23 / 04 / 2024

Olivo Atakent ne zaman teslim

Olivo Atakent ne zaman teslim

Olivo Atakent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 698 66 99 olarak belirlendi. Olivo Atakent projesinde yüzde 25 peşinat ödendikten sonra banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor...

Olivo Atakent teslim tarihi!

Olivo Atakent teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 62 adet dubleks ve tripleks dairelerden meydana gelen Olivo Atakent'te fiyatlar 543 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Olivo Atakent fiyat listesi!

Olivo Atakent projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. İşte Olivo Atakent fiyat listesi...

Atakent Didim Mavi lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla hayata geçirilen Atakent Didim Mavi projesi, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Atakent Didim Mavi projesindeki konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Tema World Atakent ne zaman açılacak?

Zengin peyzaj alanları, sayısız oyun fırsatları, park ve bahçelerin yer aldığı Tema World 2020 yılında açılacak.

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Bulvar Atakent Evleri ne zaman teslim?

Bulvar Atakent projesi, Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede daire fiyatları minimum 670 bin TL'den başlıyor...

Bulvar Atakent satışları ne zaman başlayacak?

Toplamda 5 blokta 394 konut ve 31 ticari birimden meydana gelen Bulvar Atakent projesinde ön talep dönemi sürüyor. Peki, Bulvar Atakent satışları ne zaman başlayacak?

Avrupa Konutları Atakent 4 teslimleri!

Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde üzde 15 peşinde 0,42 faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor. Peki, Avrupa Konutları Atakent 4 teslimleri ne zaman yapılacak?

Bakon Rezidans Atakent Projesi marka olma yolunda!

35 yıldır inşaat sektörüne yön veren Bakon İnşaat, Atakum’da başladığı Bakon Rezidans Atakent Projesi ile modern yaşam modeli 1+1 daireleri şehre taşıyor

24 Gayrimenkul Halkalı 24 ve Atakent 24 projelerinin lansmanı 13 Nisan'da!

Bugüne kadar hayata geçirdiği Stüdyo 24 ve Cadde 24 projeleri ile adından söz ettiren 24 Gayrimenkul, yeni projeleri Halkalı 24 ve Atakent 24 projeleri için basın toplantısı düzenliyor.

Halkalı Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman satışa çıkacak?

600'e yakın daire ve ticari ünitelerin yer aldığı Avrupa Konutları Atakent 4'te ön talep süreci başladı. Peki Halkalı Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman satışa çıkacak?

Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman yapılacak?

Toplam 600 daire ve ticari ünitelerinden oluşan proje yaklaşık olarak 30 bin metrekare arsa alanına yayılacak. Peki Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman yapılacak?

Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman başlayacak?

Arsa alanı yaklaşık olarak 30 bin metrekare olarak belirlenen Avrupa Konutları Atakent 4'te 600 adet konut ve ticari üniteler yer alıyor. Peki Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman başlayacak?

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne tema park geliyor!

Yüreğir'in Atakent Mahallesi'nde 50 dönümlük alan üzerine yeni ve temalı bir park yapılması için belediye hazırlıklara başladı.

Atakent Tema İstanbul ne zaman teslim?

1,5 milyon metrekare arsa alan üzerinde yükselen Tema İstanbul Atakent Evleri’nde toplam 3531 adet daire yer alıyor. Peki Atakent Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Olivo Atakent ne zaman teslim Haberi

Olivo Atakent ne zaman teslim

Toplam 62 adet dubleks ve tripleks daireden meydana gelen Olivo Atakent iletişim bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Olivo Atakent Evleri İstanbul Avrupa yakasında Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı Atakent'te inşa ediliyor. Olivo Atakent ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinatla kalan tutar banka kredisiyle vadelendirilebiliyor.


Olivo Atakent ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının Eylül ayı yanıtı veriliyor. Olivo Atakent projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Olivo Atakent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 698 66 99 olarak belirlendi. Halkalı Olivo Atakent ev fiyatları 543 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Olivo Atakent Konutları sosyal olanakları arasında yürüyüş yolları, cafe, market, restoran, squash, mini golf, yüzme havuzu, alışveriş merkezi, yoga, fitness salonu,...