29 / 03 / 2024

öibden özelleştirme ilanları

öibden özelleştirme ilanları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aydın ili, Didim ilçesi, Didim Mahallesinde bulunan 654,77 metrekare yüzölçümlü taşınmazın özelleştirme kapsamına alındı.

2005 yılında Özelleştirme İdaresi Hilton Oteli satışa çıkarmış!

2005 yılında Özelleştirme İdaresi, Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı oteli olan Hilton Otel'i satışa çıkarmış. İdare, Harbiye'de 62 bin 337 metrekare alanda kurulan otelin satışından 330 milyon dolar gelir bekliyormuş.

Palandöken'in özelleştirme ihalesi 30 Temmuz'a ertelendi!

Palandöken ve Konaklı kayak tesislerinin özelleştirme ihaleleri için son teklif verme süresi uzatıldı. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

ADÜAŞ'ın Bursa'daki özelleştirme ihalesinin son teklif verme tarihi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ADÜAŞ'ın, Bursa Osmangazi ilçesinin Çekirge Mahallesindeki taşınmazın özelleştirilmesi ihalesinde, son teklif verme tarihi uzatıldı.

Yatağan maden sahasının özelleştirme ihalesi iptal edildi!

Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ 'ye ait maden ruhsatı ve maden sahasının özelleştirme ihalesi iptal edildi.

Konya ÖİB'nin Karatay'daki özelleştirme ihalesinde teklif verme tarihi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Konya Karatay'da bulunan arsaların özelleştirilmesi ihalesinde teklif verme tarihi 22 Nisan 2015 tarihine uzatıldı.

Türkşeker A.Ş.'den 3 ilde 4 özelleştirme!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Erzurum, Kırşehir ve Samsun'da bulunan taşınmazlara özelleştirilme kararı verildi. kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

2014'te özelleştirme gelirlerinde yüzde 50 azalma yaşandı!

Hazine’nin önemli gelir kaynaklarından özelleştirme işlemlerinde 2014’te büyük düşüş yaşandı. Rekabet Kurumu’nun onayıyla satış ve devir işlemleri tamamlanan özelleştirmelerin miktarı 2013’e göre yüzde 50’den fazla azalarak 9 milyar liraya geriledi..

Özelleştirme İdaresi Koç'a resmi davet gönderdi!

Koç’un Kalamış’tan vazgeçtiğini açıklamasının ardından Özelleştirme İdaresi, gruba cuma günü resmi davet gönderdi. Koç'un 37 günü var.

Altınkum Sağlıklaştırma ve Güzelleştirme projesi başladı!

Altınkum bölgesinde ilçenin can damarı olan 'Altınkum Sağlıklaştırma ve Güzelleştirme projesi başladı. Öngörülen ve beklenen çalışmaları esnafla el ele omuz omuza devam ediyor.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi binaları özelleştirme kapsamında!

Ondokuz Mayıs Üniversitesine yapılan tahsisin taşınmazların eğitim ve öğretim hizmetlerinde kullanılmaması sebebiyle kaldırılmasına ve Samsun Bafra ilçesi, Elifli Mahallesi, Ortamahalle Mevkiinde bulunan taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı.

Altınkum'u güzelleştirme çalışmaları devam ediyor!

Didim Belediyesince başlatılan "Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma" projesi Kapsamında bazı işyerlerinin sonradan eklenmiş müştemilatları yıkıldı. Altınkum'daki çalışmalar, turizm sezonu ile başlamadan tamamlanabilecek.

Maliye Hazinesi ve TCDD adına kayıtlı taşınmazların özelleştirme süresi uzatıldı!

ÖİB Maliye Hazinesi ve T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı muhtelif taşınmazların özelleştirilme sürelerinin uzatıldığını bildirdi. Özelleştirme İdaresi'nin süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doğalgaz çevrim santrallerinde özelleştirme yapılacak!

ÖYK onayının ardından doğalgaz çevrim santrallerinde de özelleştirme süreci başlayacak. Yeni paketle birlikte 2 milyar dolarlık gelir elde edilmesi bekleniyor.

öibden özelleştirme ilanları Haberi

öibden özelleştirme ilanları

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih          :  29/5/2015

Karar No    :  2015/38

Konu          :  Aydın ili, Didim ilçesi, Didim Mahallesi,

                       854 ada, 55 parselde bulunan taşınmazın özelleştirilmesi

Özelleştirme Yüksek Kurulunca;

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının (İdare) 22/05/2015 tarihli ve 3225 sayılı yazısına istinaden;

1- Özelleştirme Yüksek Kurulunun 12/05/2014 tarihli, 2014/42 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsam ve programına alınan Aydın ili, Didim ilçesi, Didim Mahallesi, 854 ada, 55 parseldeki 654,77 m2 (üzerindeki bina ile) yüzölçümlü taşınmazın “Satış” yöntemiyle ve “Pazarlık Usulü” uygulanmak suretiyle özelleştirilmesini teminen İhale İlan Metni ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar dikkate alınarak yapılan ihale sonucunda İhale Komisyonunca :


“Söz konusu taşınmazın, 2.620.000 (İkimilyonaltıyüzyirmibin) Türk...