29 / 03 / 2024

Ömerbey TOKİ inşaat

Ömerbey TOKİ inşaat

Kütahya Tavşanlı Ömerbey Mahallesi’ne yapılması planlanan 981 konut için inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Ömerbey Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömerbey Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Fatih Kayran tarafından kuruldu.

Kütahya Ömerbey TOKİ'de inşaat başlıyor!

Kütahya Tavşanlı Ömerbey Mahallesi’ne yapılması planlanan 981 konut için inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Ankara'da TOKİ inşaatında eylem!

Ankara'da TOKİ inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı. Meclis önünde basın açıklaması yapmak isteyen TOKİ işçilerinde 4 kişi gözaltına alındı. 

Kütahya Emet 4. TOKİ inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Emet’te inşaat çalışmaları devam eden 4. TOKİ inşaatının 2019 Haziran ayında tamamlanmasının hedeflendiği belirtiliyor. 

Akselcan İnşaat konkordato istedi iddiası!

İzmir Kemalpaşa'nın Çambel mahallesinde TOKİ inşaatını üstlenen Akselcan İnşaat'ın konkordato istediği iddia edildi. TOKİ konutlarının yapımını üstlenen Akselcan İnşaat'ın konkordato başvurusunun kabul edilmesi bekleniyor.

İskenderun TOKİ projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Gültepe Mahallesi üst kısmında inşa edilmekte olan TOKİ inşaat alanında incelemeler yaptı.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TOKİ Hatay Reyhanlı 3. Etap Konutları'nın inşaatı başladı!

Hatay Reyhanlı İlçesi'nde, Cüdeyde Mahallesi'nde 3'ncü etap TOKİ inşaatına başladı. 65 dönümlük alan üzerinde 422 konutun yapımının 16 ayda tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu Konutları ilk etabının kaba inşaatı tamamlandı!

Vali Hasan Karahan, Aksu mevkiinde yükselen TOKİ inşaatında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkilisi Murat Özer; Toplamda 19 Blok olan inşaatın kaba inşaatının bittiğini, ince işçiliğinin devam ettiğini söyledi.

Giresun SEKA arazisindeki TOKİ inşaatı mühürlendi!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "SEKA arazisi üzerinde yapılan TOKİ inşaatını mühürledik. Belediyeye 28 dönüm yer terk ettiler. Bu arsa benim değil sizlerin" dedi.

Erdoğan Tok, Derebahçe Kültür Merkezi’nin inşaatını inceledi!

İlkadım Belediyesi, Derebahçe'de 5.5 dönümlük alanda kültür merkezini hayata geçiriyor. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Giresun Belediyesi TOKİ inşaatını mühürledi!

Giresun Belediyesi, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin temelini attığı 592 konutluk TOKİ inşaatını ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürledi.

Giresun birinci etap TOKİ inşaatı tamamlandı!

Giresun'un Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, dört şehre sınır olan ilçesini Kelkit Vadisinin parlayan yıldızı yapacağını söyledi. Trabzon yüksekokul binası yükselirken, birinci etap TOKİ inşaatı tamamlandı.

Ömerbey TOKİ inşaat Haberi

Ömerbey TOKİ inşaat

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 500 ve 481 adet olmak üzere 2 kalemde ihaleye çıkmış ve her iki ihaleyi de İntek Konut A.Ş. firması kazanmıştı.

Tavşanlı Belediyesi'nde yer alan habere göre; İntek Konut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Raif Çiçek, Yönetim Kurulu Üyesi Barış Çiçek ve firma yetkilileri Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyarette bulundu.

Raif Çiçek inşaatların kısa sürede başlayacağını ifade ederek, ön çalışmalarla ilgili Başkan Güler’e bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Mustafa Güler ziyaretten duyduğu memnuniyet nedeniyle şu açıklamalarda bulundu: “Uzun süredir takipçisi olduğumuz 981 konut için nihayet inşaat sürecine giriliyor. Bugün yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldık. İntek Konut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Raif Çiçek inşaat öncesi yapılan ön çalışmalar ile ilgili bize bilgiler aktardı. Kısa süre içerisinde inşaat çalışmalarına başlayacaklarını ifade...