zorlananlar için bir fırsat bulunuyor. Eğer sizin de doğalgaz faturalarınız yüksek geliyorsa ve ödeme güçlüğü yaşıyorsanız 300 liranız geri iade edilebilir. Peki bu nasıl mümkün olabilir?

Vodafone hattına sahip olanlar dikkat! Eğer bunu yaparsanız paranız iade olacak!

Türkiye'de faaliyet gösteren mobil operatör Vodafone, tarife ücretlerine yapılan zam nedeniyle müşterilerine önemli bir duyuru yaparak, tarife farklarının 15 gün içinde iade edileceğini açıkladı.

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağına kırmızı bülten ve iade talebi! 

Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten ve iade talebi Adalet Bakanlığına gitti. İşte ayrıntılar...

Migros’tan nakit kampanyası! Hemen indir 300 TL alışverişe anında 50 TL nakit iade kazan!

Perakende devlerinden Migros, nakit kampanyası başlattı. 300 TL alışverişe anında 50 TL nakit iade kazanmak için App Store veya Google Play Store’dan MoneyPay indirmek yeterli. İşte detaylar…

Ziraat Bankası TOKİ iade parası nasıl alınır? TOKİ iade paraları hangi bankaya yatıyor?

TOKİ başvuru parası iadeleri merakla araştırılıyor. Kurada isimleri çıkmayan vatandaşlar, iade paralarını ne zaman alacaklarını araştırıyor. İşte TOKİ başvuru parası iadesine dair detaylar!

İstanbulkart sahipleri çok şanslı! Yeni başladı! Paranız karta iade edilecek

İstanbul’da yaşayan vatandaşların her alanda kullanabildiği İstanbulkart ile ilgili yeni bir kampanya başladı. Buna göre İstanbulkart ile Halk Bakkallarda ödeme yapanlara ödemelerinin yüzde 20’si kartlarına iade edilecek.

TOKİ başvuru ücretini iade ediyor! TOKİ başvuru ücreti nasıl geri alınır?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda ismi çıkmayan çok sayıda vatandaşın merak ettiği konu başvuru ücretlerinin iade edilip edilmeyeceği. Konu netleşti, TOKİ bu vatandaşların başvuru parasını iade edecek.

Elektrik sektöründe büyük skandal! Milyarlarca lira iade edilecek

Elektrik sektöründe üretici şirketler ve perakendecilerin milyarlarca lira haksız kazanç elde ettikleri bir skandal patlak verdi. EPDK'nın konuyla ilgili çalışması sürürken bu şirketlerin de elde ettikleri kazançları iade edeceği bildirildi.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

TEB’ten CEPTETEB’lilere inanılmaz kampanya! Anında 300 TL’ye varan nakit iade!

TEB yeni CEPTETEB’lilere imkanlar sunmaya devam ediyor. CEPTETEB’liler, 6 ay boyunca yüzde 5 iade alabilir. İşte detaylar!

TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ başvurularında son günler yaklaşırken bazı vatandaşlar, iptal işleminin nasıl yapılacağını araştırıyor. TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Maaş promosyonu alanlar aman dikkat! Bankalar iade isteyebilir…

Bankaların Temmuz ayından bu yana verdikleri promosyonlarla vatandaşların yüzü güldü. Ancak bankalardan promosyon alan vatandaşlardan iade istenebilir… İşte detaylar…

OGS depozitoları iade edilecek mi Haberi

OGS depozitoları iade edilecek mi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın resmi açıklamasına göre, 31 Mart 2022 tarihi itibarıyla araçlarda bulunan OGS cihazları yerlerini HGS’lere bırakıyor. Fakat araç sahiplerinin merak ettiği bir konu var o da "OGS depozitoları ne olacak?" sorusu... Peki OGS depozitoları ne olacak? OGS depozitoları iade edilecek mi? sorularının yanıtlarından önce OGS cihazları ile ilgili bazı bilgiler verelim.

1999'da OGS uygulaması başlatılmış ve konu ile ilgili cihazlar Ziraat Bankası’ndan 40 dolardan başlayan fiyatlarla alınmıştı. Yaşanan gelişmelere göre, zaman içerisinde hem söz konusu bu cihazlar ucuzladı hem de İş Bankası, Garanti Bankası, Vakıfbank ve Denizbank’ın sisteme alınmasıyla birlikte sık sık gündeme gelen cihazların bedeli 13 dolara kadar indi. Yine yaşanan gelişmelere göre, 2012'de uygulamaya alınan HGS’ye geçmek isteyen OGS kullanıcılarına bankalar 40 dolar...