19 / 04 / 2024

Oktay Kaynarcanın rumelihisarındaki evi

Oktay Kaynarcanın rumelihisarındaki evi

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Rumelihisarı'ndaki evini satışa çıkardı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır’ı Kaynarca'nin evi için istediği fiyat ise 8 milyon TL.

Oktay Kaynarca'nın Rumelihisarı'ndaki evi imara uygun!

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Rumelihisarı'nda 4 yıl önce satın aldığı ev nedeniyle "imar kirliliğine neden olmak"tan 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada beraat etti...

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Hanı iki ayda yıkılacakmış!

Belediye tarafından 1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Han'ının yıkımı için 2 ay süre verilmiş.

Konut arzının artmasındaki en büyük engeller talep daralması ve artan maliyet!

İnşaat sektörünün, 2023’ü mücadeleyle geçirdiğine dikkat çeken Umut Durbakayım, talep daralması ve artan maliyetlerin altını çizerek, "Erişilebilir metrekare birim fiyatları ile üretim maliyeti arasındaki makasın açılması, konut arzının önündeki önemli engellerden" şeklinde konuştu. 

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması! Kasasındaki altın değeri toplam 44,3 milyar dolar!

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın kasasındaki altının değeri 44,3 milyar dolar oldu.

Pazar esnafının omuzlarındaki vergi yükü azaltılıyor! Bu haber vatandaşa da yarayacak! Fiyatlar düşüyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazar esnafını gelir vergisinden istisna tutacak düzenlemeyi kamuoyuna duyurdu. Böylece esnafın omuzlarındaki vergi yükü azaltılmış olacak. Peki pazar fiyatları düşecek mi?

Darphane’nin Altın Sertifikası ile piyasadaki gram altın arasındaki fiyat makası açılıyor!

Dolar kurunda bankalar ile serbest piyasa arasında oluşan kur farkından sonra şimdi de Borsa İstanbul'da işlem gören Darphane Altın Sertifikası ile piyasadaki altın fiyatları arasındaki fark açılmaya başladı.

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Asgari ücrette sendikalar alt sınırı çizdi! O tutarın altındaki ücret kabul edilmeyecek

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ilk toplantısının 7 Aralık'ta yapılacağının altını çizdi. 7 bin 785 liranın altındaki rakamı kabul etmeyeceklerini ifade etti. "Kırmızı çizgi bu onun üzerine çıkmak lazım" ifadelerini kullandı.

İşsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tablo

Ekonomist Seyfettin Gürsel, önceki gün açıklanan üçüncü çeyrek işsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tabloya dikkat çekti. Üçüncü çeyrekteki istihdam artışının hizmet sektöründen kaynaklandığına işaret eden Gürsel, diğer sektörlerdeki kan kaybına ve işsizliğin düşmesindeki can yakıcı sebebe işa

İslam Memiş'in 'perşembe' ısrarındaki gram altın gerçeği!

Altın kahini İslam Memiş'in 'perşembe' günü ısrarındaki gerçek ortaya çıktı.

İslam Memiş ilk kez açıkladı! Altındaki düşüşün asıl nedenini bir çırpıda söyledi! Görmeyen duymayan kalmasın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşü merak eden yatırımcılar için asıl nedenini ilk kez açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Müjde' açıklaması: 2 bin liranın altındaki borçlar silinecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli bir kabine toplantısının ardından açıklama yaptı. Milyonlarca kişinin merakla beklediği kararnameyi açıkladı. 2 bin lira ve altındaki borçların tasfiye edileceğini duyuruldu. İşte haberin detayları... 

Oktay Kaynarcanın rumelihisarındaki evi Haberi

Oktay Kaynarcanın rumelihisarındaki evi

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır’ı Oktay Kaynarca, Rumelihisarı’ndaki evini 8 milyon liraya satışa çıkardı. Sezen Aksu Kanlıca’daki yalısını 5 milyon liraya, Ata Demirer de Cihangir’deki dairesini 4 milyon liraya satıyor.


İşte Oktay Kaynarca'nın satışa çıkardığı evi;