29 / 03 / 2024

ÖİB 7 ilin 9 arsa satışı sonuçları

ÖİB 7 ilin 9 arsa satışı sonuçları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Van, Osmaniye, Adana, Antalya, Kırıkkale, Kastamonu ve Kahramanmaraş olmak üzere 7 ilde 9 arsa satıldı. İhale sonuçları bugün ki resmi gazetede yayınlandı.

Ekonomi ilk çeyrekte yüzde 7 büyüdü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak-Mart 2021 dönemine ait gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) verilerine bakılarak, Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 7 büyüme gösterdi.

Büyükçekmece sahilindeki 7 işletme belediye ekiplerince yıkıldı!

Büyükçekmece sahilinde gözleme satan toplam 14 işletmeden 7'si kaçak olduğu gerekçesiyle İBB ekipleri tarafından yıkıldı.

Türkiye'deki 28 milyon bağımsız bölümden 6.7 milyonu riskli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "2012 yılından bugüne tüm Türkiye'de 1,5 milyon konutun dönüşümünü gerçekleştirdik" dedi. Kurum, Türkiye'deki 28 milyon bağımsız bölümden 6.7 milyonunun riskli olduğunu belirtti.

O ilde 6.9 ile 7.2 büyüklüğü arasında deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir'de ardarda yaşanan depremlere ilişkin, Midilli, Karaburun, Foça üçgeninde 6.9 ile 7.2 büyüklüğünde bir deprem beklediğini belirtti. İzmir kırığının 2080'e kadar deprem üreteceğini kaydeden Ercan, İzmirlilere 'yazlıklarda kalın' dedi...

İnşaat malzemesi sektöründe 2021’de yüzde 6-7 büyüme bekleniyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu, 2020 yılında dalgalı bir grafik izleyen sektörde 2021'de yüzde 6-7 büyüme öngördüklerini belirtti.

Konut satış karnesi açıklandı!

Türkiye genelinde konut satışları rekora imza atarken şehir karneleri de belirlendi. Bir yıllık performansta aralarında Bolu, Bartın ve Çankırı’nın olduğu 9 ilde konut satışları geriledi. 42 il yüzde 11,16 olan ortalamayı aşamadı. Teşekkür 23 ilin, takdirname ise 7 ilin oldu.

Büyükçekmece'de 7.9 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Merkez Mahallesi Çifte Maslak Mevkii, 802 parselde yer alan tarlayı 7 milyon 891 bin 200 TL'ye satıyor.

Naci Görür: Erzincan'da en az 7 büyüklüğünde deprem olabilir!

Prof. Dr. Naci Görür, Erzincan çevresinde ile Erzincan’ın doğusunda olan yedisu fayının hassasiyetle baktığı bir konu olduğunu belirtti ve, "Burada da en az 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı fazla" dedi.

Türkiye ekonomisi yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 6,7 büyüdü!

Türkiye ekonomisi, yeni tip koronavirüs salgınının etkilerine rağmen yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 6,7 büyüme gösterdi.

Ahmet Ercan: İzmir kırığı 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretecek!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir Kırığı'nın mutlaka 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üreteceğini vurguladı.

Depreme dayanıksız 6.7 milyon bağımsız bölüm dönüşecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz depreme dayanıksızlığı tescillenmiş 6,7 milyon bağımsız bölümün dönüşümünü mümkün olan en kısa sürede tamamlamaktır. İlk etapta 1,5 milyon öncelikli yapı için hızlı ve kararlı bir çalışma içindeyiz." dedi.

Bütçe eylülde 29.7 milyar lira açık verdi!

Bütçe gelirleri eylül ayında 78.9 milyar lira, giderleri 108.6 milyar lira olarak hesaplandı. Bütçe eylülde 29.7 milyar lira, ocak-eylül döneminde de 140.6 milyar lira açık verdi.

İzmir'de 1688'de 7 büyüklüğünde depreme neden olan fay tespit edildi!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 2 yıldır yürüttükleri proje kapsamında 1688 yılında meydana gelen 7,0 büyüklüğündeki depremin kaynaklandığı İzmir fayını ortaya çıkardıklarını belirtti.

ÖİB 7 ilin 9 arsa satışı sonuçları Haberi

ÖİB 7 ilin 9 arsa satışı sonuçları

KARAR


TARİH             :    29/1/2015


KARAR NO    :    2015/ÖİB-K-03


KONU              :    Taşınmaz özelleştirilmesi


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nca;


Özelleştirme kapsam ve programında bulunan tta Gayrimenkul A.Ş. (Kuruluş) 05/01/2015 tarih ve 000002 sayılı yazısına istinaden,


1. İdare’ce, 4046 sayılı Kanun’un 4’üncü maddesinin son fıkrasına istinaden verilen satış yetkisi kapsamında, Kuruluş tarafından yapılan ihale sonucunda, İhale Komisyonunca; “Van ili, Tuşba ilçesi, Yeşilsu Mahallesi, 782 no.lu parseldeki 4.800,00 m² yüzölçümlü taşınmazın özelleştirilmesi ihalesinde 98.000.- (Doksansekizbin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Mehmet KOLTAŞ’a İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Mehmet KOLTAŞ’ın sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde, geçici teminatının Kuruluş lehine irat kaydedilmesine ve ihalenin iptaline” şeklinde verilen kararın onaylanmasına,


2. İş...