25 / 04 / 2024

okan holdingiş ilanları

okan holdingiş ilanları

7 şirket ve yurtiçi ve yurtdışı için eleman arıyor.

İŞKUR aciliyetle duyurdu! Bu hafta 5 bin lira maaşla 110 bin işçi alınacak! Güncel Mayıs 2022 İŞKUR iş ilanları...

İŞKUR tarafından yayımlanan ilana göre bu hafta kamu ve özel sektöre toplamda 110 bin işçi alınacak. Yayımlanan iş ilanlarına göre 4.254 lira ile 5.000 lira arasında maaş ödenecek. İşte 2022 Mayıs ayı personel alım ilanı ve İŞKUR güncel iş ilanları...

Belediyeler 6.500 TL maaşla çok sayıda memur alacak! Belediye iş ilanlarına nasıl başvurulur? Hemen başvurabilirsiniz!

Üç farklı belediye toplamda 116 memur alımı yapacak. Peki belediye iş ilanlarına nasıl başvurulur? İşte detaylar...

Ev ilanlarında 'Sadece yabancıya satılık' krizi! Dikkat! Ceza getirebilir! 

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Av. Elvan Kakıcı Şimşek, gayrimenkul piyasasındaki fırsatçılara dikkat çekerek, 'Türkler aramasın', 'Sadece yabancıya kiralık' gibi ilanlarının sayısının hızla yükseldiğini belirtti. Bu durumun ceza getirebileceğini vurguladı...

TÜGEM'den yabancılara özel konut ilanlarına tepki!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan yabancılara özel konut ilanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Nisan ayı personel alım ilanları yayınlandı! İŞKUR üzerinden 95 bin 984 personel alınacak!

İşsizlik oranlarının günden günde arttığı bu dönemde İŞKUR'un güncel iş ilanları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Yayınlanan yeni ilanlar kapsamında en az ilkokul mezunu 95 bin 984 personel alınacağı açıklandı...

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Okan Mıhcı tarafından kuruldu.

İŞKUR Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işçi alım ilanları yayımlandı!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları 2 Mart işçi alım ilanları yayınlandı! Türkiye İş Kurumları (İŞKUR), Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının 2 Mart tarihli işçi alım ilanlarını yayımladı. İşte detaylar...

Okan Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Okan Group İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.I. Al-Omarı tarafından kuruldu.

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Akyüz tarafından kuruldu.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Sahte ev ilanları vatandaşları mağdur ediyor!

İnternetteki sahte gayrimenkul ilanları vatandaşların canını yakmaya devam ediyor. Uzmanlar internetten ev alıp kiralarken dikkat edilecek konuları sıraladı. 

Okan Kemal Kitapçı ve eski eşi arasında villa krizi!

Ender Çikolata’nın eski sahibi Okan Kemal Kitapçı ile eski eşi Jülide Dinç, arasında villa krizi yaşanıyor. Jülide Dinç Tarabya'daki villanın yüzde 50'sinin kendisine ait olduğunu öne sürerek Kitapçı'ya dava açtı. 

Sahte emlak ilanlarına dikkat!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon İnşaatçılar Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TİNEMOD) Başkanı Ayhan Taflan internet sitelerindeki sahte emlak ilanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

okan holdingiş ilanları Haberi

okan holdingiş ilanları

1) Okan Holding: Son yıllarda Kazakistan'da inşaat alanında büyüyen Okan Holding, çimento sanayisinde tecrübeli proje müdürü, elektrik mühendisi ve makina mühendisi alacak. Başvurular 0 216 339 62 06 nolu faksa veya [email protected] adresine yapılabilecek.

2) Dar Group: Dubai merkezli Dar Al-Handasah Dubai'de istihdam edilmek üzere proje yöneticileri, konut mühendisleri, şantiye sorumluları, mimarlar, yapı mühendisleri, planlama mühendisleri, makina mühendisleri, elektrik mühendisleri alacak. Başvurular [email protected] adresine yapılabilecek.

3) Güriş İnşaat ve Mühendislik: Dubai'de devam eden projeler için teknik ofis müdürü, yapım müdürü, şantiye şefleri ve planlama, hakediş, tasarım, dökümantasyon, elektrik ve saha kısım şefleri alacak. Başvurular 0 312 484 61 19 nolu faksa veya [email protected] adresine yapılabilecek.

4) Carrefoursa: yeni...