19 / 04 / 2024

ÖİB Alpullu şeker fabrikası

ÖİB Alpullu şeker fabrikası

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'ye ait Elbistan Şeker Fabrikası ile Alpullu Şeker Fabrikası'nın satışını onayladı. Şeker fabrikaları toplam 447 milyon TL'ye satıldı..

Şeker ve yağda büyük indirim! Fiyatlar düştü! Yetişen alır

Bu markette, ayçiçek yağı ve toz şeker için büyük bir indirim fırsatı sunuluyor. Bu avantajlı indirimden yararlanmak isteyenler için detaylar burada! Acele edin ve indirimlerin tadını çıkarın. İşte tüm indirim ayrıntıları...

A101'de indirim resmen başladı! Toz şeker 5 kg 135 TL'ye, domates salçası 28 TL'ye, bütün piliç et 52 TL'ye düştü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda A101'de Toz şeker 5 kg 135 TL'ye, domates salçası 28 TL'ye, bütün piliç et 52 TL'ye satılacak.

Türkşeker 115 sürekli işçi alımı başvuruları 6 Kasım'da başlıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek amacıyla farklı branşlarda işçi alınacağını duyurdu. İşte detaylar...

5 kilo toz şekere büyük indirim: İndirimi duyan o markete koşuyor

O markette toz şeker için büyük bir indirim fırsatı sunuldu. Bu indirim, birçok kişinin o markete ilgi göstermesine neden oldu. Şeker indirimi fırsatını kaçırmamak için hızlı davrananlar büyük tasarruf sağlayacaklar.

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Migros'ta 5 kg Torku toz şeker 149,90 TL’ye, 2 kg Tat baldo pirinç 99,90 TL’ye, yağı 2 litre mısır 74,50 TL’ye düştü!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’ta çok sevindirecek indirimler başladı. Bu kapsamda, Migros’ta 5 kg Torku toz şeker 149,90 TL’ye, 2 kg Tat baldo pirinç 99,90 TL’ye, yağı 2 litre mısır 74,50 TL’ye düştü. İşte 22 Ağustos Salı Migros fiyat listesi...

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. 3 ayda üçüncü kez zam geldi

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. Evet yanlış duymadınız. Türk milletinin vazgeçemeyeceği bir ürüne yönelik büyük bir zam geldi.

Altın, gümüş, petrol, buğday, şeker fiyatlarında şok! Emtia piyasasında neler oluyor?

Emtia piyasasında bir önceki hafta yaşanan artışlar geçtiğimiz hafta yerini düşüşlere bıraktı. Altın, gümüş, petrol, buğday, şeker fiyatlarında son durum ne? İşte emtia piyasasındaki gelişmeler...

TOKİ Kırklareli Alpullu’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Büyük ucuz konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kabine toplantısı ardından TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Alpullu Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Yumurta, şeker ve süt hepsini unutun! Bir ürüne daha çok çok büyük zam yolda, hemen markete koşun

Türkiye'deki zam furyası devam ediyor. Yumurta, şeker ve undan sonra bir ürün için daha çok büyük zam haberi geldi. Gelin bu haberin detaylarına beraber bakalım.

Zam zam zam! Çay şeker derken yine bir ürüne çok büyük zam geliyor! Her evde var, şimdi hemen markete inin

Türkiye'de zamların ardı arkası kesilmiyor. Çay, şeker ve ayçiçek derken bir ürüne daha zam geldi. İşte o ürünle ilgili tüm detaylar...

Ayçiçek yağı, yumurta, süt, şeker fiyatlarında dev kampanya! Şimdi almayan bin pişman olur

Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un, fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha bir çok ürün fiyatlarında büyük indirim yapıldı. Yeni market fiyatları tek tek duyuruldu.

En yakın Migros’a koşun! Stoklar tükenmeden ayçiçeği yağı, şeker ve eti ucuza alın! İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi

Migros Market seçili temel gıda ürünlerinde yaptığı büyük kampanyasını duyurdu. Migros bu hafta ayçiçek yağı, şeker ve seçili et ürünlerine indirim yaptı. Peki, indirime giren temel gıda ürünlerinin fiyatı Migros'ta kaç TL oldu? İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi..

ÖİB Alpullu şeker fabrikası Haberi

ÖİB Alpullu şeker fabrikası

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'ye ait Elbistan Şeker Fabrikası ile Alpullu Şeker Fabrikası'nın satışı onaylandı.

Elbistan Şeker Fabrikası, 297 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Mutlucan Tuz Madencilik İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Nakliye Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satıldı. 

Alpullu Şeker Fabrikası ise 150 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Binbirgıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye...