25 / 04 / 2024

Okan Fenercioğlu  Nuray nerede yaşıyor

Okan Fenercioğlu  Nuray nerede yaşıyor

Sosyetenin tanınan yüzlerinden Nuray-Okan Fenercioğlu çifti otopark sorunu nedeniyle Bebek’te bulunan dairelerinin ev sahibiyle kriz yaşıyor.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...

Konut fiyatlarındaki artış neden yavaşladı?

2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,9 oranında arttı. Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, konut fiyatlarındaki artışın yavaşlama sebebini açıkladı.

Fenercioğlu’nun 2024 hedefi 150 milyon Euro! Kıbrıs'tan sonra İzmir projesi geliyor!

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamadasektör adına zor geçen 2023 senesini 85 milyon Euro ciro ile kapatacaklarını, 2024 senesinde de 150 milyon Euro hedeflediklerini, ayrıca Kıbrıs ve İzmir’e olan açılımlarının büyüyeceğini söyledi.

Coastal Heaven geliyor! Fenercioğlu’ndan Kıbrıs’a 3 bin konutluk yeni proje!

Kentsel dönüşüm, inşaat, tarım gibi sektörlerde faaliyet gösteren Fenercioğlu, Gaziveren bölgesinde toplamda 3 bin konutluk yeni proje hayata geçiriyor.

Aycan Fenercioğlu konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı! Birincisi yüksek faiz...

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat sektörü ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaparak konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı. 

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Fenercioğlu ile NEO Portföy arasında gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Neo Portföy  ile gayrimenkul sektöründe başta Antalya ve Alanya olmak üzere hem ülke içinde, hem de ülke dışında birçok noktada projeleri bulunan Fenercioğlu işbirliği gerçekleştiriyor.

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Kuruldu!

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Şişli’de 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Mevlüt Okan Hazinedaroğlu tarafından kuruldu.

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Alanya’nın ilk gayrimenkul yatırım fonu olan Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu, gerçekleştirilecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

Yapay zeka gayrimenkul sektörüne de giriyor! 

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen yapay zekanın avantajlarından konut sektörü için de artılar yaratacağını söyledi.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk yeni proje!

Yurtiçi ve yurtdışında projeleri için düğmeye basan Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Ağustos ayının 2. yarısında Kıbrıs’ta 3 bin dairelik projelerine başlayacaklarını ve bölgede yatırımlarını sürdüreceklerini söyledi.

Fenercioğlu’nun hedefi dünyanın farklı lokasyonlarında 50 şantiye!

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamada yurt içi ve yurt dışında toplamda 20 projelerinin olduğunu, iki sene içerisinde de  bu sayıyı dünyanın farklı lokasyonlarında 50 şantiyeye çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

Okan Fenercioğlu  Nuray nerede yaşıyor Haberi

Okan Fenercioğlu  Nuray nerede yaşıyor

Bebek’te, Cevdet Paşa Caddesi, Tanberk Çıkmazı Sokak’ta bulunan binanın üst katında yaşayan Nuray-Okan Fenercioğlu ev sahipleri ile kriz yaşıyor. Hürriyet köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugünkü köşe yazısında bu krizi kaleme aldı. İşte Üstündağ'nın o yazısı...

Bebek’te, Cevdet Paşa Caddesi, Tanberk Çıkmazı Sokak’ta bulunan binanın üst katında uzun yıllardır yaşayan Nuray-Okan Fenercioğlu çifti, duyduğuma göre bir süredir ev sahibiyle sorun yaşıyormuş. Şimdi bu duruma bir de otopark krizi eklenmiş!

“Taşının” diyen ev sahibine olumsuz yanıt veren Fenercioğlu çifti, evin arkasında bulunan park yeri yüzünden komşuları Beyhan Bernardete’yle de tartışma yaşamış.

Şimdilerde Maslak 1453’te oturan Beyhan Bernardete, Bebek’teki evini home office olarak kullanıyormuş. Beyhan Hanım, kendisine ayrılan park yerine ısrarla aracını park ettiği için Okan Bey’le tartışmış.

Mal sahibinin “Park yeri Beyhan Hanım’ın hakkı” demesine...