25 / 04 / 2024

Omar İbrahim A.Al Taha

Omar İbrahim A.Al Taha

Victory Gayrimenkul ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Omar İbrahim A.Al Taha tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Ataşehir Atatürk Mahallesi'nde kuruldu

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

Kentsel dönüşümle Çorum’un çehresi değişecek!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yerel seçimlerden sonra kentsel dönüşüm projelerinde belediyenin daha aktif bir rol alacağını açıkladı. Başkan Aşgın, Çorum'un hayat kalitesini artıracak çalışmaların hız kazanacağını ifade etti.

Ağdaş Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağdaş Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ağdaş ve Nurettin Ağdaş ortaklığında kuruldu. 

Çalışmayana, emekliye ve çalışana devlet desteği! Anında tek şartla 2500 TL yardım!

Emekli vatandaşa, çalışana, çalışmayan kişilere devlet desteğinde bulunulacak. İşte detaylar!

Arbid Turizm Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arbid Turizm Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Omar A.A Al-M. tarafından kuruldu.

İşçiye en az 27 bin TL maaş veriyorlardı! Tarihi resmen açıkladılar

Yurtdışında çalışmak isteyenler iş imkanlarını araştırırken daha önce havaalanlarında çalışacak personel alımları için yasal düzenlemelere başlayan Almanya bu kez garson, otelci, aşçı alımları için harekete geçti. Maaş ise en az 27 bin TL'ye denk geliyor.

İş arayanlar dikkat! Enez SYDV'ye personel alımı yapılacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'ndan (İŞKUR) yapılan açıklamada Edirne Enez SYDV'ye geçici olarak 2 aşçı alınacağı bildirildi. Son başvuru tarihinin 11 Nisan 2022 olduğu belirtildi.

Omar Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Omar Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Omar Hader A Al Arıfı tarafından kuruldu.

Orasıa Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orasıa Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL  sermaye bedeli ile Ashraf Hasan A Al Tameemı, Eslam M A Shaanon tarafından kuruldu.

Tisan İnşaat'ın acı günü! Makbule Aşcıgil vefat etti!

Tisan İnşaat'ın kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksek Mimar-Mühendis merhum İbrahim Aşcıgil'in eşi Makbule Aşcıgil hayatını kaybetti.

Afet bölgelerinde inşa edilen konutlar 1 sene içerisinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaşanan sel felaketi sonrasında Bozkurt, Abana ve Ayancık'ta yıkım ve inşa çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. 

Yerli Covid-19 aşısı için flaş gelişme! Türkiye ilk olacak!

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Türkiye'de Covid-19 virüsüne karşı aşı çalışmalarıyla ilgili, "Kasım- aralık aylarında, her şey planlanmış şekilde ilerlerse, acil kullanım izni verildiği takdirde ülkemizin kendi milli ve yerli aşısını kullanır hale getirmiş olacağız" dedi.

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah ahmed F.A.Al-Meri, Badr Ahmed F. Abukassımalmerı ve Mohammed Ahmed F.Abukassımalmerı ortaklığında kuruldu.

Omar İbrahim A.Al Taha Haberi

Omar İbrahim A.Al Taha

Victory Gayrimenkul ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Omar İbrahim A.Al Taha tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


Victory Gayrimenkul ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor komplekslerimesken ev apartman işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Victory Gayrimenkul ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Ataşehir Atatürk Mahallesi, Gardenya konutları 7/1 Blok Kat:14...