24 / 04 / 2024

Ömer Niziplioğlu kimdir

Ömer Niziplioğlu kimdir

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Niziplioğlu İnşaat rezidanstan turizme kaydı!

Niziplioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Niziplioğlu, Niziplioğlu İnşaat Bodrum’da Yahşi Koyu’nda denize sıfır 20 bin metrekarelik bir alanda Elit Lotus projesini yaptı. 46 tane villa yapıldı ve satıldı. İnşaatta rezidans yapmayı planlıyorduk ancak tamamen turizme kaydık." dedi..

Niziplioğlu Holding iki otelle Kapadokya’ya çıkarma yapıyor!

Niziplioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Niziplioğlu, Kapadokya’da iki otel yatırımı için çalışmalara hız verdiklerini açıkladı...

Ömer Niziplioğlu: Binaları yenilemek yetmez, kenti de dönüştürmeliyiz!

Mega kent İstanbul'un eski bir şehir olması sebebiyle planlama konusunda sıkıntılı bir yapılaşma gerçekleştiğine değinen Ulusal İktisadi Düşünce Kuruluşu (ULİKAD) Başkanı Ömer Niziplioğlu, "Binaları yenilemek yetmez, kenti de dönüştürmeliyiz" dedi.

Ömer Niziplioğlu: Akdeniz'de bazı bölgelerde oteller hiç açılmadı!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, ''Türkiye’de turizm komada. Yurt dışına gidemeyen Türkler iç turizme yöneldi ancak bu yeterli değil. Otellerin doluluk oranları yüzde 20-30’larda. Bazı bölgelerde oteller hiç açılmadı bile” dedi.

Ömer Niziplioğlu: Hatay yazlık konutlarla doldu!

Hatay'ın, turizm kenti olduğunu söyleyen ULİKAD Başkanı Ömer Niziplioğlu, ''Sadece yazlık konutlar yapıldığı sahili kaybediyoruz çok daha fazla gelire refaha ulaşabilme imkanı varken bu şekilde kalması hepimizin kaybıdır'' dedi.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Ömer Saçaklıoğlu kimdir?

Ömer Saçaklıoğlu, Doğa Okulları’nın yüzde 100 hissesi için nihai satış anlaşmasını imzalayarak yeni sahibi oldu. Peki, Ömer Saçaklıoğlu kimdir?

Ömer Sadıkoğlu kimdir?

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği (AYİD) Onursal Başkanı Ömer Sadıkoğlu vefat etti. Peki, Ömer Sadıkoğlu kimdir? İşte AYİD Onursal Başkanı Hacı Ömer Sadıkoğlu..

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

Ömer Niziplioğlu kimdir Haberi

Ömer Niziplioğlu kimdir

Koronavirüsün ardından normalleşme adımları turizmde hızlandı. Ancak buna karşın birçok seyahatseverin sağlık yönünden çekinceleri bulunuyor. Bu konuda uzak rotalara gitmek yerine önce kendi yaşadığınız şehri keşfedebilirsiniz. Türkiye’nin her şehrinde gezilecek onlarca yer bulunuyor. Özellikle de sarayları, camileri, müzeleri, tarihi evleriyle ünlü semtleri, alışveriş ve sanat merkezleriyle İstanbul, gezginlere birçok seçenek sağlıyor.

Ulusal İktisadi Düşünce Kuruluşu (Ulikad) Başkanı Ömer Niziplioğlu da İstanbul’da yaşayan insanların önce kendi şehirlerini keşfe çıkmaları için öneride bulundu. Ancak Niziplioğlu, İstanbul’a turizmde kapsamlı bir dönüşüm yapılmasını planlıyor.

‘Çözümler üretilmeli’

İstanbul’un 3 büyük imparatorluğa başkentlik yaparak deniz geçen iki kıtayı bir araya getiren birçok kültürü bünyesinde yer alan çok özel bir şehir olduğundan bahseden Niziplioğlu, buna karşın birçok değerli eseri kaybedildiğini yeniden kazanılması için çözümler üretilmesi gerektiğinden bahsetti.

Eyüp ve Balat’taki...