20 / 04 / 2024

Okkalar İnşaat Arma Residence iletişim

Okkalar İnşaat Arma Residence iletişim

Okkalar İnşaat Arma Residence örnek daire görüntüleri haberimizde yer alıyor. 264 konuttan oluşan Okkalar İnşaat Arma Residence projesindeki dairelerin Temmuz ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Okkalar İnşaat Arma Residence!

Okkalar İnşaat Arma Residence İstanbul Anadolu yakası Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor. Projede toplam 264 konut ve 20 ticari ünite yer alıyor. Arma Residence fiyatları metrekaresi 2 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor...

Okkalar İnşaat Arma Residence teslim tarihi!

Okkalar İnşaat Arma Residence teslim tarihi kapsamında daireler bu yılın Temmuz ayında teslim edilecek. Projed eyer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 500 TL'den başlıyor.

Arma Rezidans Kurtköy fiyat listesi!

Arma Rezidans Kurtköy fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. Arma Rezidans projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor

Okkalar İnşaat Arma Residence fiyat listesi!

Okkalar İnşaat Arma Residence fiyat listesi 170 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul Kurtköy'de Okkalar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler Mart 2014'te gerçekleşecek...

Okkalar İnşaat Arma Residence vaziyet planı!

Okkalar İnşaat Arma Residence vaziyet planı görselini haberimizde inceleyebilirsiniz. Kurtköy Arma Residence projesinden konut alanlara 10 bin TL'ye kadar varan LG hediye çeki veriliyor...

Okkalar İnşaat Arma Residence ne zaman teslim?

Okkalar İnşaat Arma Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde detaylı bir şekilde ay ve yıl olarak yer alıyor...

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Demir Onur Armağan tarafından kuruldu.

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tiryaki tarafından kuruldu.

Arma Mimari İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arma Mimari İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Aydın ve Özden Bilgiş ortaklığında kuruldu.

Arma 7 Renk projesinin inşaatına başlandı! 303 konut ve 20 ticari alan geliyor!

Adese Gayrimenkul ve Konya Okkalar İnşaat A.Ş. tarafından, hayata geçirilecek "Arma 7 Renk" projesinin yapı ruhsatları 01.06.2022 tarihinde alınarak inşaat çalışmaları başladı.

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

Ak Armağan Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Armağan Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Yahya Armağan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Arma Vita'da teslimler Aralık 2019'da!

Arma Vita projesi Konya Yazır bölgesinde Okkalar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje geniş yaşam alanları, yeşilin içindeki lokasyonu ile konut alıcılarını bekliyor.

Konya Arma Kent'te 365 bin TL'ye!

Konya Selçuklu’da Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Kent projesinde anahtar teslimleri 1 buçuk ay sonra başlayacak. Projede fiyatlar 365 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Okkalar İnşaat'tan Çengelköy'e 2 yeni proje!

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Okka, "İstanbul Çengelköy’de iki yeni proje başlatıyoruz. 2019 yılında Çengelköy’deki projemizin inşaatına başlayacağız" dedi...

Arma Menta'dan ev alana IKEA’dan 10 bin TL hediye çeki!

Okkalar İnşaat, Temmuz ayı sonuna kadar “Arma Menta” projesinden daire satın alan herkese IKEA’dan 10 bin TL değerinde alışveriş çeki hediye ediyor. 

Arma Grup Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Grup Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Boy ve Hüseyin Fırat ortaklığında kuruldu. 

Okkalar İnşaat Arma Residence iletişim Haberi

Okkalar İnşaat Arma Residence iletişim

Arma Residence projesi, Okkalar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Okkalar İnşaat Arma Residence örnek daire görüntüleri haberimizde yer alıyor. 


Okkalar İnşaat Arma Residence satılık daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. 


Okkalar İnşaat Arma Residence projesi, 30 milyon liralık yatırım bedeli ile yükseliyor. Okkalar İnşaat Arma Residence'ta 264 konut yer alıyor. 


Okkalar İnşaat Arma Residence projesindeki ticari ünite sayısı 20 olarak belirlendi. Okkalar İnşaat Arma Residence ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Okkalar İnşaat Arma Residence projesinde dairelerin alanları 48 metrekareden başlıyor ve 235 metrekareye kadar yükseliyor. 


Okkalar İnşaat Arma Residence örnek daire!



Okkalar İnşaat Arma Residence örnek daire!




Okkalar İnşaat Arma Residence örnek daire!




Okkalar İnşaat Arma Residence...