26 / 04 / 2024

Olimpiyat Stadı değişecek mi

Olimpiyat Stadı değişecek mi

Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'ın da zorunlu evi olan ancak misafirlerini gittiğine gideceğine pişman eden Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir plan üzerinde duruluyor.

Altın satış yedi! Rotası değişen altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? 

Altın fiyatlarında rota değişti. Peki altın fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı? İşte milyonlarca yatırımcının merak ettiği o sorunun yanıtı...

32 milyon çalışanı ilgilendiriyor! Çalışma saatleri, yıllık izinler, ücretler değişecek...

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu, 32 milyon çalışanı doğrudan ilgilendiren iş kanunlarında değişiklik için ilk adımı attığını duyurdu.

Mesai saatlerinde kritik gelişme! Çalışma saatleri değişiyor mu?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı,  kısmi ve geçici süreli çalışmalarla iş dünyasının ihtiyaçları ve iş-özel yaşam dengesini gözetecek düzenlemeleri hayata geçirmeyi planlıyor. Peki çalışma saatleri değişecek mi?

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Kiralık evlerde yeni dönem 3 gün sonra başlıyor! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Kira uyuşmazlıklarını çözüme kavuşturacak olan arabuluculuk sistemi 3 gün sonra resmen başlıyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Mercedes GLA'ya 225 bin TL zam: SUV pazarında dengeler değişecek

Mercedes'in SUV modeli GLA'ya gelen zam pazardaki dengeleri değiştireceğe benziyor. İşte detaylar...

Benzine 40 kuruş, motorine 38 kuruş, LPG'ye de 15 kuruş zam geliyor! Bu gece fiyatlar resmen değişiyor!

Akaryakıtta bu gece KDV zammı uygulanacak. Benzin, motorin ve LPG fiyatları bu gece peş peşe değişecek. İşte 9 Temmuz güncel BP, PO, Total, Shell, Opet akaryakıt fiyat listesi...

Kredi kartı kullananlar 2 gün sonra limitler değişecek! 

Türkiye vatandaşlarının merakla beklediği faiz kararları sonunda açıklandı. Bu kararlar kredi kart kullanımını da etkiledi. Kredi kartlarında yeni limitlerin değişmesine son iki gün kaldı. Kredi kartı kullanıcılarını ilgilendiren bu limitlerde alınan son karar belli oldu, işte detaylar…

Akaryakıt fiyatlarında tarife değişikliği: Çifte zam geldi! Akaryakıt fiyatları yeniden değişecek mi? Benzine zam mı gel

Petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarında yeni bir tarife değişikliği getiriyor. Bu gece yarısından itibaren benzin fiyatlarına zam yapılarak litre başına 21.34 TL olarak belirlendi. Motorin için ise gelecek zam beklentisi devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kirada yüzde 25 artış kısıtlaması Temmuz’da bitiyor. Bu tarihten sonra dengeler nasıl değişecek? Uygulama uzatılacak mı?

Konut kiralarının astronomik rakamlara çıkması üzerine getirilen ve 1 Temmuz’da sona erecek yüzde 25 sınırının uzatılması sektörde dengeleri değiştirecek. Uzmanlar, özellikle yatırım için konut alanların sayısında düşüş öngörüyor.

Çiftçiler dikkat! Devrim niteliğinde yeni uygulama geliyor! Her şey baştan aşağı değişecek!

TBMM Genel Kurulu’nda görüşülen Orman Yasası ve Bazı Yasalarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Teklifi’nin 4’ncü maddesi kabul edildi. Bu kapsamda, tarımsal destekleme ödemelerinde Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) yerine Tarım ve Orman Bakanlığı’nın belirleyeceği yeni kayıt sistemine geçilecek.

İslam Memiş açıkladı! Altın fiyatları bugünden sonra değişecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları bugünden itibaren değişeceğini söyleyerek altın yatırımcılarını tek tek uyardı.

Olimpiyat Stadı değişecek mi Haberi

Olimpiyat Stadı değişecek mi


Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'ın da zorunlu evi olan ancak misafirlerini gittiğine gideceğine pişman eden Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir plan üzerinde duruluyor. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in üzerinde düşündüğü, kamuoyunda büyük ses getirecek olan bu plana göre yatay olan stadyumun zemini, dikeye dönüştürülecek. Büyüklük açısından dünyanın sayılı statları arasında gösterilen Olimpiyat sahasının çevresinde pist olması nedeniyle, sahanın kendi içerisinde yer değiştirmesinin önünde bir engel bulunmuyor. Bu plan hayata geçerse, mevcut durumda şeref tribünü ve kapalı tribünlerin olduğu yer, kale arkasına dönüşecek. Projeye göre mevcut kale arkalarında yeniden düzenlemeye geniş bir alan oluşturulacak. Buraya yeniden tribün ve alan elverirse tesis inşaa edilecek.




MİLLİLER'İN YUVASI OLACAK

Fatih Terim’in bir süredir üzerinde durduğu proje çerçevesinde, stadın tıpkı İngiltere’deki Wembley Stadyumu...