24 / 04 / 2024

öib istinye arsaları

öib istinye arsaları

ÖİB, İstinye'de daha önceden ihaleye çıkardığı 6 parseli tekrar ihaleye çıkarmaya hazırlanıyor. Son teklif tarihi 13 Mayıs olarak belirlenen arsalar için geçici teminat bedeli bu kez 25 milyon TL olarak belirlendi...

ÖİB Bilecik arsalarını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bilecik'in Merkez ilçesi'nde bulunan taşınlarını özelleştirdi. İşte Resmi Gazete'de bugün yayımlanan özelleştirme kararları...

Hasankeyf'te baraj gölü kıyısındaki arsaların fiyatları arttı!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde baraj gölü etrafındaki arsaların fiyatı arttı. İlçede, geçen yıl dönümü 35 ile 45 bin lira arasında satılan arsalar, bu yıl 80 bin liraya kadar çıktı.

Era Fil Gayrimenkul Esenyurt'ta ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı!

Era Fil Gayrimenkul Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde arsa satışı veya kat karşılığı inşaat işi yapacak. Ticaret+Konut imarlı arsaların ihalesi için teklifler 17 Aralık 2014 tarihine kadar alınıyor...

L'ist İstinye'nin son etabı satışta! Metrekaresi 7 bin dolardan başlıyor!

L'ist Istinye'in yaratıcısı Bosphorus Real Estate Fund ( BREF ), Boğaz manzaralı ve farklı büyüklükteki toplam 20 adet daireden oluşan son etabı lanse ediyor...

List İstinye , yeni sakinlerini Autoban yaratıcılığı ile bekliyor!

List Istinye , yeni sakinlerini Autoban yaratıcılığı ile bekliyor. L’ist Istinye’in yaratıcısı Bosphorus Real Estate Fund (BREF), boğaz manzaralı ve farklı büyüklükteki toplam 20 adet daireden oluşan son etabını lanse ediyor.

1961 yılında İstanbul Belediyesi parasız kalınca arsalarını satmaya başlamış!

1961 yılında İstanbul Belediyesi parasız kalınca arsalarını satmaya başlamış. Atatürk Havalimanı'nın yanında bulunan, büyüklüğü belirtilmeyen arsa Ulaştırma Bakanlığı'na 23 milyon liraya satılmış. Belediye para ile borçlarını ödeyecekmiş.

1959 yılında devredilen hazine arsalarından Belediye, 1 milyar lira kazanacakmış!

1959 yılında İstanbul'da bulunan Hazine arsaları İstanbul Belediyesi'ne devredilmiş. Bu arsaların bir kısmı ucuz fiyata satılacakmış, bir kısmına da blok apartman yaptırılarak daire daire satılacakmış.

Hazine arsaları ucuzladı!

Milli Emlak'a ait Hazine arsaları, 1959 yılında ucuz fiyata satılacakmış... İsviçreli bir uzman, bölgelere göre ev tiplerini hazırlayacak ve arsalarda bu planlar uygulanacakmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberi

1959 yılında Hazine arsaları ucuz fiyata satılacakmış!

1959 yılında Milli Emlak'a ait arsalara gelişi güzel gecekondu inşasını engellemek için bu arsalar ucuz fiyata satılacakmış. Bölgelere göre ev tipleri hazırlanacakmış ve satılan arsalarda bu planlar uygulanacakmış.

Arzu Kaprol Garde Robe projesi List İstinye'nin örnek dairesinde tanıtıldı!

Arzu Kaprol Garde Robe projesi List İstinye'nin örnek dairesinde tanıtıldı. L'ist Istinye’nin, Autoban imzası ile hazırlanan örnek dairesinde tanıtılan proje, moda sever kadınlara ayrıcalıklı bir deneyim yaşatacak.

1956 yılında Vişnezade'deki belediye arsaları 4.500.000 liraya satılacakmış!

1956 yılında Beşiktaş'ın köklü semtlerinden olan Vişnezade'de bulunan, 500'den fazla aileyi barındıracak büyüklükte olan belediye arsalarına İşçi Sigortaları talip olmuş. Arsa 4 milyon 500 bin liraya satılacakmış.

1954 yılında Marmara'nın Anadolu sahilinde 36 ay taksitle satılık arsalar!

1954 yılında Orhantepe, İdealtepe, Maltepe, Cevizli'de denize hakim mevkilerde bulunan arsaları, yüzde yirmi beşi peşin, geri kalanı ise 24 ay ile 36 ay taksitle satın almak mümkünmüş.

1954 yılında Söğütlü Yayla arsaları satışa sunulmuş!

1954 yılında Söğütlü Yayla mevkinde bulunan arsalar parsellenerek satışa sunulmuş. Eski Londra asfaltı üzerinde bulunan yüzer ve iki yüzer metrekare olarak parsellenen arsaları, metrekaresi 6, 8, 10 liraya satın almak mümkünmüş.

öib istinye arsaları Haberi

öib istinye arsaları

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB); Sarıyer İstinye'deki Boğaziçi alanında imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onayına ve plan kısıtlamaları 2960 sayılı Boğaziçi Kanunu tabi olan ve  İstinye Turizm Merkezi Koruma Amaçlı Uygulama Planı sınırları içerisinde yer alan ve toplam 158.497,62 metrekare yüzölçümlü taşınmazların 76.007 metrekaresi mevcut plan içerisinde Turizm Tesis Alanı (E:1.00, Hmaks: 9.50 m.) kullanımında bulunan ve aşağıda detayları belirtilen; 6 arsayı özelleştirecek.