02 / 05 / 2024

ömer aras kredi

ömer aras kredi

Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, Perakende Günleri'nde yaptığı konuşmada sektörü uyardı. Aras, önümüzdeki yıl tüketimin kısılmak istendiğini belirterek, bankalara tüketicilere kredi vermeyin mesajının verildiğini söyledi...

İş Bankası'ndan tek bir şartla 20 bin TL onaylı kredi! Bu şartı yerine getirmeniz gerekiyor

İş Bankası’ndan tek bir şartla 20 bin TL onaylı kredi imkanı! Türkiye'deki bankalar arasındaki kredi kampanyası yarışı hız kesmeden devam ederken, İş Bankası müşterilerine sevindirici bir haber verdi. İş Bankası bu kredi imkanı için tek bir şartın yerine getirilmesini istiyor.

Mevduat faizleri, kredi faizlerini ikiye katladı! Faizler üç ay vadeli mevduatta yüzde 40’a dayandı!

Uzun süredir devam eden kredi faizler ile mevduat faizleri arasındaki ayrışma giderek derinleşiyor. Kredilerde isteksiz davranan bankalar mevduata yüklenirken, mevduat faizleri neredeyse kredi faizlerinin iki katına ulaştı.

Yapı Kredi'den 1000 TL açıklaması... Müşterileri ilk olarak baksın

Yapı Kredi'de sık kampanya düzenleyen bankalar arasında yer aldı. Yapı Kredi'den yurtdışına gidecek müşterilere yansıtılacak para puanlar hakkında açıklama yapıldı.

Tarım Kredi Kooperatifi Nisan ayına bomba gibi giriyor! İşte 25 Mart-9 Nisan arası aktüel ürünler kataloğu

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 25 Mart-9 Nisan arası indirimli ürünler kataloğunu vatandaşla paylaştı. sebze reyonundaki ürünlere gelen indirimler dikkatlerden kaçmadı. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nin indirimli ürünler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Halkbank'tan 18-55 yaş arası kadınlar için bomba kampanya! Kampanya detay ve şartlar!

Halkbank, acil nakit ihtiyaçları olan 18-55 yaş arası kadınlar için özel bir kredi programı başlattı. Program kapsamında sunulan kredilerde 1 yıl ödemesiz dönem bulunuyor.

Bankalar, ticari kredilerden sonra ihtiyaç kredilerinde de frene bastı! İhtiyaç kredi faizleri yüzde 30’u aştı!

Merkez Bankası’nın belirlediği politika faiz oranı ile piyasa faizleri arasındaki bağ tamamen kopmuş durumda. Üstelik TCMB’nin ticari kredilerin ardından ihtiyaç kredilerindeki ‘örtülü faiz baskısı’ da ters tepti. İhtiyaç kredi faiz oranları yüzde 30’ları aştı.

Bu habere bakmadan markete gitmeyin! Tarım Kredi Kooperatiflerinde fiyatlar dibi gördü! 

Tarım Kredi Kooperatifleri 15 - 29 mart arası indirimli ürünlerini vatandaşlara duyurdu. Ekonomik olarak zor günlerin yaşandığı şu günlerde market indirimleri vatandaşa nefes aldırıyor.

PTT'den 100 bin kredi bakın kaç yaş altına verilecek! İşte kredinin detayları

Son dönemde düşük maaşlar nedeniyle zor bir süreçten geçen emekliler için bankalar arasında bir promosyon yarışı yaşanıyor. PTT de emekli kampanyaları kapsamında yer alarak emekli maaşını PTT aracılığıyla alanlara 100.000 TL kredi imkânı sunuyor.

Tarım Kredi Marketleri'nde peynir 39.95 TL,nohut 29.50 TL! Çılgın indirimleri kaçırmayın! 

Fiyatların yükselmesi ve vatandaşın alım gücünün düşmesi sonucu marketlerin yaptığı aktüel ürünler bir nebze olsun ceplere biraz rahatlık veriyor. Tarım Kredi Marketleri de 15 - 29 Mart arası geçerli olmak üzere, vatandaşa uygun fiyatları ile indirimli ürünlerini duyurdu. 

Yapıkredi resmen para dağıtıyor! Bakın sadece bunu yapana 3000 TL veriyor!

Bankalar arasındaki yeni müşteri edinme yarışı tüm hızıyla devam ederken, Yapıkredi Bankası müşterilerine 3000 Türk lirası hediye etme sözü veriyor.

Tarım Kredi’de tam yağlı beyaz peynir 79,90, tam yağlı kaşar peyniri 99,90 TL! 16 Şubat  2023 Fiyat Listesi

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde bu haftanın ürünleri arasında beyaz peynir, kaşar, çay, şeker, yoğurt, salça gibi her evde bulunması gereken temel pek çok ürün grubu yer alıyor. Tam yağlı beyaz peynirin 900 gramının 79,90 liradan satıldığı Tarım Kredi’de bu hafta başka hangi ürünler var? Tarım

10 ilde binlerce bina yıkıldı! Kredi ile ev alanların durumu ne olacak? Depremzedeler dikkat!

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle binlerce bina yıkıldı. Bu binalar arasında kredi ile satılan konutlar da yer alıyor. Peki kredi ile konut alanlar ne yapacak? İşte ayrıntılar...

Yapı Kredi'den hediye para müjdesi! BES ödemesine 200 TL Worldpuan hediye!

1 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Bireysel Emeklilik (BES) yaptırın, ödeme aracınızı Yapı Kredi kredi kartınız olarak belirleyin 75 TL Worldpuan kazanın, 18 yaş altı Bireysel Emeklilik Sözleşmelerinde (BES) ise 200 TL Worldpuan kazanma şansını kaçırmayın.

ömer aras kredi Haberi

ömer aras kredi

Son zamanlarda tartışılan taksitli alışverişe sınır hazırlığı Perakende Günleri'nde gündeme oturdu. Finansbank Yönetim Kurulu Başkam Ömer Aras, bankalara "KOBİ'lere kedi verin, tüketicilere vermeyin" mesajının verildiğini belirterek, perakende cirolarının düşeceğini söyledi. Aras, alışverişin yüzde 28'inin taksitli alışverişlerle gerçekleştirildiğini belirtti. 


Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Perakende Günleri, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda dün başladı. Etkinlikte konuşan Ömer Aras, perakende sektörü ile bankacılığın birbiriyle etkileşim halinde olduğunu söyledi. Türkiye de dahil olmak üzere dünyada stresli bir dönemden geçildiğine işaret eden Aras, "2013 yılında iki farklı Türkiye gördük. Türkiye'de mayıs ayına kadar sükunetli bir piyasa vardı, ancak mayısta FED Başkanı'nın konuşması ile dünya allak bullak oldu. İkinci olay ise Türkiye'de yaşanan Gezi Parkı olayları. Bu olaylar faaiz ve kur üzerinde negatif etkilerde bulundu" dedi.

Bu...