28 / 03 / 2024

Önal Asya İnşaat adres

Önal Asya İnşaat adres

Önal Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Önal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Pendik, Güllü Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Asya Eğitim Ve Öğretim Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Eğitim Ve Öğretim Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sibel Dişikitli tarafından kuruldu.

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

İst Asya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İst Asya İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Emiroğlu tarafından kuruldu.

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Koç tarafından kuruldu.

Asya Bir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Bir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kaya tarafından kuruldu.

Ünal Dizayn Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ünal Dizayn Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da Seyit Ahmet Silay ve İdris Ünlü ortaklığında kuruldu.

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Najıb Ibrahımzada  ve Sardar  Sabzwarı tarafından kuruldu.

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti .İstanbul   Şubesi Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Kemal   Değirmenci tarafından açıldı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1958 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Global Asya Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Global Asya Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özyavaş tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Özgüven İnşaat Orya Asya'da 1500 konut inşa edecek! 

Pandemide yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Özgüven İnşaat Orta Asya'da 1500 konutluk yeni proje için çalışmalara başlıyor. 

Önal Asya İnşaat adres Haberi

Önal Asya İnşaat adres

Önal Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Önal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta kuruldu. 


Önal Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Binalardaki asbest, kuşun, radon ve diğer kirleyici maddelerin giderilmesi, imha edilmesi, önlenmesi veya iyileştirme planlarının geliştirilmesi ve uygulanması Asbest, kurşun boyalar ve diğer zehirli maddelerin azaltılması ve temizlenmesi İyileştirme faaliyetleri ve diğer atık yönetimi hizmetleri Mekanik, kimyasal veya biyolojik vb. yöntemler kullanılarak kirletilmiş toprak iyileştirme ve temizleme hizmetleri Kirletilmiş binaların, maden sahalarının, toprağın iyileştirilmesi ve temizlenmesi, asbest temizliği Toprağın zehirden arındırılması Uzmanlaşmış kirlilik kontrol hizmetleri Çevreyle ilişkili acil müdahale hizmetleri Nükleer binalar ve alanlar da dahil, sanayi tesisleri ve alanlarının temizlenmesi Her türlü inşaat ve binaların endüstriyel temizliği taahhüt...