10 / 12 / 2025
fuzul

ÖİB taşınmaz satışı 2015

ÖİB taşınmaz satışı 2015

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), TTA Gayrimenkul AŞ'ye ait Van, Osmaniye, Kahramanmaraş, Antalya, Adana, Kırıkkale ve Kastamonu'daki bazı taşınmazların satışlarını onayladı..

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 29 şehirdeki 449 taşınmazı satışa çıkardı! Yüzde 25 peşinat fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 29 şehirdeki 449 taşınmazı yüzde 25 peşinatla satışa çıkardı.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 29 ilde 449 taşınmazı satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 29 ildeki 449 taşınmazı 1-2 Ekim tarihlerinde açık artırmayla satışa çıkaracak.

Karayolları, İstanbul Tuzla'daki iki taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), İstanbul'un Tuzla ilçesinde yer alan iki taşınmazı satışa çıkardı. Satış ihalesi 22 Temmuz 2025 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Çatalca’daki Karayolları arazileri satılıyor! 156 milyona 11 taşınmaz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul Çatalca’daki toplam 103 bin 923 metrekare büyüklüğündeki 11 taşınmazı satışa çıkardı, taşınmazların tahmini bedeli yaklaşık 156 milyon lira olarak açıklandı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üç şehirdeki 8 taşınmazı satışa çıkardı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Antalya, Aydın ve Muş'ta yer alan toplamada 8 taşınmazı "satış" yöntemi ile özelleştirecek.

Taşınmaz satın alındıktan sonra önceki kira borçları ve tahliye hakkı nasıl devralınır? 

Taşınmaz satın alınırken milyonlarca kişi, taşınmaz satın alındıktan sonra önceki kira borçları ve tahliye hakkının nasıl devranılacağını merak ediyor. 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 5 ildeki taşınmaz satışı için düğmeye bastı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB),  İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 5 ilde yer alan 5 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek.

Özelleştirme İdaresi 5 ildeki taşınmazı ihaleyle satıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 5 ildeki 5 taşınmazı satışla özelleştiriyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul, İzmir, Aydın ve Nevşehir'deki 4 taşınmaz satış yöntemiyle özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Nevşehir, İzmir, Aydın ve İstanbul'da yer alan 4 taşınmazı, satış yöntemiyle özelleştirecek.

Özelleştirme İdaresi 6 şehirdeki 7 taşınmazın satışı için düğmeye bastı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Adana, Yozgat, Karaman, Aydın, Muğla ve İzmir’de yer alan toplamda 7 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek. 

Özelleştirme İdaresi’nden İstanbul ve Ankara'daki taşınmaz satışlarına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara dahil bazı taşınmaz satışlarına verdi. Bununla beraber ayrıca bazı imar planlarına da onay verildi.

Başakşehir Belediyesi'nin 500 milyon TL'lik taşınmaz satışına CHP’den Kanal İstanbul tepkisi geldi!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak edilirken, Başakşehir Belediyesi 500 milyon TL’lik taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu satış için Cumhuriyet Halk Partisi’nden de tepki geldi.

Taşınmaz satışlarında tapu işlemlerinden ne kadar ücret alınacak?

Savunma Sanayii Fonu gelirinin artmasına yönelik yapılan yeni düzenleme taslağı TBMM'ye sunulduğu kaydedildi. Buna göre, sunulan teklifin içerisinde taşınmaz satışlarında tapu işlemleri için alıcı ve satıcıdan ayrı ayrı 750 TL ücret alınacağı da yer aldığı belirtildi. 

ÖİB taşınmaz satışı 2015 Haberi

ÖİB taşınmaz satışı 2015

 Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), TTA Gayrimenkul AŞ'ye ait Van, Osmaniye, Kahramanmaraş, Antalya, Adana, Kırıkkale ve Kastamonu'daki bazı taşınmazların satışlarını onayladı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, özelleştirme kapsam ve programında bulunan TTA Gayrimenkul AŞ'nin yazısına istinaden Van'ın Tuşba ilçesi Yeşilsu Mahallesi'nde 782 nolu parseldeki 4 bin 800 metrekare yüzölçümlü taşınmazın özelleştirilmesi ihalesinde 98 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Mehmet Koltaş'a, 780 nolu parseldeki 7 bin 400 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 114 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Gültepe Isı Teknik Mühendislik İnşaat Taahhüt ve İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne satışım onaylandı.Osmaniye'nin Merkez ilçesi Alibeyli Mahallesi 8 nolu parseldeki 984,58 metrekare yüzölçümlü ticaret alanı imarlı taşınmazın 92629/98458 oranındaki hissesinin 970 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Nimetullah...