29 / 03 / 2024

OKİ başvuru süreci

OKİ başvuru süreci

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından üretilen alt ve orta gelir grubuna yönelik olan konutlara nasıl başvuru yapılır? İstanbul için başvuru şartları nelerdir? Başvuru nereye ve nasıl yapılacak? İşte tüm detaylar...

Alman vizesinde yeni dönem başlıyor! Vizede 2 adımlı randevu süreci olacak!

Almanya, Türkiye’deki vize sistemini değiştirdiğini duyurdu. Buna göre, İki aşama ile vize verileceği kaydedildi. Önce konsoloslukların internet sitesine randevu için başvurulacak. Ardından da başvuru sırasına göre, maille randevu cevabı gelecek.

KPSS şartı aranmadan huzurevleri personel alımı yapacak! Başvuru süreci başladı

İŞKUR, huzurevlerine KPSS şartı olmaksızın personel ve işçi alımı için online başvuru sürecini başlattı. İlgilenen adaylar, farklı kadrolarda istihdam edilme fırsatını yakalayabilecekler. İnternet üzerinden başvuru yapabilirler. Hangi kadrolarda alım yapılacak, şartlar neler? 

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

CEPTETEB ihtiyaç kredisi: Düşük faiz oranlarıyla hızlı ve kolay başvuru!

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, hızlı ve pratik başvuru süreci ile acil ihtiyaçlarınıza anında çözüm sunuyor. Ayrıca düşük faiz oranları ile finansal gereksinimlerinizi uygun bir şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor. 70.000 TL'ye kadar nakit sunan bu kredi için kefil veya teminat şartı aranmıyor.

KPSS Şartı Olmadan 969 Teknisyen Alımı: Başvuru Şartları ve Detaylar Nelerdir?

KPSS şartı aranmadan 969 teknisyen alınacağı duyuruldu. İŞKUR, bu iş ilanıyla ilgili gerekli detayları paylaştı. Belirtilen kontenjan bilgisi, başvuru şartları ve başvuru süreci ile ilgili bilgiler belirtildi. Kamu iş ilanlarında olan bu duyuruyla ilgili bilinmesi gereken detaylar haberin devamında…

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi yarın sona eriyor! Borcu olanlar dikkat...

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi 3 Temmuz yani yarın sona ererken, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz’da sona erecek. Peki hangi borçlar yapılandırılma kapsamına dahil edildi? Ödemeler peşin mi yapılacak? İşte ayrıntılar...

Son dakika! Borç yapılandırmasında süre uzatıldı! İşte son başvuru tarihi

Kamu borç yapılandırmasında son dakika! Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatıldı. Peki, son tarih ne zaman? Hangi borçlar yapılandırılacak? İşte detaylar

Yarısı Bizden Kampanyası'na en az başvuru faya en yakın yerden!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından açıklanan "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasına yapılan başvuru sıralamasında Adalar en alt sıralarda yer aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

İŞKUR üç ilde çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 17 Nisan!

İŞKUR resmi internet sitesinde yer alan ilanlara göre üç ilde İşbaşı Eğitim Programı doğrultusunda açılan kurslara personel alımı gerçekleştirilecek. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar ve başvuru sürecine ilişkin tüm detaylar belli oldu.

ÖSYM çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 28 Nisan!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 15 farklı kadroda memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar, başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar belli oldu.

Meb 45 bin öğretmen ataması ön başvuru süreci başladı! Öğretmen ataması ön başvuru nasıl yapılır? 103 branşta atama!

'Öğretmen ataması ön başvuru ne zaman, nasıl yapılır?' sorularının yanıtları merak ediliyor. Öğretmen atamaları ön başvuru işlemleri bugün resmen başladı. Peki öğretmen ataması ön başvuru nasıl yapılır?

EYT’de başvuru süresi olacak mı? EYT e-devlet başvurusu yeterli mi? EYT başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

EYT’liler başvuru ve bu başvuru sonuçlarına dair sorularını sıklaştırdı. İşte EYT başvuru sürecine dair merak edilenler!

OKİ başvuru süreci Haberi

OKİ başvuru süreci

1.Başvuru şartları nelerdir?

1.    Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
2.    Başvurulacak projenin bulunduğu il veya ilçe sınırları içerisinde en az 1 yıl ikamet ediyor olmak veya başvurulacak projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olmak.(Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracaklar için bu süre 3 yıldır.)
3.    Daha önce TOKİ’den  konut satın almamış olmak ve TOKİ’den konut kredisi kullanmamış olmak.(Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracaklar için bu şart koşulmamıştır.)
4.    Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümü(örneğin apartman dairesi) veya müstakil bir konutu (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmamak, (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri...