25 / 04 / 2024

öib başiskele arsa

öib başiskele arsa

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Kocaeli Başiskele ilçesine bağlı Kullar Mahallesi'nde yer alan 370 metrekarelik arsanın özelleştirilmesi ihalesine 110 bin TL teklif İlami Ayaz tarafından verildi...

Orman Genel Müdürlüğü Kocaeli Başiskele'de arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.616 metrekare alana sahip.

Başiskele Belediyesi'nden Kocaeli'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı ve konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirtildi.

Kocaeli Başiskele'de satılık 4 arsa!

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş.San.ve Tic. A.Ş. Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı.

Kocaeli'de 4 bin 354 metrekarelik arsa satılıyor! Başiskele Belediyesi resmen duyurdu!

Kocaeli ili Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mahallesi'nde yer alan 4 bin 354 metrekarelik arsayı satıyor. İşte fiyat, ihale tarihi ve büyüklük bilgileri...

Başiskele'de 27 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy Sepetlipınar Mahallesi'nde yer alan 13 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 8-9 Ocak'ta yapılacak..

Başiskele Belediyesi'nden 52.4 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiide yer alan 14 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10-11-12 Aralık 2018 tarihinde yapılacak..

Başiskele'de 52.1 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Yuvacık ve Kullar mevkiide yer alan 14 arsa ihale ile satışa sunuyor. İhale 8 Ekim'de gerçekleşecek..

Başiskele Belediyesi'nden 25 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar İlçesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Eylül'de gerçekleşecek...

Başiskele Belediyesi'nden 51.9 milyon TL'ye satılık 15 gayrimenkul!

Başiskele Belediyesi, 15 adet arsa taşınmazlarını hali hazır mevcut durumuyla ihale ile satıyor. İhale 23 Temmuz'da gerçekleşecek..

Kocaeli Başiskele'de 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar Mevkii Yaylacık Mahallesi'ndeki sanayi alanı imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Temmuz'da gerçekleşecek..

Başiskele'de 3.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Bahçecik Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 603 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Başiskele'de 51.9 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiideki 15 arsasını ihale ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 26 Haziran'da gerçekleşecek...

Başiskele Belediyesi'nden 41.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığı'na ait olan 5 adet arsa toplamda 41 milyon 325 bin 928 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

öib başiskele arsa Haberi

öib başiskele arsa

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


KARAR


TARİH            : 8/12/2014


KARAR NO   : 2014/ÖİB-K-74


KONU             : Taşınmaz özelleştirilmesi


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nca;


Özelleştirme kapsam ve programında bulunan tta Gayrimenkul A.Ş. (Kuruluş) 20/11/2014 tarih ve 22467 sayılı yazısına istinaden,


1. İdarece 4046 sayılı Kanun’un 4’üncü maddesinin son fıkrasına istinaden verilen satış yetkisi kapsamında, Kuruluş tarafından yapılan ihale sonucunda, İhale Komisyonunca; “Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mahallesi, 2127 no.lu parseldeki 370,00 m2 yüzölçümlü taşınmazın özelleştirilmesi ihalesinde 110.000.- TL (Yüzonbintürklirası) bedelle en yüksek teklifi veren İlami AYAZ’a İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, İlami AYAZ’ın sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde, geçici teminatının Kuruluş lehine irat kaydedilmesine ve ihalenin iptaline” şeklinde verilen kararın onaylanmasına,


2. İşbu Karar gereğinin ve...