28 / 03 / 2024

öib İstanbul taşınmaz satışı

öib İstanbul taşınmaz satışı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsam ve programında yer alan İstanbul ve Aydın'da yer alan iki taşınmazın satışını onayladı.

İstanbul Tuzla Belediyesi 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiralayacak!

İstanbul Tuzla Belediyesi Cami ve Aydıntepe Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiraya vereceğini ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda konuya ilişkin tüm detaylar açıklandı.

Özelleştirme kapsamındaki taşınmazın satışı onaylandı! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Özelleştirme kapsamında yer alan İstanbul'daki taşınmazın satışına onay verildi. Söz konusu karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB'den Bodrum'daki taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Muğla Bodrum'da yer alan taşınmazın satışına onay verdi. 

Ataşehir'deki 28 bin metrekarelik taşınmazın satışa çıkarılması teklifi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Ataşehir'de imar planlarında metro istasyonu ve park şeklinde görülen taşınmazı satışa çıkarılması teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle reddedildi.

ÖİB, Bodrum'daki 3 taşınmazı satıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Muğla Bodrum Konacık, Bitez ve Gökçebel mahallelerinde yer alan 3 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştiriyor...

ÖİB, 10 ildeki 20 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 10 ilde yer alan toplam 20 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştiriyor...

Naksan Plastik'in Yenibosna'daki taşınmaz ihalesi 6 Temmuz'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Avrupa Yakası Yenibosna'daki taşınmazı ve muhdesatının satışına ilişkin ihaleyi 6 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

ÖİB, Yalova'daki 5 taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), özelleştirme kapsam ve programında bulunan 5 ayrı taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB, Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yer alan üç taşınmazın satışını onayladı.

ÖİB'den Ankara, İstanbul ve Malatya'daki 6 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara, İstanbul ve Malatya'da yer alan toplam 6 taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB'den İstanbul ve Aydın'daki iki taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsam ve programında yer alan İstanbul ve Aydın'da yer alan iki taşınmazın satışını onayladı.

ÖİB'den Sümer Holding'in Van'daki taşınmazının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi, Sümer Holding AŞ'nin Van'daki bir taşınmazının satışına onay verdi.

öib İstanbul taşınmaz satışı Haberi

öib İstanbul taşınmaz satışı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsam ve programında yer alan İstanbul ve Aydın'da bulunan iki taşınmazın satışına onay verdi. 

Konuya ilişkin kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, İstanbul'un Şile ilçesi Çayırbaş Mahallesi'nde yer alan 4 bin 289,68 metrekare yüzölçümlü taşınmazın, gerçekleştirilen ihalede 2 milyon 700 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Mehmet Altunbay'a satılmasına karar verildi.

Maliye hazinesi adına kayıtlı Aydın'ın Didim ilçesi, Altınkum Mahallesi'nde bulunan 1196,24 metrekare yüzölçümlü taşınmazın da gerçekleştirilen ihalede 7 milyon 250 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Pamir Havlu Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine satışına karar verildi.

Karar için